Hvem eier Choice hotellene?

Hva het The Hub før?

Hotellet het opprinnelig Hotel Viking og ble bygget til Vinter-OL 1952. Senere skiftet det navn til Hotel Royal Christiania og ble utvidet til 508 rom og over 20 konferanserom. I 2017 ble hotellet satt under totalrenovering og utvides til 810 rom. Renoveringen og utbyggingen var ferdig i begynnelsen av mars 2019.

Er Nordic Choice Club gratis?

Tjen bonuspoeng hos oss og våre partnere, bruk dem og nå neste medlemsnivå. Medlemskapet gir deg fordeler, tilbud og forkjøpsrett på kampanjer – og er selvfølgelig gratis.

Hvilke kjeder inngår i Nordic Choice Hotels?

Varemerker. Hotellkonsernet markedsfører sine hotell under fem forskjellige varemerker: Clarion Hotel, Clarion Collection Hotel, Comfort Hotel, Quality Hotel, og Nordic Hotels & Resorts.

Hvem eier Choice hotellene? – Related Questions

Hvem hacket Nordic Choice?

– Først og fremst vondt for våre ansatte, sier teknologidirektøren. Milliardær Petter Stordalen er eieren til hotellkjeden Nordic Choice. Petter Stordalen-eide Nordic Choice ble angrepet av et løsepengevirus 2. desember.

Hvem eier Clarion hotell?

Nordic Choice Hotels har 210 hoteller (pr 2020) i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Estland og Latvia, 13 000 ansatte og består av tre kjeder: Comfort Hotel, Clarion Hotel og Quality Hotel.

Hvor mange hoteller har Nordic Choice Hotels?

Virksomhet i Skandinavia

Nordic Choice Hotels driver 205 hoteller med 37 100 rom i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Estland under merkenavnene Comfort, Clarion, Clarion Collection, Quality og Nordic Hotels & Resorts. Omsetning var cirka 12,1 milliarder kroner og antall ansatte rundt 17 000 i 2019.

Hvem eier Quality?

Quality Hotels er en del av Nordic Choice Hotels, en hotellkjede med en årlig omsetning på mer enn 6,2 milliarder og over 9 200 ansatte.

Hva regnes som voksen på hotell?

Rent lovlig er det ingenting som tilsier personer under 18 år ikke kan leie hotellrom, men mange hoteller opererer med en aldersgrense på 18 år. Du må da evt. kontakte det enkelte hotellet (ringe hotellet i forkant eller sjekke med hjemmesiden til hotellet/kjeden) og sjekke hvilke regler de har der.

Når er det best å bestille hotell?

– Det lønner seg å bestille hotellrom cirka 30 til 60 dager før ankomst. Da er prisen rimeligst. Spesielt for weekend-gjester, men også for gjester som er på besøk i hverdagene.

Er det lov med gjester på hotell?

– Det er ikke lov til å la andre gjester utenom de som har booket hotellrommet på overnatting. Grunnen til dette er først og fremst brannsikkerhet, altså at man skal kunne vite hvor mange man eventuelt trenger å lete etter i en nødsituasjon, sier Sofia.

Kan man spise frokost på hotell uten å bo der?

Visste du at du er velkommen til å spise frokost hos oss selv om du ikke er boende gjest? Gi dagen en ekstra god start og stikk innom et av våre 85 hoteller i Norge – og nyt landets beste hotellfrokost du også. Vel bekomme!

Hvor mye tar Booking com i provisjon?

For hvis gjesten bestiller via Hotels.com, Booking.com og andre såkalte tredjepartskanaler, må hotellene ut med 15–25 prosent i provisjon.

Hva betyr ordet booking?

fra engelsk booking; verbalsubstantiv til book ‘notere, bokføre; forhåndsbestille, reservere’; til substantiv book; samme ord som bok; i denne betydningen forkortet form for bookingkontor e.l. bestilling eller reservering av billetter, hotellrom e.l.

Hvordan få best pris på hotell?

Sjekk prisene på bookingsidene og sidene som sier de sammenligner prisene på et bestemt hotell. Så sjekker du hotellets egen side. Merk deg også hvilke betingelser som gjelder hvis du bestiller via en bookingside kontra direkte fra hotellet.

Hva betyr gratis avbestilling?

Hvis gjesten avbestiller og overnattingsstedet ditt tilbyr gratis avbestilling, skal ikke gjesten betale noe, og du skal heller ikke betale provisjon.

Leave a Comment