Hva koster en natt på Dalen Hotel?

Fra kr. 4790,- per pers/natt, tillegg for enkeltrom.

Hvor ligger dalen?

Dalen er et tettsted og administrasjonssenteret i Tokke kommune i Telemark. Tettstedet har 532 innbyggere per 1. januar 2022, og ligger lengst vest ved innsjøen Bandak, rundt og på elvedeltaet der elva Tokke har sitt utløp.

Hvem eier Dalen Hotel i Telemark?

Hotellet eies av Thor Halvorsen Holding AS. Ifølge Halvorsen satser Hotel Dalen på å gi de besøkende en ferieopplevelse som strekker seg langt utover det å sove seg gjennom natten. Hotellet tilbyr blant annet kulinariske og lokale spesialiteter som ørret og sik fra Bandak.

Hva koster en natt på Dalen Hotel? – Related Questions

Hvem eier Classic Hotels Norway?

Classic Norway eies i dag med 86 % av familieselskapene Berg Inverst og Canica med lik aksjefordeling.

Når kjøpte Åge Samuelsen Dalen Hotel?

Byggets storleik, glasstaket og overlyset og dei rike tredetaljane gjer Dalen hotell til eit av landets viktigaste trebygg. Predikanten og artisten Aage Samuelsen kjøpte hotellet i 1983, og ville gjøre det om til et kristent senter.

Hvem er eier av Scandic Hotels?

Hilton-kjeden selger alle Scandic-hotellene til Wallenberg-kontrollert fond. Det er det Wallenberg-kontrollerte private equity-fondet EQT V som blir Scandic Hotels AB nye eier. Det skriver selskapet i en pressemelding i dag. EQT V er Nord-Europas ledende private equity group.

Hvem eide Dalen Hotel?

På slutten av 1980-tallet ble det satt i gang restaurering og i 1992 åpnet hotellet igjen. Hotellet fikk i 2000 verneorganisasjonen Europa Nostras høyeste pris – sølvmedalje – for bevaring av hotellet som et unikt kulturminne.

Hvem eier Hotel Klubben?

Fra 1. februar 2018 er ikke Glastad-familien bare største aksjonær i Hotel Klubben gjennom Kaldnes AS. Nå har familien også overtatt driften av det ærverdige hotellet. Fra venstre: Martin Twist, direktør ved Hotel Klubben, Agnes Berntsen, driftsdirektør i Team Hotels AS og Tone Bjørnerud, hotellsjef ved Hotel Klubben.

Hvem eier P Hotels?

Frode Hofstad har utviklet og bygd opp hotellkjeden P-Hotels som han i dag driver og eier. P-Hotels har hoteller i Trondheim, Oslo og Bergen. Frode Hofstad har Mastergrad (MBA) i Service Management fra Universitetet i Stavanger og fagutdannelse med kokkefagbrev, servitørfagbrev og Vinkelner / Sommelier.

Hvem eier Moxy Hotel?

– Det er Vastint som bygger Moxy-hotellene i Europa, totalt 14 hoteller. Det norske selskapet Belvar har driftsansvaret, og Marriott eier merkevaren Moxy.

Hvem eier Clarion Hotel The Hub?

Hotellbygningen eies av DNB Forsikring, som leier ut til Nordic Choice Hotels, som igjen driver hotellet under navnet Clarion Hotel The Hub. Styreleder i driftsselskapet er Leif Sigurd Lindland, André Schreiner er hotelldirektør og Marianne Høybakk er hotellsjef per vinteren 2019.

Hvem eier Strand Hotel Fevik?

Strand Hotel Fevik ble i 2017 kjøpt av Classic Norway Hotels, som driver hotellet per 2021.

Hvilket hotell er fritt vilt?

Deler av filmen ble spilt inn på turisthytta Leirvassbu i Jotunheimen. Alle som arbeidet med innspillingen, bodde der mens innspillingen foregikk.

Hvem eier Son Spa?

NHG eier og driver samtidig Son Spa og Strömstad Spa & Resort i tett samarbeid med Nordic Choice Hotels under paraplyen Nordic Hotels & Resorts, samt Clarion Collection Hotel Halden under dette varemerket. I tillegg har NHG overtatt eierskapet til eiendomsselskapet Eiendom Farris Bad AS, et hotell som drives av NHR.

Hvem eier Hurdalsjøen hotell?

I dag eies Hurdalsjøen Hotell av Utdanningsforbundet, og fungerer både som et familiehotell og et topp moderne kurshotell.

Hvem eier Gudbrandsgard hotell?

Alpinco ble startet i 2012 og er i dag eier av alpinanleggene Hafjell og Kvitfjell, HafjellKvitfjell Booking og Gudbrandsgard Hotell i Kvitfjell. Alpincos mål og konsekvensen av vår visjon er bransjens beste lønnsomhet.

Leave a Comment