Hva heter tårnet i Trondheim?

Tyholttårnet er et telekommunikasjons- og radiotårn i Trondheim. Det ble fullført i 1984. Arkitekt for tårnet var Nils Christian Ottesen. Tårnet har en høyde på totalt 124 meter og består av en 85 meter høy betongdel og en 45 meter høy ståldel øverst.

Hvor høyt er Egon Tårnet?

I andre etasje, nærmere 75 meter over bakken, ligger spisestedet Egon, som roterer 360° i løpet av en time. Spisestedet har form som en 12-kant med store glassfasader.
Tyholttårnet
Form: Tårnet er bygget i betong med diameter 7,2 meter. Det er 2 heiser og 2 nødtrapperom.
Høyde:124 m
Diverse

Hvem eier Tyholt tårnet?

Eiendomsinvestor Karl Johan Kopreitan har kjøpt Tyholttårnet. – Jeg prøvde å få kjøpe det for ti år siden, men da fikk jeg ikke. Det er bare ett tårn i byen, og det er fascinerende og unikt bygg.

Når ble Tyholttårnet?

Tårnet sto ferdig 22. mai i 1985, og ble først og fremst bygget for TV- og radiosendere, og radiolinksamband.

Hva heter tårnet i Trondheim? – Related Questions

Hvor mye koster Tyholttårnet?

Prisantydningen på det 124 meter høye tårnet er 50–60 millioner kroner. – Det er en attraktiv eiendom i dagens marked, som har gode og langsiktige leietakere og fremstår i god stand, sier eiendomsmegler Kristian Hogstad Lund i Eiendomsmegler 1 Næringseiendom Midt-Norge.

Hvor mye koster pizzabuffet på Egon?

Spis så mye pizza, salat og dressing som du orker for bare 117kr, eller 70kr for barn opp til ti år. Nammmmm! Vi holder åpent til kl 2300.

Hvordan komme seg til Tyholttårnet?

Veibeskrivelse til Tyholttårnet (Trondheim) med offentlig transport
  1. Buss: 13, 14, 25.
  2. Jernbane: 26.

Hvor lenge varer lunsjen på Egon?

Vi serverer lunsj hver dag frem til kl. 15.00.

Er det lov med hund på Egon?

Egon (Prinsen)

Visste du at det er lov å ha med hund på uteserveringen hos oss? Har du noen spørsmål?

Hvem eier Egon restaurant?

Egon er en del av Norrein Gruppen, der hovedeierne er de tre gründerne Roger Halshamn, Gerhard Nordberg og Olav Fallan og deres familier. Ifølge avisen tar eierne av Norrein Gruppen i år ut rundt 125 millioner kroner i utbytte.

Er det spiseplikt på Egon?

1. Du er hjertelig velkommen til å kjøpe deg en kopp kaffe, eller andre alkoholfrie drikkevarer uten å kjøpe deg mat. 2. Det er kun gjester som kjøper mat som kan serveres alkohol.

Hvor mange Egon i Trondheim?

Konseptet er etableret 40 steder i Norge (juni 2019), det finnes 5 i Oslo, 11 i Viken, 5 i Trondheim, 5 i Vestland, 2 i Innlandet, 2 i Troms og Finnmark, 2 i Møre og Romsdal, 1 i Nordland, 6 i Trøndelag, 3 i Rogaland, 3 i Agder.

Når kan Barer servere alkohol?

Skjenking av vin og øl kan skje fra kl. 08.00 til 24.00 på dager før vanlige arbeidsdager og fra kl. 08.00 til 01.00 på fredager og lørdager. »

Hva menes med spiseplikt?

Spiseplikt er en bestemmelse som gjør det obligatorisk for kafé- og restaurantgjester å bestille mat for å få servert drikke – kaffe, øl, vin eller brennevin. Slike bestemmelser kan være etablert av etablissementet, eller være en av forutsetningene fra kommunen for skjenkerett etter alkoholloven §§2-3 og 3-4.

Når kan man kjøpe rusbrus?

20 års aldergrense på de sterkeste drikkevarene

Drikkevarer med opp til 22 prosent alkohol skal ikke selges, serveres eller utleveres til personer under 18 år. Dette kan for eksempel være øl, lettøl, rusbrus eller vin.

Leave a Comment