Hva koster tog fra Oslo til Stavanger?

Fra Oslo til Stavanger med Tog fra €15.00 | railcc.

Hvordan kjøpe togbillett i Oslo?

Togbilletter for alle strekninger i Norge kan kjøpes på Enturs billettautomater på stasjonen eller i vårt betjente billettsalg i åpningstiden (se under). Ellers kan man kjøpe billetter for alle togreiser i Norge på Entur.no og i Entur-appen. Vy selger også togbilletter for hele Norge på Vy.no og i Vy-appen.

Hvordan betale for tog?

Du kan kjøpe billett fra:
  1. Vy.no.
  2. Appen.
  3. Billettautomat.
  4. Betjent stasjon.
  5. Narvesen.
  6. Om bord i toget.
  7. Kundeservice.

Hva koster tog fra Oslo til Stavanger? – Related Questions

Er det gratis nett på tog?

Internett. Treng du nett? På dei fleste av våre tog kan du få tilgang til trådlaust internett – heilt gratis. Berre hugs at dekninga kan variere undervegs.

Er det toalett på Vy tog?

Er det toalett om bord? Ja.

Kan man ta med mat på tog?

Kan jeg ta med egen mat og drikke om bord? Ja, du kan nyte medbrakt mat og drikke (alkoholfri) fra setet ditt.

Er det lov å drikke på toget?

– Ifølge loven er toget et offentlig sted og da er det ulovlig å drikke alkohol der, sier Hogsness som jevnlig tar toget på Vestfoldbanen.

Er det lov med dyr på tog?

Kan jeg ha med kjæledyr? Dyrene som får bli med på tog er hund, katt, gnagere i bur, burfugl og små skilpadder. Du kan ta med akvariefisk så lenge de er forsvarlig pakket. Andre dyr er ikke ønsket på toget.

Kan man betale med vipps på tog?

Du kan betale med kredittkort eller Vipps.

Kan man betale tog med ruter?

Reiser du med Vys tog i Oslo og deler av Viken (tidligere Akershus fylke), kan du bruke alle Ruters ordinære billetter. Reiser du med tog utenfor Oslo og deler av Viken (tidligere Akershus fylke), gjelder togselskapets egne billetter og priser.

Kan man betale med kontanter på ruter?

Rekker du ikke å kjøpe billett før du reiser, kan du kjøpe enkeltbillett om bord på buss og båt. Husk at det er dyrere enn om du kjøper den på forhånd. Du må betale kontant og vi tar ikke imot større sedler enn 200 kroner.

Hvordan kjøpe billett med Vy app?

Billetten hentes i appen ved å bruke referansekoden som ligger i e-postkvitteringen.
  1. Kjøp billett på appen fra mobilen som skal betale for billetten (feks.
  2. Gå til «Mine reiser» i mobilen som skal motta billetten.
  3. Velg «Bruk referansekode» fra mobilen du har kjøpt billett.

Hvor kan man kjøpe togbillett?

Bestill togbillett

Du kan bestille reiser via våre betjente billettsalg på stasjonene i Bergen, Trondheim, Stavanger, på Oslo Lufthavn og Oslo S. Billetter kan også kjøpes fra vårt kundesenter. Når du kjøper billett på de betjente stasjonene våre, får du billetten utlevert der og da.

Hvor lenge varer en togbillett?

Enkeltbillett for én sone er gyldig 60 minutter fra du aktiverer den. Gyldigheten øker med 30 minutter for hver ekstra sone du kjøper billett for. Du kan bytte til andre transportmidler (overgang) i de sonene billetten gjelder for, så lenge det er tid igjen på den når du går på transportmiddelet.

Hvordan få rabatt på Vy?

Når du aktiverer Smartpris i Vy-appen, får du rabatt på enkeltbillettene du kjøper i løpet av en 30-dagersperiode. Pendler du mye, øker rabatten. Og i løpet av perioden betaler du aldri mer enn prisen for en vanlig 30-dagers periodebillett.

Hvem gir honnørrabatt?

Er du over 67 år? Personer over 67 år får rabatt ved å vise vanlig legitimasjonskort og trenger derfor ikke honnørkort. Hvis du pensjonerer deg før du er 67 år, vil du først ha rett til honnørrabatt når du blir 67 år.

Når lønner det seg å kjøpe togbillett?

Reiser du ofte lønner det seg å kjøpe periodebillett. Billetten gjelder for reiser i begge retninger på valgt strekning og for et ubegrenset antall reiser i løpet av 7, 30 eller 365 dager.

Kan det kjøpes billett på toget?

Det går bra, du kan kjøpe billetter på toget.

Hva skjer hvis man ikke har billett på toget?

Reisende som ved kontroll ikke har stemplet eller på annen måte gyldig billett, aktivert elektronisk billett eller gyldig mobilbillett, vil få et gebyr fastsatt av Samferdselsdepartementet. Kjøp og aktivering av elektroniske billetter skal skje før ombordstigning.

Leave a Comment