Hvad koster det at sejle fra Hirtshals til Kristiansand?

Hirtshals til Kristiansand færger forbinder Danmark og Norge med Color Line og Fjord Line.

Hvornår sejler Fjordline igen?

Grundet den specielle situation med COVID-19 (Corona) har vi tilpasset vores fartplan. Der er således sat en rute op mellem Kristiansand og Hirtshals – med sejlads til Stavanger to gange om ugen. * Afrejse er noteret til den pågældende dag, men afrejse sker reelt først efter midnat.

Hvor sejler Fjord Line fra?

mellem Hirtshals – Stavanger – Bergen eller Bergen – Stavanger – Hirtshals.

Hvad koster det at sejle fra Hirtshals til Kristiansand? – Related Questions

Hvor kan man sejle til fra Danmark?

Færger fra Danmark til Norge
  • Hirtshals Bergen færge.
  • Hirtshals Kristiansand færge.
  • Hirtshals Stavanger færge.
  • Hirtshals Langesund færge.
  • Frederikshavn Oslo færge.
  • Copenhagen Oslo færge.
  • Hirtshals Larvik færge.

Hvilke færger sejler fra Hirtshals?

Fra Hirtshals Havn er der afgange til Larvik, Langesund, Kristiansand, Stavanger og Bergen i Norge, samt Torshavn på Færøerne og Seydisfjordur på Island. Senest er der i 2020 blevet etableret ruter til Reykjavik (Thorlakshöfn) på Island samt Scrabster i Scotland.

Er Fjord Line dansk?

Fjord Line blev grundlagt i 1993 og er i dag Norges næststørste færgerederi i international passager- og godstrafik mellem Danmark, Norge og Sverige med en markedsandel på 21 %.

Hvem sejler fra Frederikshavn til Oslo?

DFDS: Frederikshavn – Oslo

Sejl med DFDS fra Frederikshavn om aftenen og ankom udhvilet til Oslo næste morgen. Med den nye rute Frederikshavn – Oslo med DFDS får du muligheden for at rejse fra det nordlige Jylland til Norges hovedstad Oslo på kun 9 timer og 30 minutter. Her er 1 daglig afgang hver vej.

Kan man sejle fra Hirtshals til Oslo?

Book HirtshalsOslo færgeoverfarter med AFerry.dk

Nedenfor finder du de billigste afgange mellem Hirtshals og Oslo. Book færge med AFerry.dk og vi hjælper dig med at finde de billigste billetter, så din ferie begynder når du går om bord.

Kan man sejle fra Hirtshals til Bergen?

Vores to moderne miljøskibe, MS Stavangerfjord og MS Bergensfjord, transporterer dig hurtigt og komfortabelt fra Hirtshals i Danmark til Stavanger og Bergen i det smukke Vestnorge. Sejladsen starter i Hirtshals.

Hvordan kommer man billigst til Norge?

Den hurtigste afgang er mellem Hirtshals og Kristiansand på lidt over 2 timer, mens den længste sejltur mellem København og Oslo tager 17 timer. Utroligt nok viser det sig, at den billigste færge til Norge er DFDS Seaways mellem København og Oslo med priser ned til 249 kr.

Hvor sejler Smyril Line?

Smyril Line sejler mellem havnene Hirtshals, Thorshavn og Seyðisfjörður. Overfarten fra Hirtshals til Thorshavn tager 38 timer om vinteren og 30 timer om sommeren.

Hvor sejler Smyril Line til?

Smyril Lines færge, MS Norröna, sejler ruten over Nordatlanten fra Danmark til Færøerne og Island hele året. I højsæsonen sejler MS Norröna fra Danmark til Færøerne og Island tirsdag. I tillæg er der en afrejse til Færøerne lørdag. Resten af året er der en ugentlig afgang fra Hirtshals lørdag til Island.

Hvor lang tid tager det at sejle fra Island til Danmark?

8-9 timer og fra Seyðisfjörður til Akureyri ca.

Hvad koster en færgebillet til Island?

Fra 3.995,- pr. person. Vælg mellem færgesejlads eller pakkerejse med hotelophold i Tórshavn. Rejs med din autocamper eller campingvogn i perioden 24.06 – 30.07.2023.

Hvor lang tid tager det at sejle fra Hirtshals til Langesund?

Fra Hirtshals sejler vi den lige vej til Langesund i det smukke Norge. Overfarten mellem Hirtshals og Langesund tager kun 4,5 timer (OBS!

Hvor hurtigt må man sejle på havet?

Hovedreglen er, at det er forbudt at sejle nærmere end 300 meter fra land. Inden for 300 meters grænsen må man alene sejle vinkelret på kysten med en hastighed på under 5 knob. Sejlads er forbudt i naturbeskyttelsesområder, fredede områder og vildtreservater.

Leave a Comment