Hva gjør man når bagasjen ikke kommer?

Dersom bagasjen blir forsinket, skadet eller tapt må du kontakte flyselskapets bagasjeservice på flyplassen. Her må du få en bekreftelse på at bagasjen ikke har kommet fram. Når du har fått bagasjen tilbake, må du reklamere skriftlig til flyselskapet og kreve dekket de utlegg du har hatt som følge av forsinkelsen.

Hvor lang tid mistet bagasje?

Bagasjen regnes som tapt etter 21 dager

Om flyselskapet erkjenner at bagasjen må regnes for å være tapt, eller om den innsjekkede bagasjen ikke har kommet til rette 21 dager etter flygningen, har du krav på erstatning tilsvarende verdien på bagasjen.

Hvor mye dekker reiseforsikring ved forsinket bagasje?

Forsinket bagasje

Reiseforsikringen dekker kjøp av det aller mest nødvendige om din innsjekkede bagasje blir forsinket. Dette gjelder umiddelbart etter forsinkelsen, men du må likevel huske å få dokumentasjon på forsinkelsen fra transportør eller reiseselskapet.

Hva gjør man når bagasjen ikke kommer? – Related Questions

Hva dekkes av reiseforsikring?

Reiseforsikring dekker ting du blir frastjålet på reise, forsinket/forsvunnet bagasje, utgifter som følge av sykdom eller skade under reisen din og avbestilling av bestilt tur.

Hva dekker LO reiseforsikring?

Hva dekker LOfavør Reiseforsikring?
DekningLOfavør Reiseforsikring
Innhenting fastlagt reiserute som følge av sykdom:Inntil kr 150.000 (per skadetilfelle).
Avbrutt reise:​Ubegrenset inntil reisens pris (Inntil kr 2.000 per person/døgn).
​Ulykke voksen 20-70 år, 100 % varig medisinsk invaliditet/død:Kr 500.000.

Er det egenandel på reiseforsikring?

Det er som hovedregel ingen egenandel ved bruk av helårs reiseforsikring, mens for reiseforsikringen i kredittkortet er egenandelen 500 kroner for reisegods og behandling etter ulykke. Husk at det også kan være aldersfradrag, makserstatning eller andre begrensninger.

Når kan reiseforsikring brukes?

En reiseforsikring kan brukes i forbindelse med sykdom, skader, avlyste reiser, frastjålne eiendeler, tapt bagasje, dødsfall i nær familie og mye mer. Kort sagt er reiseforsikringen en type forsikring som kan brukes i en rekke ulike tilfeller og situasjoner som du risikerer å havne i når du er ute å reiser.

Har man reiseforsikring i LO?

Med LOfavør Reiseforsikring er du og familien din forsikret på alle typer reiser, hele året. Flere forbund har forhandlet frem en meget gunstig pris for deg på LOfavør Reiseforsikring. Sjekk om du har avtale gjennom ditt forbund.

Hvor mye er egenandel på reiseforsikring?

Hvor høy er egenandelen? Som hovedregel er egenandelen 500 kroner på alt når du har ordinær reiseforsikring, med unntak av reisesyke og hjemtransport som det ikke trekkes egenandel for. Har du Reise Pluss, betaler du ikke egenandel på noe.

Hva dekker helårs reiseforsikring?

Blir du akutt og uventet syk, eller utsatt for en ulykke på reise, dekker forsikringen behandlingsutgifter, legebesøk, og sykehusopphold uten beløpsgrense. Forsikringen dekker også forhåndsgodkjent hjemtransport fra utlandet, uten sumbegrensning eller egenandel. Du kan også få kompensasjon for tapte feriedager.

Hva dekkes ved flystreik?

Du har krav på mat og drikke ved forsinkelser på to timer innenlands eller tre-fire timer på utenlandsflyging avhengig av reiselengde, eller ved kansellering. Du kan også ha krav på overnatting og videretransport. Vi anbefaler at du sjekker Forbrukerrådets flykalkulator, som viser hva du har krav på.

Hvor mange dager dekker reiseforsikring?

Når du kjøper reiseforsikring kan du velge hvor mange dager reiselengde du trenger forsikring for. 70 dager er standard maks reiselengde per enkeltreise, men du kan selv velge å endre makslengden per reise til 90, 120 eller inntil 180 dager.

Hva dekker reiseforsikring med Mastercard?

Når du bestiller ferien med Mastercard, kan du være trygg. I mange tilfeller inkluderer kortet en reiseforsikring som dekker avbestilling hvis du eller en av dine reisepartnere blir syke og må avbestille reisen. Husk å sjekke kortets reiseforsikring hos kortutstederen din, så du er oppdatert på fullstendige vilkår.

Når kan reiseforsikring brukes?

En reiseforsikring kan brukes i forbindelse med sykdom, skader, avlyste reiser, frastjålne eiendeler, tapt bagasje, dødsfall i nær familie og mye mer. Kort sagt er reiseforsikringen en type forsikring som kan brukes i en rekke ulike tilfeller og situasjoner som du risikerer å havne i når du er ute å reiser.

Hva dekker reiseforsikring ved Korona?

Reiseforsikringen din gjelder dersom du reiser til et land som ikke omfattes av UDs reiseråd på avreisetidspunktet. I slike tilfeller dekker forsikringen også koronasykdom, og er uavhengig av vaksinasjonsstatus. Reiseforsikringen gjelder ikke på reiser som starter når området er omfattet av UDs reiseråd.

Hva skjer om man får korona på reise?

Koronasyk på reise

Forutsatt at reisemålet ikke hadde reiseråd pga korona ved innreise, gjelder forsikringen som ved annen sykdom. Den dekker utgifter til behandling, forlenget opphold og ny hjemreise.

Hva skjer hvis man får korona på reise?

Hvis du får korona på reise må du enten ta en PCR-test, eller testes av lege eller sykepleier der du oppholder deg. Vi trenger denne bekreftelsen på at du er, eller har vært, syk når vi skal behandle saken din. Blir du syk dekker forsikringen din ekstrautgifter til bosted, ny hjemreise og tapt ferie.

Hvordan få tilbake på reiseforsikring?

Kontakt flyselskap eller reisearrangør først

Avbestill reisen der du kjøpte den (for eksempel flyselskap og hotell) og undersøk hva du kan få refundert. Det du ikke får tilbakebetalt, kan du søke om å få erstattet på reiseforsikringen.

Hvordan få tilbake penger fra Norwegian?

Du kan sende inn krav om refusjon av utgifter eller kompensasjon på nett. Pass på å legge ved de spesifiserte kvitteringene på utgiftene du ønsker å be om refusjon for, og oppbevar originalene på et trygt sted.

Leave a Comment