Hva er prisene på ice abonnement?

Hvor mye data trengs? Prøv Oss abonnement, 99 kroner per måned. 1 GB abonnement, 149 kroner per måned. 3 GB abonnement, 199 kroner per måned.

Hva er årsavtale ice?

Når du inngår en Årsavtale hos ice, binder du deg ikke til et spesifikt abonnement. Det eneste du binder deg til er at du må være kunde hos ice i et år. Du får da 50 kroner i rabatt på alle våre vanlige abonnementer fra 2 GB og opp. Bruker man minimalt med data, får man 30 kroner rabatt på 1 GB også.

Hva er forskjellen på ice og Ice+?

mobilnett. ice har bygget Norges nye og moderne mobilnett (ice+) for å gi deg dekningen og hastigheten du trenger til lav pris. Alle våre abonnement gir deg mye data til lav pris, men iceJunior og Data Frihet er rene ice+ produkter og gir deg derfor enda mer data for pengene.

Hva er prisene på ice abonnement? – Related Questions

Er Ice bedre enn Telenor?

Telenor er vesentlig bedre mot hav- og kyst områder. Behøver du godt mobilt bredbånd så bør man gi Ice ett forsøk. Alle andre områder så er dekningen nærmest identisk når det kommer til Telia og Telenor. Bor du i en storby så spiller det faktisk ingen rolle.

Er Ice under Telia?

Ice-mobilkunder er alltid på Telia-nettet

Og det er slett ingen dårlig ting – vår dekningstest viser nemlig at Telia stort sett har like god dekning som Telenor, og i mange områder av landet til og med bedre dekning.

Er ice 5G?

ice kan snart tilby over 2 Gbps til sine kunder via 5G. Bruker 5G mer data enn 4G? Ja det kan det gjøre. 5G går raskere enn 4G, noe som igjen gjør at du bruker mer data.

Har ice eget mobilnett?

Visste du at ice, i tillegg til Telia og Telenor, er de eneste som har eget mobilnett, med egne mobilmaster og egen dekning i Norge? Kanskje ikke, og kanskje tenker du at dette ikke er så viktig for deg.

Hva er best av Telenor og Telia?

Telenor tilbyr 4G på 81 prosent av de testede strekningene, mens Telia er på nesten 92 prosent. Telia har færre «hull» i dekningen og de høyeste hastighetene. Derfor kåres Telia til årets testvinner av tek.no.

Hvor god dekning har Ice?

Siden vi bygger et rent mobildatanettverk som er rigget for fremtidens mobilløsninger, vil alle vanlige samtaler skje i Telia sitt nett. I områder hvor vi ennå ikke har bygget egen 4G-datadekning, vil kundene våre få tilgang til Telias 4G-dekning. Alltid på nett med andre ord, med det beste fra to verdener.

Hva er Ice familie?

Alle skal få mer når de samler fler. Derfor har vi lansert iceFamilie – familiepakken hvor du får fordeler av å samle familien på én faktura hos ice. Når du har to eller flere mobilabonnement, og ett abonnement koster minst 99,- i måneden, får du automatisk iceFamilie, helt uten å måtte aktivere noe selv.

Hva betyr Ice?

Det man ønsker er at dere lagrer en person som heter ICE (In Case of Emergency). Under dette står navnet på den personen som man mener bør kontaktes i tilfelle en ulykke.

Hva er Ice Max?

Med iceMax får du ubegrenset data til en fast lav månedspris. I tillegg kan du dele opptil 10 GB data med venner og kjente som også har ice, og du får hele 45 GB i måneden til bruk i EU/EØS! Nå kan du velge mellom to hastigheter når du kjøper iceMax! Hva passer deg?

Er det bindingstid på ice?

I Abonnementsavtalen kan det være avtalt en egen avtaletid eller bindingstid hvor det gjelder egne regler for oppsigelse samt for kompensasjon til ice som følge av eventuell oppsigelse fra Kundens side.

Hvem kjøper ice?

Lyse har inngått avtale om kjøp av samtlige aksjer i ICE Group Scandinavia Holding AS. Lyse har inngått avtale om kjøp av mobiloperatøren Ice. Oppkjøpet av Ice vil etablere Lyse som en fullverdig teleoperatør og vil medføre en forsterkning av den samlede telekominfrastrukturen i Norge.

Kan man bruke ice i utlandet?

I EU og EØS er mobildata inkludert i alle våre abonnementer, med unntak for abonnementene iceJunior og iceJunior+. Våre datapakker for utlandet gjelder i de 10 mest populære reisestedene utenfor EU: USA, Thailand, Tyrkia, Canada, Israel, Malaysia, Montenegro, Serbia, Singapore og Sveits.

Kan man bruke ice i Spania?

Alle våre mobilabonnement lar deg bruke telefonen din i EU og EØS uten ekstra kostnad! Du kan med andre ord ringe, sende SMS og MMS og bruke mobildata i EU og EØS, uten å bekymre deg for regningen.

Hva er dataroaming ice?

På enkelte telefoner kan man ikke bruke mobildata uten å aktivere dataroaming. Dataroaming lar telefonen benytte dekningen til andre operatører der du befinner deg. Hos ice har alle mobilabonnement EU-inkludert, noe som betyr at dataroaming ikke medfører noen ekstra kostnader så lenge du er innenfor EU/EØS.

Er det gratis å ringe til utlandet?

Det er langt fra gratis å ringe fra Norge til utlandet. Men det kan skille store summer basert på hvilket abonnement du har. Noe ikke alle er klar over, er at reglene om fri EU-roaming ikke gjelder når man ringer fra Norge til utlandet.

Er det lov å bruke 4G på fly?

Forutsetningen er at den står i flymodus, i alle fall ved avgang og landing. Men nå vil det europeiske byrået for flysikkerhet, EASA, tillate at du bruker apparater med 3G og 4G, som mobiltelefoner, PC-er eller nettbrett som inneholder SIM-kort, på hele flyreisen.

Leave a Comment