Hvem flyr direkte til Barcelona?

Norwegian, Norwegian Air Sweden, Iberia, Flyr AS, Vueling Airlines og Scandinavian Airlines flyr alle direkte til Barcelona.

Hvilken flyplass flyr flyr til i Barcelona?

Vi flyr til Barcelona International Airport (BCN) (terminal 2). Flyplassen ligger 13 kilometer sørvest for Barcelona sentrum og har gode forbindelser inn til byen. Barcelona er en travel by og du bør beregne god til flyplassen hvis du har avreise rundt rushtid.

Hvor lang flytur fra Norge til Barcelona?

Å fly Oslo – Barcelona tar rundt 3 timer og 15-25 minutter.

Hvem flyr direkte til Barcelona? – Related Questions

Hvor mange timer med fly til Barcelona?

Flytid til Barcelona

Det tar 3 timer og 20 minutter å fly fra Oslo til Barcelona. For å komme deg til Barcelona sentrum kan du ta et RENFE tog fra flyplassen, og være der det skjer på 25 minutter.

Hvordan komme seg fra flyplassen til Barcelona?

Du kan også velge å reise med buss fra flyplassen, Aerobus til Plaça de Catalunya i sentrum tar 40 minutter, går hvert 15. minutt og koster 3 euro. Å reise med taxi fra flyplassen til sentrum koster ca. 14-19 euro, pluss 2 euro i flyplass-skatt.

Hvor mange flyplasser er det i Barcelona?

Flyplasser i Barcelona

Barcelona-El Prat er Barcelonas internasjonale flyplass. Det finnes også to flyplasser i nærheten av Barcelona, Girona og Reus, som hovedsakelig trafikkeres av lavprisselskapene. Begge disse to flyplassene ligger ca. 10 mil fra Barcelona.

Er Barcelona en farlig by?

Farlige nabolag Barcelona

Selv om Barcelona ikke betraktes som en farlig by når det gjelder kriminalitet, er det likevel kjent for sin høye tyverifrekvens, ran, menneskehandel og småkriminalitet. Og dette er turistene under deres Barcelona-tur, som er de første som blir berørt.

Er Barcelona flyplass stor?

Informasjon om flyplassen

Flyplassen er en god mil unna fra Barcelona sentrum, og er den nest største flyplassen i Spania med sine mer enn 40 millioner passasjerer årlig.

Hvor mye koster det å fly til Barcelona?

Den beste prisen på en enveisflyvning til Barcelona fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 249 kr (Oslo Torp Sandefjord til Barcelona-El Prat). Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Barcelona fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 667 kr (Oslo Torp Sandefjord til Barcelona-El Prat).

Er det dyrt å leve i Barcelona?

Levekostnadene i Barcelona er: 1.72 ganger lavere enn i Oslo. 1.64 ganger lavere enn i Tromsø 1.69 ganger lavere enn i Skien.

Hvilken dag er det billigst å reise med fly?

I gjennomsnitt er tirsdager den billigste dagen å fly på, onsdag og lørdag nest billigst. Årsaken er at etterspørselen er lavest på disse dagene. Av månedene er det januar til februar og mai som er de billigste månedene å bestille på.

Hvor mange timer med fly fra Norge til Spania?

Direktefly. Den raskeste flyvningen fra Norge til Spania tar 3t 00m.

Hvor langt er det å fly til Dubai?

Det tar omtrent 7 timer å fly til Dubai med direktefly.

Hvor lang tid tar det å reise til Maldivene?

Den beste tur/retur-flyvningen fra Oslo til Maldivene funnet på momondo i løpet av de siste 72 timene, kostet 66 076 kr. Den raskeste flyvningen fra Oslo til Maldivene tar 12t 50m.

Hvor langt er det å fly til Bali?

En samlet flytid på Ca. 16 timer og 20 minutter. Våre beregninger er basert på den kortest mulige avstanden mellom Oslo Gardermoen Flyplass i Norge og Bali flypass i Indonesia.

Hvor lang tid tar det å fly til Seychellene?

Hvor lang tid tar det å fly til Seychellene? Skal du fly til Seychellene fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 14 timer til hovedstaden Mahé. Til Praslin fra Oslo/Gardermoen tar det fra omtrent 16 timer og 25 minutter.

Hvor lang tid tar det å fly til Mauritius?

Ca. 16 timer fra Oslo lufthavn inkl. mellomlanding(er).

Hvor mange timer tar det å fly til Dubai?

Flytid til Dubai og Abu Dhabi

Det finnes flere flyselskaper som tilbyr direktefly fra Norge til Dubai. Det finnes ingen direktefly til Abu Dhabi. Den direkte flytiden er omtrent 6 timer og 50 minutter, mens flyreiser med én stopp selvsagt tar litt lengre tid. Det avhenger av hvilken flyplass mellomlandingen er på.

Hvor lang tid tar det å fly til Thailand?

Den beste tur/retur-flyvningen fra Norge til Thailand funnet på momondo i løpet av de siste 72 timene, kostet 58 782 kr. Den raskeste flyvningen fra Norge til Thailand tar 15t 00m.

Leave a Comment