Hva koster taxi fra Bergen flyplass til sentrum?

MAKSPRISER MELLOM FLESLAND OG SENTRUM
Ukedag (M-F 06-22)Natt og helg (M-F 22-06, L-S)
1-4 personer525575
5-8 personer725800

Hva koster taxi fra Flesland til Haukeland sykehus?

For taxi må du kanskje regne en 300 kroner pluss, for buss blir det 95 (flybuss) + 25 (bybuss). Re: Hvordan komme seg fra Flesland til Haukeland? Husk at du i noen tilfeller får dekket taxi, men da foretrekkes blårekvisisjon.

Hvor mye koster det å spy i taxi?

Oppkast i drosje vil medføre krav om betaling av minimum kr 1000 mot at sjåfør gir kvittering for betaling. Tvist mellom den reisende og taxifører som ikke lar seg løse mellom partene, kan den reisende forelegge sentralen.

Hva koster taxi fra Bergen flyplass til sentrum? – Related Questions

Kan man drikke alkohol i taxi?

En taxi er et offentlig transportmiddel, derfor kan man bli både bøtelagt og anmeldt dersom man tar med seg alkohol inn i bilen. — Man ønsker å begrense alkoholforbruket og hindre at folk som drikker er til sjenanse, sier politiadvokat Kai Spurkland i Oslo politidistrikt.

Hva er Jango taxi?

Yango er en taxitjeneste som kjører folk dit de vil på en rask, trygg og rimelig måte. Vi tilbyr tjenester i over 600 storbyer i 17 land rundt om i verden. Tjenesten ble lansert i 2011 og bruker kraftfull maskinlæring.

Hva skjer om man spyr i en taxi?

Oppkast er dyrt

Dersom vi har passasjerer som kaster opp, tilgriser på grunn av alkohol eller lignende, tillates sjåføren å ta kompensasjon for dette, sier Arild Birkedal, avdelingsleder for sentraldrift hos Stavanger Taxi. – Hvor mye kan man risikere å måtte betale?

Har taxi taushetsplikt?

Drosjesjåfører har taushetsplikt, det er det ikke alle som vet. Drosjen er et fristed.

Hva er straffen for pirat taxi?

Den som driver persontransport mot vederlag uten løyve (pirattaxi) kan straffes etter yrkestransportloven § 41. Dere kan få opp til 10 000 kr i bot, og risikerer også beslaglegging av førerkort og avskilting av bilen.

Hva skjer om man spyr på bussen?

Å kaste opp på bussen er fælt for alle involverte. Må du spy, så stopp bussen og gå ut! Bussjåføren blir (forståelig nok) forbanna når folk spyr inne, og noen ganger kjører han heller ikke videre, fordi bussen må vaskes.

Er det kamera på bussen?

Bussen er blant annet ofte utstyrt med kameraer for at bussjåføren skal kunne utvide siktfeltet sitt, blant annet se når det er klart for å lukke dørene. Slike kameraer tar ikke opptak som kan hentes frem senere. I tillegg har mange busser fått kameraovervåkning.

Er det lov å drikke på bussen?

Det er forbud mot å drikke alkohol på offentlig sted. Dette forbudet følger av alkoholloven § 8-9 nr. 6 . Forbudet gjelder ikke det å frakte med seg alkohol.

Er det lov å spise på bussen?

Kan jeg kjøpe mat eller drikke om bord? Nei. Av hensyn til sikkerheten om bord skal ikke sjåføren utføre andre oppgaver enn å føre bussen når bussen er under fart.

Hva skjer hvis billetten går ut mens man er på bussen?

Billetten er gyldig så lenge du går på transportmiddel i rute før billetten går ut, men om du må bytte transportmiddel undervegs, må du kjøpe ny billett dersom den er gått ut før du går på det nye transportmiddelet.

Når skal man slippe forbi bussen?

Det står i trafikkreglene at «på veg med fartsgrense 60 kilometer i timen eller mindre har kjørende vikeplikt for buss når føreren gir tegn om at bussen skal forlate holdeplass. Bussføreren skal unngå fare».

Hvor er det tryggest å sitte i bussen?

Det absolutt tryggeste som busspassasjer er å holde seg nærmest midtgangen, der man har mer plass rundt seg. Men nærmest vinduet på høyre side bør altså unngås om du skal være mest mulig forberedt på en ulykke.

Er det lov å gå på do mens bussen kjører?

Det var høsten 2021 at de innførte et forbud mot bruk av toaletter på langdistansebusser under kjøring. Når passasjerer må på do, må de først be sjåføren om å stanse bussen. Først når passasjeren er ferdig på toalettet, kan bussen fortsette kjøreturen.

Når er man voksen på bussen?

Kategorien voksen gjelder fra 20 år til og med 66 år.

Leave a Comment