Hvem er Young Bloods?

I over ti år har politiet sett guttegjengen fra Holmlia vokse frem til å bli Oslos største gjengtrussel. Young Bloods står bak drapsforsøk, kidnappinger og knyttes til store narkotikainnførsler. Dette er historien om hvordan politiet ikke klarte å stoppe dem.

Hvorfor heter det B-gjengen?

Bgjengen er basert på hunder av typen beagle, derav det engelske navnet på banden «Beagle Boys».

Hva skjedde med A og B-gjengen?

A-gjengen kriget med Bgjengen i ti år helt til de inngikk våpenhvile med hverandre. Bgjengen nektet å megle med Young Guns fordi de mente at Young Guns var årsaken til hele A og B konflikten. Etter fredsmeglingen mellom A og BGjengen, ble Young Guns fryst ut av det kriminelle miljøet.

Hvem er Young Bloods? – Related Questions

Hvem grunnla Bgjengen?

Bestefar B er grunnlegger av Bgjengen, der hans sønner senere er farsgenerasjonen til den moderne Bgjengen som ofte opptrer i Donald Duck & Co. Bestefar B (som ifølge ham selv står for «Blotøsjti», en feilstavelse for «Blodtørstig») har fangenummer 186-802.

Hvor fant Skrue Gullklumpen?

Blant annet var Skrue gullgraver i Alaska, hvor han fant mer enn gull! I bokens hovedhistorie reiser den gamle gjerrigknarken tilbake dit, og treffer sin ungdoms flamme, Gyldne Gulda.

På hvilken elv seilte Onkel Skrue som kaptein på dollar?

Skrues eventyr på Mississippi ble omtalt i tre Barks-historier: «Det stor elvebåtracet» (DD nr. 2-4/1961) «Onkel Skrues fantastiske elvekappløp» (Pocket nr.

Hva heter dalen der Onkel Skrue finner den Gåsegg store gullklumpen?

Senere finner han et egnet område i Sølvdalen, og finner en gullklumpstor som et gåseegg. Skrue drar hjem til Skottland, nå som millionær.

Hvor mye penger har onkel Skrue?

I 2013 plasserte økonomimagasinet Forbes Skrue på toppen av sin liste over verdens rikeste fiksjonsfigurer, med en anslått formue på 65,4 milliarder dollar, foran dragen Smaug (Hobbiten), Carlisle Cullen (Twilight) og Tony «Iron Man» Stark.

Hva het moren til Skrue?

Skrue McDuck
Orig. Scrooge McDuck
NasjonalitetSkotskfødt amerikaner
ErkefiendeGulbrand Gråstein, Rikerud, Magica fra Tryll, B-gjengen m.fl.
SlektningerFergus McDuck (far), Myra McDuck (mor), Penny McDuck (søster), Lillegull McDuck (søster), Donald Duck (nevø), Ole, Dole og Doffen (grandnevøer)

Hva heter banken til Onkel Skrue?

Pengebingen er det berømte kontorbygget til Skrue McDuck i Disney-tegneseriene.

Hvem bor i Andeby?

Beboere. Donald Duck, onkel Skrue, Dolly Duck, Ole, Dole og Doffen, B-gjengen, fetter Anton m. fl. Andeby er byen Donald Duck, Dolly Duck, Skrue McDuck og flere andre Donald Duck-karakterer bor i.

Hva heter Onkel Skrues rival?

Figuren er skapt av Carl Barks, som kun brukte ham én gang, men ellers forekommer han svært sjelden i amerikanske historier. Rikerud har derimot blitt benyttet flittig av spesielt de italienske tegnerne som erkerival til Skrue McDuck, og har vært en flittig gjest i de norske Donald Pocket-bøkene.

Når har onkel Skrue bursdag?

15. desember fyller verdens rikeste and 70 år! Den spreke gnieren hylles med to nye utgivelser: Donald Duck & Co.

Hvor bor fetter Anton?

Anton Antonsen

Han er sønn av Andrik og Dora Duck, og er fetteren til Donald. Fetter Anton krangler alltid (med få unntak) med Donald om hvem som skal ha Dolly. Han bor i Andeby i nærheten av Donald.

Hva heter Fetter Anton på svensk?

Ikke imponert over det norske “Fetter Anton” i Donald Duck heller, men i Sverige heter figuren “Alexander Lucas”.

Hvor gammel er Ole Dole og Doffen?

Ole, Dole og Doffen opptrer for første gang i historien «Donalds nevøer» som kom ut i 1937, og som tittelen indikerer er de Donald Ducks nevøer. Ifølge Don Rosa er guttene født ca. 1940.

Hvor gammel er Onkel Skrue?

Skrue McDuck er verdens rikeste and. Han konkurrerer stadig om hvem som er det med Rikerud og Gullbrand Gråstein. Han ble født i 1867 og døde i 1967, hundre år gammel.

Når ble Donald født?

I sine personlige notater har Don Rosa satt Donald Ducks fødsel til rundt 1920, fordi han setter historiene sine til å skje på 1950-tallet. Donald vokste opp på gården til Anna Duck, og mye tyder på at han også hadde ungdomsåra i Andeby, selv om kildene forteller lite om disse årene.

Har Donald Duck kjæreste?

Donald har en av-og-på-kjæreste, Dolly (engelsk Daisy) og tre nevøer, Ole, Dole og Doffen (engelsk Huey, Dewey and Louie), som representerer den fornuftige delen av familien.

Leave a Comment