Hvem flyr fra Oslo til Kreta?

Norwegian, Scandinavian Airlines og Norwegian Air Sweden flyr direkte fra Oslo til Kreta Chania.

Hvilke fly går til Kreta?

Om fly til Kreta

Den kjappeste flyvningen til Kreta fra Norge tar 9t 55m (Trondheim Værnes (TRD) til Iraklio N. Kazantzakis). Det finnes 2 andre flyselskaper som flyr til Kreta, deriblant Aegean Airlines og Ryanair.

Hvor langt er det fra Norge til Hellas med fly?

Den samlede distansen som skal flys er 2897 km. (1801 mil). I våre beregninger har vi forutsatt at din flyvning mellom Norge og Hellas foregår med en gjennomsnittlig hastighet på ca. 800 kilometer i timen.

Hvem flyr fra Oslo til Kreta? – Related Questions

Er Hellas billig?

Prisene på grunnleggende produkter i Hellas er lavere enn i Norge. Du må betale 1.86 ganger mindre for shopping i Hellas enn i Norge. Den gjennomsnittlige overnatting kostnader i Hellas utvalg fra: 573 NOK (55 EUR) i herberge til 804 NOK (77 EUR) i 3-stjerners hotell.

Hvor mange timer fly til Hellas?

Den raskeste flyvningen fra Oslo til Hellas tar 3t 20m.

Hvor lang tid tar det og fly fra Bergen til Hellas?

Flytid fra Bergen Flyplass i Norge til Hellas (GR)

Det tar Ca. 3 timer og 50 minutter å fly 2515 kilometer mellom Bergen Flyplass i Norge og Thessaloniki Flyplass i Hellas.

Hvor mye koster fly til Hellas?

SAS flyr til Athen, Khaniá, Kreta, Rodos og Thessaloniki i Hellas.

Fly til Hellas.

Hellas Heraklion Kreta
des.5322
jan.3151
feb.3151
mars2199

Hvor mye koster det å fly til Hellas?

Billige fly til Hellas fra kr 4 670 | Skyscanner.

Hvor lang tid tar det og fly fra Norge til Italia?

Direktefly. Den raskeste flyvningen fra Norge til Italia tar 2t 30m.

Hvor lang tid tar det å fly til Zanzibar?

Flytid til Zanzibar

Hvor lang tid tar det å fly til Zanzibar? Det tar omtrent 9 timer og 40 minutter å fly til Zanzibar med direktefly, mens det med mellomlanding kan ta opptil 19 timer alt avhengig av tidspunkt for reisen og reisemål på øya.

Hvor langt er det å fly til Bali?

En samlet flytid på Ca. 16 timer og 20 minutter. Våre beregninger er basert på den kortest mulige avstanden mellom Oslo Gardermoen Flyplass i Norge og Bali flypass i Indonesia.

Hvor lang tid tar det å reise til Maldivene?

Den beste tur/retur-flyvningen fra Oslo til Maldivene funnet på momondo i løpet av de siste 72 timene, kostet 86 918 kr. Den raskeste flyvningen fra Oslo til Maldivene tar 13t 05m.

Når på året er det best å reise til Mauritius?

April og mai er, som oktober til rundt midten av desember, den beste tiden å reise til Mauritius hvis du ønsker litt lavere dagtemperaturer og kjøligere netter. Været er tørt de fleste dagene, og Det indiske hav er fortsatt varmt; omtrent 26 °C.

Når er det best å reise til Seychellene?

Den beste tiden å besøke Seychellene er mellom april-mai og september-oktober. Øyene vil være mindre vindfulle i løpet av denne perioden og perfekt for vannsport og avslapning på stranden. Temperaturene ligger rundt 24-31 ° C hele året, siden det ofte er litt vind blir det heller ikke så fuktig.

Er det slanger i Maldivene?

8 krypdyrarter finnes: 2 agamer, 2 gekkoer, 1 skink og to slanger, hvorav den ene er kjent som blomsterpotteslangen. Maldivene og Chagosøyene er en viktig yngleplass for suppeskilpadden, men også andre havskilpadder forekommer i farvannene og kan muligens yngle her.

Er det giftige slanger i Hellas?

Det finnes ni slangearter, deriblant æskulapsnok, buorm og den giftige sandviperen eller sandhoggormen.

Er det farlige slanger i Norge?

Hoggormen er vår eneste giftige slange. Vi har tre frittlevende slangearter i Norge: hoggorm (Vipera berus), buorm (Natrix natrix) og slettsnok (Coronella austriaca). Stålormen (Anguis fragilis) blir ofte tatt for å være en slange, men den er derimot en øgle. Hoggormen er vår eneste giftige slange.

Hvilke land har ikke slanger?

Slanger finnes på alle kontinenter unntatt Antarktis.

Hva er den farligste øya?

Noen kilometer utenfor kysten av São Paulo i Brasil, ligger den mystiske øya Ilha da Queimada Grande. Mange kaller den verdens farligste øy, og mytene skal ha det til at de siste fiskerne som var innom her, ble funnet døde og blodige i drivende båter.

Leave a Comment