Hvem eier Britannia Hotel i Trondheim?

Odd Reitan hadde en drøm om å eie Britannia Hotel fra han var 15 år gammel. I 2015 kjøpte han hotellet og totalrenoverte det over 3 år.

Hvor mye koster Britannia Hotel?

Har bladd opp over én milliard for å pusse opp ikonisk luksushotell. Det har tatt nesten tre år – og det har kostet 1,2 milliarder. På mandag kan forretningsmannen Odd Reitan åpne hotelldørene ved ærverdige Britannia i Trondheim igjen.

Hva koster en middag på Britannia?

13.30. Pris kr. 620,- pr voksen og 315,- for barn inntil 12 år. Ønsker du våre velkjente og smakfulle smørbrød og kaker kan disse nytes i Britannia Bar man-lør 12.00-15.00.

Hvem eier Britannia Hotel i Trondheim? – Related Questions

Hvor mye koster en øl i England?

Ølpriser i London

Øl fra flaske av størrelsen 0.33 ligger på ca samme prisen. På butikken kosten en halvliter med pils deg ca 13 kroner, mens en flaske på 0.33 liter ligger på 14 kroner per flaske.

Hva er forskjell på restaurant og bistro?

En bistro (av fransk, vertshus, kafe, kneipe) er en liten, enkel restaurant. Ordet brukes også iblant om serveringssteder eller kaféer med franskinspirert innredning eller meny.

Hvor mye koster en middag i London?

Restaurantprisene i London er ca 40 % billigere enn Oslo og du kan regne med å betale ca 460 kr for tre retters meny for to personer på en restaurant av middels kvalitet. En billett til kinoen ligger på ca 85 kr, mens du må regne med å betale et sted mellom 160 og 320 kr dersom du vil se fotballkamp i London.

Hva koster et dobbeltrom på Britannia?

Et dobbeltrom på Britannia kostet 2750 kroner i juni – i juli må du ut med 4400 kroner.

Hva koster en middag på Credo?

Credo er helt der oppe, skulder ved skulder med det kulinariske fyrtårnet Maaemo. Men det er én vesentlig forskjell: prisen. En helaften på Credo er ikke billig, men koster like fullt under halvparten av Maaemo. Sleng på en vinpakke til 1200 kroner, og du ender på 2500 kroner per person.

Når serveres frokost på Britannia?

Vår frokost i Palmehaven med tilhørende salonger er inkludert for boende hotellgjester og serveres mandag – fredag: 06.30-10.00 og i helgene lørdag – søndag: 08.00-11.00.

Hvor mange Michelin stjerner har Britannia?

Restauranten ligger i landsdelens eneste femstjerners hotell, Britannia Hotel.

Hvor mange stjerner har Speilsalen?

Re-naa, Stavanger (to stjerner) Bare, Bergen (én stjerne) Omakase By Vladimir Pak, Oslo (én stjerne) Speilsalen, Trondheim (én stjerne)

Hva er kontinental frokost?

Internasjonal frokost

På hoteller og lignende steder serveres det gjerne en såkalt kontinental frokost, som typisk består som oftest bestående av bakervarer som croissant, bagett og brødskiver, smør og syltetøy, eventuelt ost eller skinke, fruktjuice, kaffe og te.

Hva spiser de fleste nordmenn til frokost?

Brødskiver er fortsatt den vanligste frokostmaten. 81% spiser brød til frokost, 37% av oss hver dag. Og nesten halvparten av oss spiser egg en eller flere ganger i uken. Det er også populært med havregrøt, kornblanding og yoghurt.

Hva skjer med deg om du ikke spiser frokost?

Du vil ikke få helseplager av å ikke spise frokost, så lenge du får i deg det du trenger av næringsstoffer resten av dagen. På generelt grunnlag anbefaler vi folk å spise frokost, fordi de fleste fungerer bedre på skole/jobb når de har fått tilført litt næring til kroppen på morgenen.

Hvor lang tid mellom frokost og lunsj?

For å spre dette best mulig utover dagen, er det anbefalt maks 3-4 timer mellom hvert hovedmåltid. Skal man ha et mellommåltid, er det helt greit og naturlig at man spiser 1-2 timer etter dette mellommåltidet.

Skal man spise hver 3 time?

For å unngå mye småspising, søtsug og store fall i blodsukkeret bør du spise måltider med jevne mellomrom. I tillegg til frokost, lunsj, middag og kvelds bør man få inn et par mindre mellommåltider. Spis hver 3 eller 4 time, 4–6 måltider om dagen.

Hva er det mest usunne man kan spise?

Her er listen over verstingene!
 1. Brus. Brus er sukkervann og kun tomme kalorier som ikke gir deg noe næring.
 2. Muffins. Dette er en skikkelig kaloribombe, og inneholder like mange kalorier som en hel middag.
 3. Frityrstekt.
 4. Ostepølse med fullt følge.
 5. Potetgull.
 6. Ferdigsmurte baguetter.
 7. Honeycorn.
 8. Kaffelatte med helmelk.

Hvor ofte bør man spise for å gå ned i vekt?

«Fem om dagen» kan være av stor hjelp i vektreduksjon siden du kan spise større porsjoner med lite energiinnhold siden frukt og grønt inneholder mye vann. Planlegg sunne mellommåltider. Bruk «fem om dagen» også til mellommåltidene.

Hvordan å miste magefett?

Bekjempe magefettet
 1. Spis sunt. Legg vekt på plantebasert mat, som frukt, grønnsaker og helkorn, og velg magre proteinkilder og meieriprodukter med lite fett.
 2. Begrens porsjonene. Selv når du gjør sunne matvalg, er også dette kalorier.
 3. Vær fysisk aktiv hver dag.

Leave a Comment