Hva heter G-sport nå?

G-Max og Gsport blir Intersport.

Hva skjer med G-sport?

Da Gresvig gikk konkurs i februar, eide selskapet 93 sportsbutikker under kjedene GSport, G-Max og Intersport. Minst 48 av disse kommer til å bli driftet videre i gigantkonsernet til Sport1-eier Bjørn Rune Gjelsten og tidligere Gresvig-eier Olav Nils Sunde – dersom Konkurransetilsynet tillater det.

Hvor er Intersport fra?

Intersport
Eier(e)Gresvig, Kesko
Datterselskap Intersport ČR, Intersport Austria
HovedkontorBern
LandSveits

Hva heter G-sport nå? – Related Questions

Er Anton Sport og Sport 1 det samme?

Sport 1 er en del av Sport Holding som består av 375 fullsortimentsbutikker og spesialbutikker over hele landet under konseptene Sport 1, Intersport, Löplabbet, Anton Sport, Sportsnett, Milslukern og Skandinavisk Høyfjellsutstyr.

Hvor mange butikker har sport Outlet?

Ved utgangen av 2021 talte Sport Outlet 79 butikker og Sport Norge åtte. – Vi regner med å ha rundt 90 Sport Outletbutikker ved utgangen av 2022.

Har Sport 1 nettbutikk?

Sport1 er en av Norges største sportskjeder og har over 200 butikker rundt omkring i landet. Selv om Sport1 har noen bestemte fokusområder, har nettbutikken deres likevel et ganske variert utvalg.

Hvordan logge inn på Intersport?

Logg inn med ditt mobilnummer, du vil få tilsendt en verifiseringskode på mobilen som du skriver inn. På denne siden kan du også alltid endre dine samtykker, eller melde deg ut av Club INTERSPORT.

Har Sport 1 åpent kjøp?

Ønsker du å benytte returretten for nettbutikkordre, det vil si varer som du betaler for på sport1.no og ønsker sendt til nærmeste utleverinssted, må dette gjøres innen 14 dager. Angreretten forutsetter at varen kan leveres tilbake i vesentlig samme stand og mengde.

Kan man bruke gavekort på nett Intersport?

Bare én Intersport Gavekort kan brukes per bestilling. Noen kuponger er gyldige på hele nettstedet, og noen Intersport Gavekort er ikke universelle, så det er ikke sikkert du kan bruke denne koden for produktet du kjøpte. Sjekk om kupongen bare er gyldig for visse produkter før du bruker den.

Kan sport1 gavekort brukes i alle butikker?

Sport 1 gavekort kan kjøpes i alle våre Sport 1 butikker. Du kan ikke betale med gavekort her i nettbutikken. Bedre feste og bedre glid!

Kan ditt gavekort brukes på XXL?

Gavekortene våre er gyldige i to år fra utstedelsesdato. De kan benyttes både på nett og i våre varehus.

Hvilke butikker kan jeg bruke gavekort på?

Kan gavekortet brukes i alle butikkene på kjøpesentrene? Bortsett fra hos Vinmonopolet, Posten og butikker med utenlandske terminaler, kan gavekortet benyttes i de aller fleste butikkene på Amfi og Thon sine kjøpesentre. Eventuelle avvik finner du på det enkelte kjøpesenter sin hjemmeside.

Kan gavekort gå ut på dato?

Et gavekort er ikke lovregulert og det er derfor selgerens avtalevilkår som er styrende for hvilke rettigheter du har. Vanligvis står det på selve gavekortet når det går ut på dato. Når gyldighetsdatoen går ut, kan du ikke bruke gavekortet, og pengene er tapt.

Kan man ta ut penger på gavekort?

Hvis du ikke handler for hele summen på kortet, kan vanligvis ikke få kontanter tilbake, men en tilgodelapp. Les alt med liten skrift på gavekortet.

Leave a Comment