Hva koster buffet på Color Line?

Koster Buffet finner du på dekk 7. Pris: Fra 199,- (barn fra 100,-). Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Hvor lang tid tar Color Line?

Fakta om skipet

Strekningen trafikkeres av SuperSpeed 1. Overfarten tar 3 timer og 15 minutter.

Hvor lenge før må man være på Color Line?

Innsjekk åpner ca. 2,5 timer før hver avgang, og du må møte opp senest 1 time før avgang.

Hva koster buffet på Color Line? – Related Questions

Kan man ta Strømstad Sandefjord?

Strømstad Sandefjord fergeruten knytter Sverige med Norge og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Fjord Line seiler opp til 14 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 2 timer 30 minutter mens Color Line servicen seiler pop til 4 ganger daglig med en seiltid fra 2 t 30 min.

Er det lov å sitte i bilen på Color Line?

Dyret må være i bilen eller i bur på anvist sted under hele overfarten. Her får du nyttig informasjon om å reise med kjæledyr om bord på våre skip. All transport av dyr skjer på eiers ansvar og risiko.

Hva er aldersgrensen på alkohol på Color Line?

Janina Fritzen‎Color Line

Aldersgrensen for innførsel av alkohol til Sverige er 20 år for sterkøl, vin og sprit. Det er også disse aldersgrensene som gjelder om bord dersom du har båten fra Sandefjord til Strømstad.

Når må man forlate lugaren Color Line?

VIP-gjester (gjester i Rederlugar og 5-stjerners Color Suite) kan gå om bord fra klokken 11.00. Øvrige gjester kan gå om bord ca. kl. 13.15.

Kan man ta Color Line under 18?

Barn som reiser alene:

Av hensyn til barnets sikkerhet har derfor Color Line en regel om at barn som reiser alene på transport må være fylt 16 år. For reiser med Color Lines skip tur/retur med samme skip gjelder egne aldersgrenser.

Kan man reise med Color Line uten pass?

Alle gjester MÅ medbringe gyldig pass eller nasjonalt ID kort med reiserett. Dette er eneste gyldige ID-dokumenter for nordmenn som reiser til, fra eller i Tyskland. Gjelder også barn, uansett alder.

Hvordan få pass raskt?

Du må møte hos politiet for å søke om nødpass. Du kan tidligst møte på pass– og ID-kontoret syv dager før avreise. Skriv inn postnummer eller sted i søkefeltet under for å søke opp ditt pass– og ID-kontor som utsteder nødpass.

Hvor mange knop kjører Color Line?

Fakta om Color Fantasy

Skipet har 15 dekk og kan frakte 2 605 passasjerer, 760 biler har 966 lugarer som rommer totalt 2 400 passasjerer med en marsjfart på 22 knop.

Kan førerkort brukes som ID-kort?

Digitalt førerkort er gyldig som legitimasjon dersom du blir stoppet i trafikkontroll. Du kan ikke forvente at det blir godkjent som legitimasjon i andre tilfeller. Bruker du det digitale førerkortet når du er ute og kjører, må du huske å ha strøm på telefonen til hele kjøreturen, og skjermen må være lesbar.

Kan man reise med utgått pass?

Norske borgere som ikke har fått fornyet passet sitt etter pandemien, kan frem til 31. desember 2022 reise til Tyskland, Island, Estland og Portugal med sitt utløpte pass som legitimasjon. Ordningen innebærer at personer over 16 år kan legitimere seg med pass som utløp mindre enn tre år før innreise.

Hvilke land krever ikke pass?

Det er passfrihet i Norden. Norden består av landene Norge, Sverige, Finland, Danmark og Island. Når du passerer grensen, kan du bli bedt om å dokumentere at du er nordisk borger.

Hva koster pass i 2022?

1.000 kroner. Søknadsgebyret er det samme for barn og voksne.

Hvordan få ID uten pass?

Hvis du har søkt om nasjonalt ID-kort tidligere og det gamle passet ditt er makulert fordi det var utløpt, må du ha med det nasjonale ID-kortet når du søker om nytt pass. Hvis du ikke har hatt pass før, eller det gamle passet ditt er meldt tapt, må du ha med annen gyldig legitimasjon med fødselsnummer og bilde.

Kan man reise uten pass i Schengen?

Reise i resten av verden

Pass eller nasjonalt ID-kort med reiserett er de eneste norske reise– og ID-dokumentene som er gyldig i utlandet. ID-kortene er kun gyldig i EU-/EØS-landene og Sveits. En rekke land har innført midlertidig grensekontroll i Schengen.

Er ID-kort nødvendig?

Nasjonalt IDkort er et identitetsbevis som du kan bruke når du har behov for å legitimere deg. Det er bare norske statsborgere som vil kunne søke om dette foreløpig, og det er frivillig å ha et nasjonalt IDkort.

Leave a Comment