Hva koster flybussen fra Fredrikstad til Gardermoen?

Hvor er flybussen f11?

Det er for tiden ingen planlagte avvik.

Hvor stopper flybussen i Fredrikstad?

Flybussen fra Fredrikstad stopper blant annet ved Solgård og Rygge E6 mellom Fredrikstad og Gardermoen. I Vy-appen finner du enkelt ut når bussen går, hvor mye det koster å kjøpe billett, og når det er planlagt ankomst til flyplassen.

Hvor mye koster flybussen?

Flybuss og rutebuss

Billett kan du kjøpe på bussen, eller forhåndskjøpe med Vipps eller på nett. Hvis du kjøper billett på flybussen.no får du voksenbillett (én vei) for 136 kroner, mot 160 kroner hvis du kjøper på bussen eller med Vipps.

Hva koster flybussen fra Fredrikstad til Gardermoen? – Related Questions

Når går siste flybuss fra Gardermoen?

Oslo Lufthavn (Gardermoen)

Det er over 50 avganger i døgnet, med avganger fra Oslo til Oslo Lufthavn hvert 10. til 20. minutt mellom kl. 05:54 og 23:54.

Når går shuttlebussen på Gardermoen?

Døgnet rundt kjører gratis shuttlebuss direkte til terminalen med 10-15 minutters intervaller. Vi anbefaler våre reisende å beregne god tid.

Hva koster shuttlebuss Gardermoen?

Priser. Enkeltbillett for voksen koster 80 kr.

Hvor stopper shuttlebuss Gardermoen?

Holdeplassen til shuttlebussen er ved nedre plan, og med sine 258 presise bussavganger i døgnet er shuttlebussen klar til å frakte deg til ditt reisemål.

Hvor ofte går shuttlebuss Gardermoen P6?

P6 – Langtidsparkering

Shuttlebussen går med 10-15 minutters mellomrom.

Er flybussen gratis?

Inntil 4 barn 4-15 år reiser gratis sammen med én voksen som betaler ordinær voksenbillett, såkalt familierabatt. Familierabatten gjelder ikke for skoleklasser, idrettslag eller større grupper som reiser sammen. Barn fra 4 til og med 15 år som ikke reiser i følge med en fullt betalende voksen, betaler barnebillett.

Kan man betale med kort på flybussen?

Om bord i bussen: Du kan kjøpe billett om bord på bussen med kort eller norske kontanter. Billetten er gyldig på kjøpsdato og returbilletten er gyldig i 3 mnd.

Kan man spise på flybussen?

Kan jeg ta med mat på bussen? Ja. Men ta hensyn til dine medpassasjerer.

Hvor mye koster Flybussen Bergen?

Pris
BillettypeBillettavgift
VoksenNOK 309,00 tur/retur
HonnørNOK 139,00 tur
HonnørNOK 239,00 tur/retur
Barn ikke i følge med voksenNOK 139,00 tur

Hvor ofte går Flybussen fra Gardermoen?

I gjennomsnitt er det tre avganger hver time.

Hvor stopper Flybussen Festplassen?

Terminalkart Bergen busstasjon. Med 6 holdeplasser i sentrum, inkludert Festplassen og Bryggen, stopper bussen i gåavstand til de fleste sentrumshotellene. I tillegg stopper vi på Jektevikterminalen (tidligere Hurtigruteterminalen, ikke markert i kart).

Hvordan kjøpe billett på Bybanen?

Du kan kjøpe billett til Bybanen i appen Skyss Billett, i nettbutikken, med SMS, på billettautomat eller på kundesenteret vårt.

Kan du kjøpe bussbillett på bussen?

Rekker du ikke å kjøpe billett før du reiser, kan du kjøpe enkeltbillett om bord på buss og båt. Husk at det er dyrere enn om du kjøper den på forhånd.

Hvordan betale for buss?

Rekker du ikke å kjøpe billett før du reiser, kan du kjøpe billetter om bord på bussen med betalingskort eller kontanter.

Hvor mye kostet Bybanen?

Det ble også vedtatt at bybanen skal gå på batteridrift over Bryggen, uten master eller kjøreledninger. I november 2020 anslo fagetaten i Bergen kommune den totale kostnaden for prosjektet til å bli 12,6 milliarder kroner, pluss/minus 20 %.

Kan man spise på Bybanen?

Billett eller gyldig kort må være ordnet før du går om bord. Hvis det er mange passasjerer på Bybanen, skal du alltid fjerne vesker og sekker fra setet ved siden av deg. Det er ikke lov til å spise og drikke om bord.

Leave a Comment