Hvem eier Sommerro?

Sommerro ble kjøpt av Aspelin Ramm og Strawberry Brothers i 2017. Etter omfattende renovering og utbygging i samarbeid med Byantikvaren i Oslo, er Sommerro klart for åpning torsdag 1. september. – Sommerro er Norges mest ambisiøse hotell- og byutviklingsprosjekt.

Når åpner Sommerro?

september 2022 åpnet det luksuriøse nabolagshotellet Sommerro i Oslo Lysverkers tidligere hovedkontor på Solli plass. Åpningen markerer starten på en ny storhetstid for dette landemerket fra 1930-tallet i et av Oslos vakreste nabolag.

Hva heter Petter Stordalens hotell?

Stordalen. Nordic Choice Hotels ble etablert på 1990-tallet og er i dag det største hotellkonsernet i Norge og Sverige. Totalt i Norden og Baltikum har selskapet 214 hoteller i fem land, 3.000 leiligheter gjennom Strawberry Living og nær 15.000 ansatte.

Hvem eier Sommerro? – Related Questions

Hvem eier Clarion hotell?

Selskapet og hotellkonsernet eies av selskapet Strawberry Group, som igjen er heleid av Petter A. Stordalen. Torgeir Silseth overtok som administrerende direktør i Nordic Choice Hotels i 2006, da Stordalen selv ble valgt som styreleder.

Hva er Norges største hotell?

Liste over Norges høyeste hoteller
HotellHøyde
1Radisson Blu Oslo Plaza117 meter
2Rica Forum Hotell80 meter
3Scandic Lerkendal75 meter
4Radisson Blu Scandinavia Hotell54 meter

Hvor mange hoteller eier Petter Stordalen?

Hotellkjeden omfatter mer enn 190 hoteller i Norden og Baltikum under merkenavnene Comfort, Clarion og Quality. Kjeden hadde i 2018 en omsetning på 10,88 milliarder kroner og mer enn 13500 ansatte.

Hvem eier TanumStrand hotell?

TanumStrand eies av de norske brødrene Roger og Kristian Adolfsen fra Andenes i Nordland, som blant annet også eier Norlandia-kjeden, og eierne har nå store planer for fortsatt ekspansjon.

Hvem eier Ullensvang hotell?

SELT: Barbara og Hans Edmund Utne var femte generasjon hotelleigarar på Hotel Ullensvang. Det er H.I.G. Capital og samarbeidspartnar Hamilton Hotel Partners som har kjøpt hotellet i Hardanger.

Hvem eier Rognan hotell?

Roger Øksheim, som eier Rognan Hotell, sier det er solide eiere som står bak selskapet og planen er videre drift, utvikling og vekst.

Hvem eier Grand Hotel Halden?

Selskapet Grand Hotell AS er et underselskap av Voldberg Holding og eies av ekteparet Grete og Per Voldberg.

Er Rognan en by?

Rognan er et tettsted i Saltdal kommune i Nordland. Tettstedet er ifølge SSBs definisjon 2,5 km², og har 2583 innbyggere (2021).

Hvor ligger Saltdal kommune?

Artikkelstart. Saltdal er en kommune i Nordland fylke. Kommunen ligger rundt Saltdalsfjorden, som utgjør den innerste delen av Skjerstadfjorden, og inkluderer Saltdalen med Saltdalselva innenfor.

Hvor ligger Sulitjelma?

Sulitjelma (svensk: Sulitelma, pitesamisk: Sulidälbmá/Sulidælbmá) er et fjellmassiv på grensen mellom Fauske kommune i Salten i Nordland og Arjeplog kommune i Norrbottens län, Sverige. Massivet ligger øst for tettstedet Sulitjelma som har fått sitt navn etter fjellet.

Hva betyr Rognan?

Noen mener navnet Rognan kommer av ordet raun som betyr naken fjellgrunn.

Hvorfor heter det Salten?

Navnet. Salten-navnet har helt siden middelalderen vært brukt i administrasjon og forvaltning. Den norrøne formen var Salpti, Salfti, brukt om både fjorden og landskapet, likeledes om dalføret innenfor (Saltdal) og elva her, men det hersker ulike oppfatninger om hva som er primært.

Leave a Comment