Hva koster 1 ml Restylane?

Prisene for Restylane varierer ut ifra hvilken type behandling du skal gjennomføre, hvor behandlingen skal foregå og hvem som utfører den. Man kan allikevel regne med at en 1 ml injeksjon, hos en autorisert klinikk, ligger på rundt 3.300 – 3.500 kroner.

Hva er best av Restylane og Juvederm?

Resultatet av Restylane kommer som regel etter noen dager, hvor Juvederm gir ganske øyeblikkelige resultater. Begge kan også inneholde lidocain (bedøvelse) for mindre ubehag under behandling. Det erfares også at restylane brytes ned noe raskere enn Juvederm, og man kan trenge påfyll fra 6-18 mnd.

Hvor ofte må man fylle på med Restylane?

En behandling med Restylane varer normalt i 6–12 måneder, og med én etterbehandling kan effekten vare i inntil 18 måneder.

Hva koster 1 ml Restylane? – Related Questions

Er det vondt å ta Restylane?

Bortsett fra et lite stikk med en tynn nål inn i huden, er det oftest nesten ingen smerter å snakke om. Mye av årsaken er at det i Restylane er integrert lokalbedøvelse «lidocaine», som raskt bedøver det området som behandles.

Er det farlig å ta Restylane?

Restylane er det mest kjente filler-merket, men det finnes flere på markedet og de fleste består av hyaluronsyre. Hyaluronsyre finnes naturlig i huden og anses som trygt å injisere, ifølge Rune Jemtland, seniorrådgiver ved seksjon for merking og kvalitet ved Mattilsynet.

Hvor ofte må man ta fillers i leppene?

Effekten av en behandling med filler i leppene vil kunne vare fra 2-9 måneder avhengig av hudtype, livsstil og alder.

Hvor ofte må man fylle i leppene?

Varigheten av behandlingen er 4-12 mnd, avhengig av hvor mye bevegelse det er i området. Varighet og effekt øker for hver behandling dersom ny behandling gjentas før full effekt er tilbake. Behandlingen er lite smertefull og du får lokalbedøvelse.

Hvor lenge varer Restylane Skinbooster?

Hvor lenge varer resultatet? Behandlingen gir et naturlig og trygt resultat, og bedrer hudens kvalitet innenfra. Hudkvaliteten og resultatet blir bare bedre og bedre gjennom 3-12 mnd etter behandlingen.

Hvor lenge er leppene hovne etter Restylane?

De fleste hevelser vil være størst første morgen etter behandling og så gradvis gå ned. Vanligvis er all hevelse helt borte etter 14. dager.

Hvor mye koster det å ta Restylane i leppene?

Noen klinikker benytter spesielle navn på sine leppebehandlinger, og det kan derfor være utfordrende å sammenligne prisene. Man ser allikevel noe variasjon på lignende behandlinger, og man kan regne med at en 0,5 ml injeksjon med Restylane i leppene koster rundt 2.500 – 3.000 kroner.

Kan jeg dusje etter Restylane?

Ikke dusje eller få vann i området på 3 dager. Ikke bruke krem eller sminke på 3 dager.

Kan man trene dagen man tar Restylane?

Du bør avstå fra trening 24t etter en behandling.

Kan man bli blind av Restylane?

– Fillere kan injiseres av hvem som helst, men har flere og alvorligere bivirkninger enn Botox. Fillere kan gi en rekke alvorlige komplikasjoner og i verste fall gjøre deg blind.

Kan man drikke alkohol etter Restylane?

De første 72 timene etter behandling bør du unngå å drikke alkohol og trening. Vi anbefaler heller ikke å ta fly.

Hva skal man ikke gjøre etter Restylane?

For å minimere risikoen for irritasjon, bør du ikke bruke retinol, glykolsyre og eksfolieringsprodukter 24 til 48 timer etter behandling. Unngå også bruk av rensebørster, som kan bli for hardt for huden. De fleste fillere trenger minst to uker på å sette seg, det er derfor best å la huden få ro i denne perioden.

Kan man sette Restylane selv?

Det er definert som legemiddel og må injiseres av helsepersonell. Hvis sykepleier injiserer det, må vedkommende ha ansvarlig lege som gjør en selvstendig vurdering av den enkelte pasient.

Når kan man ikke ta Restylane?

Du skal være helt frisk når Restylane® injiseres. Det vil si at det ikke skal være infeksjon i kroppen. Vær oppmerksom på at du ikke skal ha utbrudd med forkjølelsessår/herpes når Restylane ® injiseres. Du skal i ikke ha feber.

Hvor mye koster det å ta fillers?

Bergen – Skin Center
Bergen – Skin Center
0,5 ml (f. eks liten leppe)fra 3 100,-
Fillers 1 ml (f. eks kinnben)fra 4 300,-
Fillers 2 ml (f. eks hake og kjevelinje)fra 7 900,-
Rynkebehandling

Hva er best Botox eller Restylane?

Generelt er Botox mer effektivt for behandling av dynamiske rynker, eller rynker som er forårsaket av muskelbevegelse. Disse rynkene ses vanligvis på pannen, mellom øyenbrynene og rundt øyene. Filler, derimot, er bedre for behandling av statiske rynker, eller rynker som er til stede selv når ansiktet er i ro.

Leave a Comment