Hva har jeg krav på når flyet er kansellert?

Hva kan jeg kreve når flyet er innstilt?
 • Tilbakebetale billettkostnaden for den del av reisen du ikke får benyttet.
 • Ombooke deg slik at du kommer frem til bestemmelsesstedet så snart som mulig.
 • Ombooke deg til et senere tidspunkt etter ditt ønske, på tilsvarende vilkår som opprinnelig billett.

Hva koster det å avbestille flybillett Norwegian?

Du betaler et servicetillegg (200 NOK per person, hver vei) for bestillinger og endringer du foretar over telefon eller på flyplassen.

Hvordan få igjen penger for flybilletter?

Hvis du avbestiller en flyreise, har du krav på summen for billetten, fratrukket skatter og avgifter – disse får du tilbake fra flyselskapet. Hvis flyselskapet eller pakkereisearrangøren kansellerer turen, må selskapet refundere deg hele beløpet.

Hva har jeg krav på når flyet er kansellert? – Related Questions

Hva dekker reiseforsikring Bank Norwegian?

Vilkår gjelder for forsikringen, blant annet:
 • Reisen må starte og slutte i Norden.
 • Gjelder på reiser i inntil 90 dager.
 • Dekker avbestilling av reise med inntil kr 50 000.
 • Erstatter tapt bagasje eller kompenserer for forsinket bagasje.
 • Dekker sykdom og ulykke på reise, samt hjemtransport.

Hvor lang tid tar det å få refundert penger fra Norwegian?

Ifølge regelverket har kunden krav på refusjon innen sju dager etter kanselleringen.

Kan man refundere flybilletter Norwegian?

Du kan få pengene tilbake innen 24 timer etter bestilling, og du får også igjen pengene på bestillinger gjort mindre enn 24 timer før planlagt reise – hvis billettene avbestilles innen fire timer etter kjøpet. Ellers gjelder normale betingelser. Ikke betal mer enn du må. Her kan du sikre deg billige billetter!

Kan man avbestille flybillett flyr?

Det er alltid 24 timers åpent kjøp hos oss. Bestiller du mindre enn 24 timer før du skal fly kan du avbestille fram til 2 timer før oppsatt avgangstid (30 min. for Fleks). Vi korrigerer stavefeil og oppdaterer informasjon hvor det er innlysende at det er samme person som reiser uten kostnad.

Hva dekker avbestillingsforsikring?

Avbestillingsforsikringen gir deg pengene tilbake hvis du trenger å avbestille en reise på grunn av uforutsette hendelser. Du er dekket dersom avbestillingen skyldes: Du, reiseledsager, nærmeste familie eller nøkkelperson i reisefølge rammes av alvorlig akutt sykdom, ulykke eller dødsfall.

Har man angrerett på flybilletter?

Du har ingen lovbestemt rett til å avbestille når du har kjøpt en flyreise. Du har heller ikke angrerett, selv om reisen er bestilt over internett. Dette betyr at du ikke kan kreve å få billettprisen refundert, dersom du ikke har mulighet til å reise.

Hvordan avbestille fly flyr?

Du kan gjøre denne avbestillingen på nettsidene våre, i appen eller hos vårt kundesenter. Hvis du har bestilt via et reisebyrå, kan du be dem om å gjøre det for deg.

Hvordan få igjen flyskatt?

Ettersom flybilletten ikke er brukt, trenger heller ikke flyselskapet å betale flyskatter og avgifter for deg til myndighetene. Dette beløpet kan du refundert. SAS, Norwegian og Ryanair er blant flyselskapene som refunderer den delen av billettprisen som utgjør myndighetspålagte skatter og avgifter.

Hvor lang tid i forveien lønner det seg å bestille flybilletter?

Mange beregninger viser at det billigste å bestille mellom seks til ni uker før avreise. Men dersom du skal reise i ferietider som jul, påske, sommerferie, og høstferie, bør du sikre deg billetter så tidlig som mulig. I en kampanje er det de billigste billettene går først.

Hvilken tid på døgnet er flybilletter billigst?

Og funnet ut at rundt klokka 05.00 om morgenen er et gunstig tidspunkt å bestille flybillett – hvis du ikke tenker på søvn, men på økonomi. Da er prisene lavest. Og dersom du venter til mellom klokka 19.00 og 22.00 så finner du de dyreste billettene.

Når er det mest gunstig å bestille flybilletter?

De billigste flybillettene for utenlandsreiser kjøper man to måneder før avreise. En annen undersøkelse viser også lave priser 2 uker før avreise på utenlandsreiser. Basert på historiske data så er januar, september og oktober de billigste månedene for innenlands flyreise.

Når er flybilletter dyrest?

Kan du unngå høysesong (skoleferier), så er det mye å spare. Utreise midt på dagen på fredag og hjemreise på søndag ettermiddag, er ofte de dyreste løsningene. Lørdagsbilletter er ofte billige, og det er uansett reisedag smart å reise tidlig på morgenen eller sent på kvelden når det handler om pris.

Hvor er det billigst å reise?

For indeksen, som er utarbeidet av Forex Bank, viser at land som Makedonia, Romania, Bulgaria og polen er de aller billigste landene å feriere i. Ferieindeksen sammenligner gjennomsnittspriser på en rekke produkter.

Når legges flybilletter for sommer 2023 ut?

Sommerrutene 2023
DestinasjonFraOppstart
BrønnøysundOslo27.06.23
BurgasOslo06.05.23
Catania SiciliaOslo01.07.23 NY
Chania KretaOslo28.03.23

Hvordan reise billigst mulig?

Slik planlegger du en billigere reise
 1. Planlegg reisen i god tid.
 2. Reis utenom sesongen.
 3. Velg reisemål der du får mest for pengene.
 4. Velg et reisevennlig kredittkort.
 5. Søk etter flybilletter med destinasjon “overalt”
 6. Reis på dager og tider ingen andre vil reise

Hvor i Syden er det billigst?

Bulgaria er fortsatt nordmenns desidert billigste Syden-land i Europa, billigere enn Makedonia og Tyrkia. Bulgaria har Sørøst-Europas billigste restauranter og hotell. Det meste er billig i dette landet.

Leave a Comment