Hvem eier Fyri Hotell Hemsedal?

Fyri Hemsedal as eies av AB Invest, eiendomsutviklingsselskapet til Anders og Arthur Buchardt, sammen med eksalpinist Aksel Lund Svindal, AB Invests operative leder Gunnar Oveland og Ess Group. Da det åpnet før jul ble Fyri presentert som verdens første «mountain boutique resort».

Hvordan komme seg til Fyri Resort?

Å reise til Fýri med bil tar kun 5 timer og 30 minutter fra Gøteborg og ca. 3 timer fra Oslo. Hvis du flyr til Oslo, går det buss til Hemsedal eller tog til Gol som ligger kun 30 minutter unna Fýri.

Hvor mange rom har Fyri?

Fýri har 144 hotellrom og møtelokaler for opp til 460 personer. Spennende restauranter, playground med shuffleboard, biljard og bar.

Hvem eier Fyri Hotell Hemsedal? – Related Questions

Hvem eier Fyri hotell?

Fýri åpnet med 144 rom rett før jul, men har flere byggetrinn som kommer til å sende utbyggingskostnaden på nordsiden av en milliard kroner. Lund Svindal eier 13,5 prosent av prosjektet. AB Invest (63 prosent), Gunnar Oveland (13,5 prosent) og svenske ESS Group (10 prosent) er de øvrige eierne.

Hvor mange rom har The Well?

The Well har egen restaurant med 250 sitteplasser og uteservering. Hotellet har 104 rom, 7 møterom og en større multisal for konferanser og møter, og eget treningsrom for sine gjester. I tillegg har hotellet en egen hotellbar, utsmykket med kunst av Ludvig Eikaas, i tillegg en rooftop-restaurant – restaurant Mori.

Hvor mange rom har et hotell?

mellomstore hoteller har 60–100 rom; og. større hoteller har flere enn 100 rom.

Hvor mange rom har Vestlia Resort?

Vestlia Resort ble totalrenovert i 2005 og 2006, er innredet av Helene Hennie og hennes stab. Hotellet har topp moderne konferansesenter og ny bankettsal med plass til 150 personer. Det er totalt 120 enheter rom, suiter, luksusleiligheter og hytter.

Hvor mange rom har Amerikalinjen?

Amerikalinjen får 122 unike hotellrom og suiter.

Hvem er eieren til the well?

The Well-eier, Stein Erik Hagen, har brukt 400 millioner kroner på å bygge Spa-senteret i Oppegård. Nå skal han bruke nok en stor slump penger på å bygge tilhørende hotell.

Hvor mye kostet the well?

Parkeringsavgift. The Well har 142 parkeringsplasser og 4 handikapplasser rett utenfor anlegget. Parkering er gratis den første timen, deretter koster det 25,- per time de tre påfølgende timene. Som daggjest på The Well vil du maksimalt betale 75,- per dagbesøk for parkering.

Hva må man ta med til the well?

The Well er bygget på kontinentale badetradisjoner med naturlig nakenhet. Du kan godt bruke badetøy, *men i badstuer og dampbad er det ikke tillatt med badetøy. I sauna & dampbad kan du velge å dekke deg til med et håndkle eller en pesthemal.

Hvem bygget the well?

Stein Erik Hagens spa- og badeanlegg, The Well, har aldri gått i pluss. Siden oppstarten i 2014 har han tapt 180 millioner kroner. Stein Erik Hagen har siden oppstarten av The Well i 2014 aldri sett sorte tall i regnskapet. 2020 ble heller ikke et unntak.

Kan man trene på The Well?

Det gjør at du kan legge opp dagen som du ønsker med avslapping i spa, en behandling, trening i vårt treningsstudio og en deilig middag. The Well ligger bare 15 minutter fra Oslo, og du kan reise til oss med bil eller buss!

Er det aldersgrense på The Well?

Vi gjør oppmerksom på at The Well er et adult only hotel og at det er 18 års aldersgrense på alle hotellets fasiliteter. Dette gjelder også barn og spedbarn.

Kan man bruke eget badetøy på Farris Bad?

På Farris Bad brukes fortrinnsvis hotellets eget badetøy. Som boende gjest er dette inkludert. Eget badetøy (med unntak av bermudashorts) kan også benyttes.

Kan man bruke eget badetøy på The Well?

Det er kun tillatt å benytte The Wells eget, spesialutviklede badetøy. Badetøyet er utviklet for å tørke raskt og dermed unngå vannsøl. Du kan kjøpe badetøy i resepsjonen og det kan selvfølgelig benyttes i anlegget ved gjenbesøk.

Hvordan betale med gavekort på The Well?

Gavekortet kan kjøpes på på The Well Spa Resort eller på nett her. Gavekortet fungerer som betalingsmiddel på hele The Well Spa Resort. Utgått gavekort erstattes ikke, pass på å benytte gavekortet innen utløpsdato. Gavekort kan ikke veksles inn i kontanter.

Kan man få pengene tilbake for et gavekort?

om det bare er gyldig i en kort periode eller ikke gjeld for alle varer i butikken. Spør selgeren om gavekortet kan brukes på salgsvarer eller ikke. Gavekortene er gyldige i 3 år hvis det ikke står noe annet. Hvis du ikke handler for hele summen på kortet, kan vanligvis ikke få kontanter tilbake, men en tilgodelapp.

Kan Presentkort brukes på Rema 1000?

Slik fungerer gavekort:

REMA 1000-gavekort kan benyttes som betalingsmiddel i alle REMA 1000 sine butikker over hele landet.

Leave a Comment