Hva koster tog fra Moss til Oslo?

Mens ordinær pris på en togbillett fra Oslo til Moss er 134 kroner, koster den samme reisen 128 kroner hvis du deler den i to og kjøper billett Oslo — Sonsveien og Sonsveien – Moss. Hvis du kjøper enkeltbilletter hver dag blir 2500-3000 kroner i løpet av et arbeidsår.

Kan man ta tog fra Oslo til Stockholm?

Turen fra Oslo til Stockholm tar omtrent 5 timer og 30 minutter og har ingen bytter. Så når du går på togetOslo sentralstasjon er det bare å nyte turen og slappe av. Det er Statens Järnväger, populært kalt SJ, som har ansvaret for linjen.

Hvor mye koster billett til Moss?

Priser 2022
Kjøretøyets lengdeOrdinær *Elektrisk*
Inntil 6,0 meter229,-115,-
6,01 – 8,0 meter509,-255,-
8,01 – 10 meter692,-346,-
10,01 – 12 meter819,-410,-

Hva koster tog fra Moss til Oslo? – Related Questions

Er det dyrere å kjøpe billett på toget?

Om bord i toget

Reiser du fra en stasjon med billettautomat og kjøper billett på toget, koster det 40 kr ekstra. Ombordtillegg gjelder per reisende, med noen unntak som beskrevet under. Du må betale ombordtillegg selv om du ikke har fått kjøpt billett på grunn av fullt tog eller køer ved automat eller luke.

Hvordan betale på buss i Moss?

Rekker du ikke kjøpe billett før du reiser, kan du kjøpe billett om bord på bussen. Du kan betale med både kontanter og bankkort, bortsett fra på bussene i Indre Østfold som dessverre ikke har bankterminaler. Du kan også betale med reisepenger i busskortet. Reisepenger gir ingen ekstra rabatt.

Hvor lang tid tar det fra Moss til Sverige?

Avstand mellom Moss og Malmö

Avstand i rett linje mellom Moss (Østfold) og Malmö (Sverige) er 448.15 km, men reiseavstanden er 504 km km lang rute. Det tar 5 timer 58 mins å gå fra Moss til Malmö.

Hvordan kjøpe billett på fram?

Du kan kjøpe alle typar billett i mobilappen FRAM. Når du skal reise, les du av QR-koden på billetten på billettlesaren på bussen eller hurtigbåten. QR-koden er den mønstra firkanten du ser i billetten din.

Skal man vise billett i bussen?

Når man stiger på en buss, så aksepterer man det aktuelle busselskapets vilkår. De aller fleste busselskaper har et krav om at man må ha gyldig billett for å bruke bussen. Det er kontrollører eller bussjåfører som har mulighet til å sjekke dette.

Er det mulig å kjøpe billett på bussen?

Rekker du ikke å kjøpe billett før du reiser, kan du kjøpe enkeltbillett om bord på buss og båt. Husk at det er dyrere enn om du kjøper den på forhånd. Du må betale kontant og vi tar ikke imot større sedler enn 200 kroner.

Hvor mye koster en fram buss?

Prisane for billettane er like i 2022 som 2021. FRAM Ung kostar 450 kroner og du kan bruke billetten på nattbussane frå 1. januar 2022. FRAM Student kostar 450 kroner og du kan bruke billetten på nattbussane frå 1.

Når er buss gratis?

Barn under 6 år reiser gratis. Barn fra 6 til og med 17 år betaler barnepris.

Kan man betale med Vipps på bussen?

Når du skal betale kan du nemlig velge Vipps. Da er det bare å logge på med Touch ID og betale i Vipps. Billetten ligger, som før, i Ruter-appen. – RuterBillett-appen har fått en ny, enkel, og innovativ betalingsløsning for kjøp av billett via mobilen.

Kan man betale med kort på toget?

Hvordan kan jeg betale når jeg kjøper billett på nett? Kjøper du billett på vy.no kan du betale med kort (Visa/Mastercard), Vipps, PayPal eller faktura. Kjøper du billetten i Vy-appen kan du betale med kort (Visa/Mastercard) eller Vipps.

Kan man gå på toget uten billett?

Du må ha gyldig billett for å reise med Vy. På vy.no finner du informasjon om ulike billettyper og reglene for dem. Digitale/elektroniske billetter skal være aktivert før du går på toget. Hvis du ikke har gyldig billett før du går på toget, må du kjøpe billett av Vys personale om bord ved første anledning.

Er det honnør på tog?

Honnør. Du kan få honnørrabatt dersom du er over 67 år, uføretrygdet, blind eller svaksynt. Du må ha med legitimasjon. Hvis du har kortet «Honnørrabatt Tilleggslegitimasjon», må du også vise dette.

Leave a Comment