Hva koster Dine Penger?

Medlemsfordel. 42 % rabatt på magasinet levert hjem til deg og tilgang til Dine Penger+ i den digitale utgaven. Pris med rabatt er 545 kroner per år (ordinær pris er kr 948).

Hvem eier Dine Penger?

Five som likestilte redaktører. Senere overtok Christian Vennerød redaktørkrakken fra Berg. Vennerød og Five kjøpte bladet i 1988 og solgte det for nesten 50 millioner kroner til Schibsted i 1996. Dine Penger ble fusjonert med E24 (som også var eid av Schibsted) i 2013, og begge mediene er en del av et felles selskap.

Hva koster abonnement på E24?

pris 219 kr/30 dager. Fornyes automatisk til ord. pris. Nå kan du enkelt betale med Vipps!

Hva koster Dine Penger? – Related Questions

Hva koster et abonnement på Vi over 60?

VI OVER 60 kommer ut en gang per måned og koster kr 99 i løssalg. Du mottar første utgave 2-3 uker etter bestilling. Abonnementene fornyes etter endt periode, og du kan når som helst si opp ditt abonnement. Det lønner seg å abonnere!

Hvordan si opp abonnement E24?

Dersom du ønsker full tilgang, holder det med et abonnement på E24+. Du kan da avslutte ditt Dine Penger-abonnement ved å logge inn på Min Profil.

Hvor finner jeg mine abonnement?

Sjekk abonnementene dine og de tilknyttede faktureringsdatoene
 1. Gå til abonnementene dine. På Android-enheter: Åpne Google Play-appen . Trykk på profilikonet øverst til høyre.
 2. Gå gjennom abonnementslisten under «Abonnementer», og se etter abonnementer som er utløpt eller har avviste betalingsmåter.

Hvordan si opp abonnement gjør det selv?

Hvordan sier jeg opp abonnementetGjør Det Selv? Du kan si opp abonnementet ved telefonisk henvendelse til kundeservice på tlf.: 23 06 87 00, eller på https://kundeservice.com.

Hvordan avslutte abonnement på tv2play?

Gå inn på nettsiden tv2play.no og velg Konto. Klikk så på Mine kjøp under Abonnement og kjøp. Klikk på knappen som heter Stopp. Du vil motta en e-post som bekrefter at du har stanset fornyelsen av abonnementet.

Hva koster abonnement på Sunnmørsposten?

* 1 kr første måned, deretter 99,-/mnd. Etter fylte 34 år er prisen 269,-/mnd. Abonnementet løper til det blir oppsagt av deg. Det er ingen bindingstid.

Hvordan dele VG abonnement?

Dele VG+ abonnement
 1. Gå inn på på vg.no.
 2. Trykk på brukerikonet ditt i høyre hjørne.
 3. Gå deretter inn på fanen som heter Mitt abonnement.
 4. Trykk på “Del abonnement
 5. Deretter skriver du inn e-postadressen til personen du ønsker å dele abonnementet med og trykker “Send Invitasjon”:
 6. Invitasjon for å dele abonnementet er nå sendt.

Hvordan abonnere på VG+?

VG+ på 1-2-3
 1. Velg Strex SMS betaling i VG+
 2. Oppgi mobilnummeret ditt.
 3. Verifiser kjøpet med tilsendt kode på mobilen.

Hvordan si opp abonnement VG+?

Gå til “Min side” ved å trykke på initialene dine øverst til høyre på vg.no i nettleser på PC og trykk deretter på “Mitt abonnement“. Dersom du ikke er logget inn, må du først trykke “Logg inn”. Bekreft igjen ved å trykke på “Avslutt abonnement“.

Er VG+ gratis?

Medlemskapet er gratis. Medlemsfordeler i Vitusapotek Kundeklubb VI+ er kun til privat bruk.

Hvordan si opp abonnement gjør det selv?

Hvordan sier jeg opp abonnementetGjør Det Selv? Du kan si opp abonnementet ved telefonisk henvendelse til kundeservice på tlf.: 23 06 87 00, eller på https://kundeservice.com.

Er VG+ og VG sport det samme?

Hva er forskjellen på VG+ og VG+ Sport? VG+ er en del av VGs nettavis som gir deg tilgang til dyptdykkende reportasjer, gode dokumentarer og de beste historiene. VG+ Sport er et tilleggsprodukt til VG+ hvor du får tilgang til premium sportsinnhold, i tillegg til alt innholdet i VG+.

Hvor mye koster VG pluss sport?

Med VG+ Sport på abonnementet kan du tilby en rekke attraktive sportsbegivenheter til kundene dine.

Priser VG+ Sport.

SitteplasskategoriPris i kr
1-401250
41+1750

Hvor mange kan være på VG+ samtidig?

Du kan være innlogget på inntil tre enheter samtidig med ditt abonnement. Du trenger kun å logge deg inn med brukernavnet (epost eller mobil) og passordet som er tilknyttet ditt abonnement.

Hva kostet VG?

Du finner prisen under VG logoen på forsiden som vist på bildet under. Per juni 2022 er prisen kr. 35,- mandag til torsdag og kr. 40,- fredag, kr.

Hvor mye tjener du som VG-bud?

Hvor mye kan jeg tjene og når får jeg lønn? Fra 2. januar 2023 tjener du 20 kroner per solgte avis. Du har også mulighet til å tjene bonus!

Leave a Comment