Hva koster lounge på Gardermoen?

Loungen kan benyttes av alle reisende for NOK 350,-, fra tre timer før avgang med forbehold om ledig kapasitet. Betaling foregår med bankkort eller kredittkort via bankterminal. OSL Lounge har en Premium del som er forbeholdt flyselskaper og enkelte kundeavtaler.

Er alt gratis i SAS lounge?

Gratis tilgang inkludert

Når du reiser med en SAS Plus-, SAS Business-billett. Som en fordel for EuroBonus Diamant og Gull-medlemmer og Star Alliance Gull-medlemmer.

Hvordan få gratis lounge?

Et besøk koster 3000 poeng per person. Dersom du reiser i SAS Plus eller SAS Business og enten er EuroBonus Diamant- eller Gull-medlem – eller har en Star Alliance Business Class-billett – er loungeinngang gratis.

Hva koster lounge på Gardermoen? – Related Questions

Er mat og drikke gratis i SAS lounge?

Reis ekstra komfortabelt i SAS Plus – få tilgang til blant annet SAS Lounge, SAS Fast Track, prioritert boarding, gratis WiFi, og mat og drikke om bord.

Kan man kjøpe tilgang til SAS lounge?

Kjøp tilgang til lounge

Hvis Lounge ikke er inkludert i billetten din, kan du kjøpe tilgang til lounge når du reiser med SAS eller Star Alliance. Den enkleste og billigste måten å kjøpe loungetilgang på, er på nett ved bestilling, ved innsjekk eller via SAS App.

Hva får man på OSL Lounge?

Navn: OSL Lounge, Oslo Lufthavn, på E/F piren. Fasiliteter: 2 avdelinger for ulike kundegrupper. Begge har sitteområder for hvile, spise og arbeid, gratis wifi, toaletter, dusj, buffetservering av mat og drikke, TV og aviser.

Hvordan få Priority Pass?

Besøk hjemmesiden til Priority Pass. Send en SMS med flyplasskoden til +44 762 480 99 77. Last ned Priority Pass-appen gratis.

Hva er LoungeKey?

Med LoungeKey får du tilgang til flyplasslounger over hele verden, inkludert Oslo, Bergen og Stavanger. I loungene kan du spise, drikke og slappe av når du er på reise. I appen Mastercard Airport Experiences i App Store eller Google Play finner du alle tilgjengelige lounger med tilhørende fasiliteter.

Hvor mange poeng for SAS lounge?

For 3 000 poeng kan den enkelte kjøpe seg tilgang til flere av SAS sine lounger. Har du flere timer venting på en flyplass kan dette være et smart valg. Som kjent har loungene tilgang på mat og drikke, aviser og wifi. Om et enkelt besøk er verdt 3 000 poeng får være opp til den enkelte å bedømme.

Har SAS lounge i Paris?

Loungen ligger som nevnt ved samme gate som SAS flyr fra. Den er veldig liten, og det er meg en stor gåte hvordan alle forretningsreisende skal få plass her i rushtiden.

Har Norwegian lounge på Gardermoen?

Til USA og Asia. Men fra denne uken får også Norwegians best-betalende langrute-passasjerer tilgang til den såkalte OSL-loungen på Gardermoen, som ligger på en hylle i avgangshallen – rett ved siden av SAS-loungen.

Hvordan få SAS Diamant?

Du kommer til Diamant-nivået når du har tatt 90 enveisflygninger med SAS og Widerøe, eller når du har opptjent 90 000 grunnpoeng med SAS, Widerøe og flyselskaper i Star Alliance i løpet av din personlige kvalifiseringsperiode på tolv måneder.

Hvor lenge varer SAS Diamant?

Hvis EuroBonus Gull- eller Diamant-statusen din fornyes, er medlemskortet ditt gyldig i hele kvalifiseringsperioden og i en løpeperiode på tre måneder.

Hvordan får man gullkort?

Sølvstatus – Får du ved 10 enveisflygninger med SAS/Widerøe eller 20 000 grunnpoeng. Gullstatus – Får du ved 45 enveisflygninger med SAS/Widerøe eller 45 000 grunnpoeng. Diamantstatus – Får du ved 90 enveisflygninger med SAS/Widerøe eller 90 000 grunnpoeng. Pandionstatus – Er kun for 2000 utvalgte kunder.

Hva er SAS Gold?

Gi reisen litt ekstra luksus. Du vil nå EuroBonus Gull-nivå når du har tatt 45 enveisflygninger med SAS og Widerøe, eller når du har opptjent 45 000 grunnpoeng med SAS, Widerøe og flyselskaper som er medlem av Star Alliance i løpet av din personlige kvalifiseringsperiode på tolv måneder.

Leave a Comment