Hva koster månedskort sone 1?

Et månedskort for voksne med førjulskampanjen koster nå 499 kroner for sone 1. Mens fullpris er 814 kroner.

Hva er sone 1 Oslo?

Sonekart for Oslo og deler av Viken (tidligere Akershus fylke) Hele T-banenettet er i sone 1.

Hvordan fungerer periodebillett?

Reiser du ofte lønner det seg å kjøpe periodebillett. Da kan du reise så mye du vil i begge retninger på en valgt strekning i løpet av 24 timer eller 7, 30 eller 365 dager.

Hva koster månedskort sone 1? – Related Questions

Hvor kjøpe månedskort Ruter?

Du kan kjøpe reisekort og Impulskort med alle våre billettyper ved disse salgsstedene:
  • Kioskene Narvesen, 7-Eleven, Deli de Luca og Mix samt enkelte butikker.
  • Kundesenteret Ruter S og servicepunkter.
  • Betjente togstasjoner (selger ikke 365-dagersbillett).

Hvordan kjøpe periodebillett?

Du kan kjøpe upersonleg periodebillett på reisekortet på billettautomat, på betente stasjonar eller via kundeservice.

Kan man ta tog med periodebillett?

Ja det kan du. Du må ha en periodebillett eller enkeltbillett som er gyldig kun i sone A.

Kan man sette månedskort på pause?

Nei. En periodebillett kan ikke settes på pause.

Hvordan fungerer reisekort?

Les av reisekortet på en kortleser første gang du reiser, slik at billetten blir aktivert og gyldig. Dette gjelder også engangskortet Impuls. Husk at hvis du har en ny billett i reisekortet «på vent», så vil ikke den bli aktivert så lenge det er tid igjen på den gamle billetten.

Kan jeg bruke ruter månedskort på tog?

Slik fungerer billetten

Billetten kan brukes på Ruters busser, trikker, T-baner og båter, og på Vys tog i Oslo og deler av Viken (tidligere Akershus fylke).

Hva koster T banen i Oslo?

En voksenbillett for sone 1 (sentrum) koster 32 kroner. På busser og ferger kan du kjøpe billetten etter at du har steget på, men for dette må du betale et tillegg på 20 kroner. Du kan ikke kjøpe billett kontant om bord på trikk eller Tbane. 24-timers billett: Gjelder i 24 timer for et ubegrenset antall reiser.

Er Vy og Ruter det samme?

Reiser du med Vys tog i Oslo og deler av Viken (tidligere Akershus fylke), kan du bruke alle Ruters ordinære billetter. Reiser du med tog utenfor Oslo og deler av Viken (tidligere Akershus fylke), gjelder togselskapets egne billetter og priser. Det er ikke overgang til Ruters transportmidler med disse billettene.

Hvordan kjøpe billett til T banen i Oslo?

Om. Billetter til offentlig transport i Oslo kan kjøpes på Oslo Visitor Centre, Ruters kundesenter og på de fleste Narvesen og 7-Eleven. Med mobil-appen Ruter (for iPhone og Android) får du kjøpt enkeltbilletter og 24-timersbilletter, samt 7- og 30-dagersbilletter.

Kan man bruke RuterBillett på t banen?

Alle våre billetter kan brukes på Ruters Tbane, trikker, busser og båter, og på Vys tog i Oslo og deler av Viken (tidligere Akershus fylke).

Er det honnør på tog?

Honnør. Du kan få honnørrabatt dersom du er over 67 år, uføretrygdet, blind eller svaksynt. Du må ha med legitimasjon. Hvis du har kortet «Honnørrabatt Tilleggslegitimasjon», må du også vise dette.

Kan du betale med kort på bussen?

Du betaler for reisa med bankkort hos sjåføren, på same måte som du betaler med bankkort i butikken eller andre stader. Betalinga skjer kontaktlaust, ved at du legg kortet ditt på bankterminalen. I nokre tilfelle må du sette inn kortet og taste PIN-koden.

Har man lov til å nekte å ta imot kontanter?

Forbrukere (men ikke næringsdrivende) har alltid rett til å betale med kontanter hos selgeren. Man kan altså ikke nekte å selge noe til en kunde fordi han vil betale med kontanter. Plikten til å ta imot kontanter gjelder bare på selgers forretningssted.

Kan bussen nekte å ta imot kontanter?

Loven sier at man har rett på å betale kontant, men det er lov å for eksempel lage et system hvor du må ha kjøpt en billett kontant på forhånd. Det betyr at en bussjåfør kan nekte å ta i mot betaling, men vise til en betalingsautomat hvor du kan kjøpe billetten med pengene dine.

Kan man betale med Vipps på bussen?

Når du skal betale kan du nemlig velge Vipps. Da er det bare å logge på med Touch ID og betale i Vipps. Billetten ligger, som før, i Ruter-appen. – RuterBillett-appen har fått en ny, enkel, og innovativ betalingsløsning for kjøp av billett via mobilen.

Hvordan overføre månedskort Ruter?

Til ny mobil eller Ruter-app

Når du logger inn på profilen din på ny telefon, får du spørsmål om du ønsker å flytte periodebilletten din dit. Du kan overføre billetten gratis og på egen hånd opptil to ganger. Skal du overføre flere ganger, må du kontakte kundesenteret.

Leave a Comment