Hva skjer med Altibox og TV 2?

Etter sju måneder med svarte TV 2-skjermer er TV 2 og Altibox endelig enige. Vi er glade for at vi har greid å komme frem til en langsiktig avtale som både ivaretar valgfriheten og sikrer at de som savner TV 2 får innholdet tilbake. TV 2s kanaler vil være tilbake igjen allerede 28. oktober.

Når mistet Altibox TV 2?

Forhandlingene mellom Altibox og TV 2 begynner. 23. mars 2022: Brudd i forhandlingene mellom Altibox og TV 2.

Kan man se TV 2 gratis på nettet?

TV 2 beskytter sitt innhold godt, men selv om det ikke er gratis nevner vi at du får alt TV2 sender på www.tv2sumo.no. Noe av innholdet er gratis, men for å få full tilgang kan du velge mellom alt fra ukekort til 35 kroner eller årskort til 895 kroner.

Hva skjer med Altibox og TV 2? – Related Questions

Hvor mye koster TV 2 i måneden?

TV 2 Play Film og serier 109,-

Med TV 2 Play Film og serier får du alt innholdet du elsker på ett sted. Når du vil, hvor du vil. De siste episodene. Eksklusivt innhold.

Hvor ser jeg TV 2?

TV 2 Direkte sendes over satellitt, kabel og nett + TV 2 Play.

Hva koster TV 2 abonnement?

Hva koster TV 2 Play Premium? Dersom du har en av grunnpakkene Standard, Large eller Premium koster TV 2 Play Premium 349,- /mnd. Dersom du har Basic koster det 359,- /mnd.

Hvordan få TV 2 kanalene?

Ved å velge strømmetjenester inne på Altibox-dekoderen vil du tilgang på TV2 Play-appen, og kunne logge deg inn for å se de TV 2kanalene du har betalt for.

Hvordan strømme TV 2 Play?

Du kan se tjenesten på alle steder der TV 2 Play er tilgjengelig; på TV-boks, på mobil, nettbrett, SmartTV og AppleTV, Chromecast eller via T-We appen/TV 2 Play-appen. Tjenesten er også tilgjengelig på tv2play.no.

Hvordan se TV 2 på mobilen?

Du kan ta med deg TV 2 Play i hele EU og EØS. TV 2 Play er tilgjengelig på Smart TV, Android TV, Apple TV, TV-bokser, Chromecast, datamaskin, mobil og nettbrett.

Hvorfor er TV 2 borte?

Det er brudd i forhandlinger mellom TV 2 og Telenor T-We.

På grunn av brudd i forhandlinger om TV-rettigheter har Telenor nå ikke lov til å sende TV 2s kanaler. Det opplyser Telenor Norge i en pressemelding fredag ettermiddag.

Blir TV 2 borte?

– Ikke grunnlag for avtale, og Altibox-kunder mister TV 2-tilgang fra 1. april, sier TV 2. – Et rent PR-utspill, svarer Altibox. 23.

Hvem har TV 2?

Konsernet har siden 9. januar 2012 vært heleid av Egmont. Adm.

Hvordan abonnere på TV 2?

Gå inn på nettsiden vår tv2play.no og klikk på menyen til venstre. Velg Konto. Dersom du ikke allerede er logget inn må du gjøre dette og klikke på en profil (navnet ditt). Klikk på Mine kjøp under Abonnement og kjøp for å få opp muligheten til å endre abonnement.

Er TV 2 Play og tv2 Sumo det samme?

Strømmetjenesten gikk opprinnelig under navnet TV 2 Sumo, men i 2021 skiftet det navn til TV 2 Play. Dette skjedde som en del av at TV 2 skiftet grafisk profil og visuell identitet.

Hvor mye koster Netflix i måneden?

Om Netflix

Medlemsskapet koster 79,- i måneden og gir deg muligheten til å se en rekke spillefilmer, lokale innspillinger og populære TV-serier. Du kan når som helst av slutte medlemsskapet uten forpliktelser.

Er Disney Plus inkludert i TV 2 Play?

Du kan velge Disney+ via TV 2 Play med følgende pakker: TV 2 Play Total. TV 2 Play Familie. TV 2 Play Familie og sport.

Kan man se TV 2 på TV 2 Play?

Vi har app for Samsung og LG Smart TV. SeTV 2 Play på appen på TVen eller ved å koble til en Android TV boks.

Kan man se tv2 direkte?

Norges største kommersielle tv-kanal med nyheter, aktualitetsprogrammer, sport og bred underholdning for hele familien.

Hva tilbyr TV 2 Play?

  • TV 2 Direkte. TV 2 Nyheter. Oiii. LaLiga-TV.
  • Sport.
  • Dokumentarer.

Leave a Comment