Hva er Trippelgaranti hos Fjordkraft?

Trippelgaranti er en tilleggstjeneste som gir deg en ekstra trygghet i hverdagen. Blir du sykemeldt dekker vi kostnadene for strøm og nettleie i inntil 6 måneder. Maksimalt beløp per måned er 5000,-. Egne vilkår for alders- og uførepensjonister.

Hvor mye påslag har Fjordkraft?

Det følger med et påslag per kWh på 3.90 øre og et fast månedsbeløp på 39 kr(priser per 14.07.2021).

Hva er Garantistrøm Fjordkraft?

Avtalen fra Fjordkraft kalles «Garantistrøm» – den garanterer en strømpris elleve ganger høyere enn spotprisen i kraftmarkedet. Strømmen i Norge har ikke vært så billig som den er nå på veldig mange år.

Hva er Trippelgaranti hos Fjordkraft? – Related Questions

Hva betyr topp 3 garanti?

Dette er strømavtalen TOPP3 Garanti:

Spotpris – du betaler samme pris som oss! Spotpris er markedets mest populære strømavtale, og anbefales av uavhengige forbruker-rådgivere. 100% Fornybar Strøm – Opprinnelsesgaranti for hele strømforbruket ditt. 100% fornøyd – eller pengene tilbake.

Hva er Garantipris?

Garantipris er strømavtalen for deg som ønsker en forsikring mot høye strømpriser. Du får færre prissvingninger og mer forutsigbarhet gjennom året.

Har Fjordkraft Prismatch?

«Ved å avslutte dette tilbudet ønsker vi å prioritere mer tid til de samtalene som handler om faktura, strømpriser og andre spørsmål som kundene våre lurer på.» Det såkalte prismatch-tilbudet avvikles dermed fra 1. januar 2022.

Hvilken strømavtale er best hos Fjordkraft?

Strømavtale med spotpris

Dette abonnementet har vist seg å være billigst over tid, men siden prisen på strøm hele tiden forandrer seg, vil også strømregningene dine være forskjellige fra gang til gang.

Er det lønnsomt med spotpris?

Spotpris har vist seg å være den mest lønnsomme avtaleformen, og er også anbefalt av Forbrukerrådet. Strømleverandører regner spotpris på ulike måter. Noen leverandører vil fakturere for snittprisen i månedene som har vært, mens andre vil fakturere den faktiske prisen som var i de timene som du brukte strømmen.

Hva dekker Strømstøtten?

Staten dekker 90 prosent av den gjennomsnittlige strømprisen i løpet av en måned, men bare av den delen som overstiger 87,5 øre (70 øre pluss moms). For å gjøre det ekstra komplisert er strømstøtten på vinteren 90 prosent, mens den på sommeren bare er 80 prosent.

Hvor får Fjordkraft strøm fra?

Vi i Fjordkraft kan ikke styre hvor strømmen i stikkontakten din kommer fra, men ved å inkludere Norsk Vannkraft i strømavtalen kan du være trygg på at det lages like mye strøm fra ditt lokale vannkraftverk som du selv bruker. Det gjør vi via noe som heter opprinnelsesgarantier.

Hva er inkludert i spotpris?

De tre hovedkomponentene i spotprisen

En spotprisavtale består i hovedsak av prisen du til enhver tid betaler for strømmen, pluss avgifter og nettleie. Alt dette legger strømleverandøren din sammen og inkluderer i strømregningen din slik at du bare trenger å utføre en betaling.

Hvem er best på strøm?

Hvis du har økonomi til å følge de naturlige svingningene i kraftprismarkedet, bør du velge en spotprisavtale. Hvis prisene på kraftbørsen faller betaler du mindre, og dersom prisene stiger betaler du mer. Spotprisavtaler er det de fleste eksperter anbefaler og er billigst over tid.

Hvem har den billigste strømavtalen?

Agva Kraft og Vibb har de billigste spotprisavtalene akkurat nå

Hvilken strømavtale er billigst nå?

Elekt Elekt strøm

Spotprisavtaler følger den gjennomsnittlige prisen på kraftbørsen Nord Pool Spot. Denne avtaleformen har jevnt over vært den billigste de siste årene.

Hva er Norges billigste strømavtale?

Agva kraft spot 12 er norges billigste strømavtale. Strømavtalen har et negativt påslag på kr. -00,25,- per 14 januar 2023. Sammenligningen har bestått av alle norges spotprisavtaler.

Når på døgnet er strømmen billigst Fjordkraft?

Blant annet er det totale strømforbruket som regel på det høyeste mellom klokken 8-9 og klokken 17-18. Det vil si at strømprisen ofte er på sitt dyreste på disse tidspunktene. I motsetning er forbruket normalt sett lavere og gjerne billigere i tidsrommene 22-07 og 12-15.

Hva koster 1 kWh nå?

14.00-15.00
KlokkeslettPris per kWh
00.00-01.00 139,01 øre Øvre
01.00-02.00 131,57 øre Øvre
02.00-03.00 126,31 øre Øvre
03.00-04.00 123,71 øre Øvre

Hvor mye koster 1000 kWh strøm?

Hvor mye koster 1000 kWh strøm?
kWh/øre125 øre250 øre
1000 kWh2701 170
2500 kWh6752 925
4000 kWh1 0804 680

Når er det billigst å dusje?

Når på døgnet er strømmen billigst? Den billigste strømmen får du på natten. Som regel blir strømmen billigst rundt midnatt, og når det aller billigste punktet mellom kl. 03.00 og 04.00.

Leave a Comment