Hva kan man gjøre på Savalen?

  • Vandring. Sykkel. Båt / Kano / Kajakk.
  • Bading inne og ute. Besøk Julenissen.
  • Hesteopplevelser. Fiske. Flere familieaktiviteter.

Når åpnet Savalen Fjellhotell?

Gode referanser siden 1963 gjør at gjestene kommer tilbake år etter år. Hotellanlegget har de siste åra gjennomgått en omfattende utbygging og renovering og er i dag på mer enn 7000 m2.

Er det lov med hund på Savalen?

Dyrehold er ikke tillatt, unntatt hund i noen enheter.

Hva kan man gjøre på Savalen? – Related Questions

Hvem eier Savalen hotell?

22 år etter at tvillingene Trond Ola og Per Morten Hektoen overtok Savalen Fjellhotell etter sine foreldre, blir siste del av den gamle bygningmassen snart revet for å gi plass til ny utvikling av destinasjonen.

Hvor dyp er Savalen?

Sjøen ligger 707.2 m.o.h. og har en overflate på 15.4 km2. Middeldybden er 17.2m, største dybde er 62 m. Vannet er regulert med 4.7 m.

Hvem eier Grand Hotel Halden?

Selskapet Grand Hotell AS er et underselskap av Voldberg Holding og eies av ekteparet Grete og Per Voldberg. Det er også ekteparet som for tiden driver hotellet, men de er på let etter andre som kan stå for den daglige driften. Grand Hotel i Halden er totalrenovert for 10 millioner kroner.

Når kjøpte Åge Samuelsen Dalen Hotel?

Byggets storleik, glasstaket og overlyset og dei rike tredetaljane gjer Dalen hotell til eit av landets viktigaste trebygg. Predikanten og artisten Aage Samuelsen kjøpte hotellet i 1983, og ville gjøre det om til et kristent senter.

Hvem eier Clarion Hotel The Hub?

Hotellbygningen eies av DNB Forsikring, som leier ut til Nordic Choice Hotels, som igjen driver hotellet under navnet Clarion Hotel The Hub. Styreleder i driftsselskapet er Leif Sigurd Lindland, André Schreiner er hotelldirektør og Marianne Høybakk er hotellsjef per vinteren 2019.

Hvem eier Bømlo hotell?

ta med hjem. Vi ønsker ny eier og driver velkommen. 1. mai overtok Holger Thede hotellet og oppussinga.

Hvem eier Hurdalsjøen hotell?

I dag eies Hurdalsjøen Hotell av Utdanningsforbundet, og fungerer både som et familiehotell og et topp moderne kurshotell.

Hvem eier Tørvis hotell?

– Det viktigaste framover er å få hotellet til å skina igjen. Det seier Erlend Follegg, som har kjøpt hotellet av Ola Moe. – Eg har sett på hotellet ei stund, og alt skjedde veldig raskt, seier den nye eigaren.

Hvem eier TanumStrand hotell?

TanumStrand eies av de norske brødrene Roger og Kristian Adolfsen fra Andenes i Nordland, som blant annet også eier Norlandia-kjeden, og eierne har nå store planer for fortsatt ekspansjon.

Hvem eier Grand Hotel Åsgårdstrand?

Thon Hotel Åsgårdstrand skal endre navn til Grand Hotel Åsgårdstrand, og Christensen skal overta driften fra 1. september i år. Hotellet har 78 dobbeltrom, ni konferanse-/selskapslokaler, buffetrestaurant, A la carte-restaurant, bar. Det er cirka 6.000 kvadratmeter bebygget areal og rundt 3.500 kvadratmeter eid tomt.

Hvem eier Grand Cafe?

Fursetgruppen, som eies av Bjørn Tore Furset (47), driver fra før en rekke kjente restauranter. Blant disse er Tjuvholmen Sjømagasin, Lofoten Fiskerestaurant, Pizza Crudo, Sabaki, Dyna Fyr, Maaemo og Ekebergrestauranten. Og altså nå også Grand Cafe.

Hvem eier Hilton hotellene?

Hilton Hotels & Resorts
Etablert1920
Morselskap Hilton Worldwide
HovedkontorMcLean
LandUSA

Hvem eier Classic Hotels Norway?

Classic Norway eies i dag med 86 % av familieselskapene Berg Inverst og Canica med lik aksjefordeling.

Hvor mange hoteller eier Thon?

Thon Hotels har ca. 80 hoteller i Norge, Brussel og Rotterdam. Vi tilbyr også moderne konferanselokaler og møterom, for alle anledninger, størrelser og behov.

Hvem eier Villa Copenhagen?

Med åpningen midt i koronaåret 2020 har det københavnske luksushotellet Villa Copenhagen hatt en vanskelig start på livet, skriver danske EjendomsWatch. Det nylig offentliggjorte regnskapet for selskapet bak hotellet, som eies av Petter Stordalen, viser at utfordringene fortsetter.

Hvem eier Scandic?

Hilton-kjeden selger alle Scandic-hotellene til Wallenberg-kontrollert fond. Det er det Wallenberg-kontrollerte private equity-fondet EQT V som blir Scandic Hotels AB nye eier. Det skriver selskapet i en pressemelding i dag. EQT V er Nord-Europas ledende private equity group.

Leave a Comment