Hva koster det å kjøre fra Oslo til Lillehammer?

Sammenlign reise med buss, tog, fly eller med din egen bil
TransportmetodeAvstandPris
tog182 km249 NOK
buss nettbuss travel as197 km164 NOK
buss opplandstrafikk192 km198 NOK
egen bil185 km378 NOK

Kor langt er det fra Oslo til Bergen?

Avstand fra Oslo til Bergen

Avstand mellom Oslo og Bergen i luftlinje er 306 kilometer og kjøreavstand er 461 kilometer. Estimert kjøretiden fra Oslo til Bergen er ca 7 timer 8 minutter.

Kor langt er det fra Oslo til Sverige?

119.2 km, 1 h 33 min
Head south on Lybekkergata (162)200 m
Turn right onto Oslo gate350 m
Turn left onto Bispegata80 m
Make a slight right onto Dyvekes vei550 m
Continue onto Konows gate150 m

Hva koster det å kjøre fra Oslo til Lillehammer? – Related Questions

Hvor lang er det fra Oslo til Beijing?

Den samlede flytiden fra Oslo Gardermoen Flyplass til Beijing Flyplass i Kina. Den samlede distansen som skal flys er 6983 km. (4341 mil).

Hvor mye sparer man på å handle i Sverige?

Det går godt an å spare over 60 prosent på kjøtt, rundt 60 prosent på tobakk og nesten 40 prosent på alkohol. Men også en rekke andre varer får du til rundt halv pris. Knekkebrød, potetmos, ferdig frossenmat, hermetikk, margarin, frosne grønnsaker, forskjellige oster, spagetti, ris og fisk.

Kan man ta tog til Sverige?

Med tog Oslo–Göteborg kan du lene deg tilbake og nyte utsikten mens toget krysser landegrensen til Sverige. Vel fremme i Göteborg kan du velge mellom en rekke fornøyelige attraksjoner.

Hva koster det å kjøre fra Oslo til Strømstad?

Fra Oslo sentrum til Strömstad er det drøyt 130 km hver vei (265 kilometer tur/retur), noe som gir en beregnet totalkostnad på 1855 kroner.

Er det åpent grensen til Sverige?

Alle koronarelaterte restriksjoner for innreise til Sverige er opphevet. Det er passfrihet i Norden, men du skal kunne sannsynliggjøre at du er nordisk statsborger.

Hva koster det å kjøre inn i Sverige?

Fra 15. april koster det 200 kroner – riktignok svenske – per døgn å kjøre norskregistrert bil i Sverige, eller eventuelt 2.000 kroner for et årspass dersom det kjøpes før den datoen.

Hva er verdt å kjøpe i Sverige?

Av varegrupper innen dagligvarer du må se spesielt på finner vi blant annet:
  • Rødt kjøtt – svin, kalv, okse og vilt.
  • Hvitt kjøtt – kylling, kalkun, and.
  • Brus og andre leskedrikker.
  • Melkeprodukter og ost.
  • Sjokolade og godterier.
  • Matintoleranseprodukter.

Er det billigere å kjøpe bil i Sverige?

De aller fleste biler i Sverige er jo billigere enn ditto norske biler. Så det er enkelt å forstå at det kan friste litt. Når det gjelder toll og avgifter, så slipper du det. Da er ikke dette å betegne som tollgods, men et helt ordinært svensk kjøretøy.

Hvordan betale bom i Sverige?

Dersom ditt kjøretøy er registrert i Norge kan du betale alle dine svenske veiavgifter automatisk med Epass24. Og omvendt – er ditt kjøretøy registrert i Sverige kan du betale alle dine norske bompenger med Epass24-kontoen.

Hva skjer om man kjører gjennom bom uten brikke?

Kjører du uten brikkeavtale, tas det bilde av bilens registreringsnummer. Du får faktura i posten på ordinær passeringsavgift uten gebyr fra bompengeselskapet som eier den bomstasjonen som du har passert.

Kan man kjøre gjennom bom uten brikke?

De fleste bomstasjoner i Norge er automatiske, og du kjører rett igjennom dem uten å stoppe. Registreringsnummeret på alle biler som kjører uten AutoPASS- eller BroBizz-brikke fotograferes. Faktura sendes til eieren av bilen per post og er uten ekstra gebyr. Dette gjelder også utenlandske kjøretøy.

Hva koster det å passere bomringen i Oslo?

Pris for en vanlig personbil for passering av én bomstasjon er 28 kroner utenom rushtid og 34 kroner i rushtiden (pris fra september 2022). Elbiler betaler 14 kroner utenom rushtid og 17 kroner i rushtiden. Dieselbiler (32/37 kroner) og kjøretøy over 3500 kg betaler mer.

Når er det rushtid i Oslo?

Endring i bomtakster

september får Osloringen og Indre ring like priser. Rushtid regnes som hverdager i tidsrommet mellom 06.30 – 09.00 og 15.00 – 17.00.

Hvem kjører gratis i bomringen?

Følgende kan søke om fritak for bompenger: Uniformerte og sivile utrykningskjøretøy i tjenesteoppdrag. Kollektivtransport i rute (med unntak av enkelte ferjeavløsningsprosjekter) I bomringer gjelder i tillegg forflytningshemmede (med parkeringstillatelse fra kommunen).

Hva regnes som rushtid i Oslo?

Passering i rush registreres i tidsrommet mellom 06.30 – 09.00 og 15.00 – 17.00. Rushtidstillegg skal ikke kreves inn på lørdager, søndager, offisielle fridager eller i juli.

Er det billigere med AutoPASS?

Får jeg rabatt når jeg har brikkeavtale? Alle kjøretøy i takstgruppe 1 og M1 med gyldig bombrikke får automatisk 20 prosent brikkerabatt i nesten alle automatiske bompengeanlegg i Norge. Noen steder er det timeregel og månedstak for hvor mange passeringer som belastes.

Leave a Comment