Hvem flyr Oslo Gdansk?

Norwegian, Wizz Air og Ryanair flyr direkte fra Oslo til Gdańsk.

Hvor mye koster taxi fra Gdansk flyplass til sentrum?

En taxi fra flyplassen til sentrum vil normalt koste fra 60 til 100 zloty, tilsvarende rundt 150 til 250 kroner. Du bør styre unna de private taxiselskapene, men City Plus Taxi eller Hello Taxi er vanligvis pålitelige, og kjører på taksameter. Du kan faktisk sjekke inn bagasjen i Gdansk sentrum.

Er det fint i Gdansk?

Den polske perlen, Gdansk, ligger pent plassert på nordkysten og lokker med nærhet til milelange strender, billig shopping og spa, samt gode restauranttilbud. Med god mat, spennende kultur og lave priser er Gdansk et perfekt valg for en storbyhelg!

Hvem flyr Oslo Gdansk? – Related Questions

Hvor lang tid tar det og fly fra Norge til Polen?

Direktefly. Den raskeste flyvningen fra Norge til Polen tar 1t 25m.

Hvor lang tid tar det og fly til Polen?

Direktefly. Den raskeste flyvningen fra Oslo til Polen tar 1t 25m.

Hvor mange timer tar det å fly til Polen?

En samlet flytid på Ca. 1 time og 40 minutter. Våre beregninger er basert på den kortest mulige avstanden mellom Oslo Gardermoen Flyplass i Norge og Gdansk Flyplass i Polen.

Hvor lang flytur til Polen?

Om fly til Polen

Den kjappeste flyvningen til Polen fra Norge tar 1t 25m (Oslo Torp Sandefjord til Gdansk Rebiechowo). Det finnes 2 andre flyselskaper som flyr til Polen, deriblant Ryanair og Wizz Air.

Er det billig i Polen?

I forhold til norske priser er Polen meget billig. Polen er faktisk ett av de billigste reisemålene i Europa! Mens i Norge betaler man 10 kroner for en flaske minerallvann, i Polen kan du kjøpe en øl for dette beløpet! Det er ikke bare opphold i Polen som er billig, men også reise til Polen.

Er det billig å feriere i Polen?

Landet tiltrekker seg flere tilreisende de senere år, og det er ikke så rart: du kan reise til Polen både på storbyferie, badeferie og aktiv ferie, og det er et av de billigste landene å feriere i.

Er taxi i Polen dyrt?

Med bilettautomater er det forskjellig, på mange av dem kan man betale med kort, men ikke alle. Taxi er det dyreste alternativet, men generelt er taxi i Polen veldig billig i forhold til prisene for taxi i Norge.

Hva koster 1 øl i Polen?

Prisøl i Krakow

Om du kjøper øl fra butikken eller kiosker må du betale et sted mellom 5-6 kroner for en halvliter med polsk øl, da ofte av typene Lech, Tyskie eller Zywiec. Om du kjøper samme ølen på en bar eller et utested vil det koste deg 12-15 kroner.

Hva spiser man i Polen?

Polsk mat bygger på mye bruk av kjøtt, spesielt svinekjøtt og kylling. Det brukes også mye vintergrønnsaker som tåler lengre oppbevaring, krydder og ulike former for nudler og pasta. Et godt tips når du besøker Krakow er å se etter restauranter der de lokale spiser.

Er det billig i Gdansk?

På Forex’ liste over de rimeligste storbyene i Europa ligger Gdansk nå på niende plass. – Det er relativt billig å shoppe, spise ute og å oppleve ting, og du får generelt sett mye for pengene, sier hun.

Hva lønner seg å kjøpe i Polen?

Sko, vesker, klær og smykker er noe man bør definitivt kjøpe i Polen! Prisene av merkeklær er lavere enn norske, og polske klesmerkene som Reserved, Sinsay, Mohito, Cropp, House, Medicine, Bytom , Badura, Ryłko, MISBHV er av den beste kvaliteten.

Når bør man reise til Gdansk?

Likevel kan du godt besøke Gdansk når som helst på året. Høysesongen juli-august er det flest turister, mest regn og vanskeligst å finne rimelige og sentrale hotellrom. Når vi anbefaler besøk til Gdansk: April til juni og september-oktober.

Kan man bruke Euro i Gdansk?

Vennligst vær oppmerksom på at Polen ikke er medlem av Euro-sonen, og at det derfor er zloty som er den offisielle valutaen. Shopping til gunstige priser kan være en spennende fritidsbeskjeftigelse.

Når er det varmt i Polen?

I landsgjennomsnitt er varmeste måned juli, med middeltemperatur ca. 17–19 °C, og kaldeste måned er februar, med middeltemperatur 1 til −5 °C.

Leave a Comment