Hvem flyr til Alicante fra Oslo?

SAS, Norwegian, British Airways og KLM flyr fra Oslo, Gardemoen til Alicante i Spania. Norwegian og SAS flyr direkte, og Norwegian har flere avganger per dag. RyanAir flyr også direkte til Alicante, men fra Rygge i Østfold.

Hvor lang flytur fra Oslo til Alicante?

Vanlig flytid for fly OsloAlicante er i underkant av fire timer.

Hvor lang flytur fra Gardermoen til Alicante?

3 timer og 45 minutter.

Hvem flyr til Alicante fra Oslo? – Related Questions

Er det flyplass i Torrevieja?

Skal du ta fly til Torrevieja, er det to internasjonale flyplasser å velge mellom: Murcia-San Javier lufthavn, som ligger 33 km sør for Torrevieja sentrum, og Alicante lufthavn Elche, 43 km nord for byen.

Hvor mange timer tar det å fly til Spania?

Direktefly. Den raskeste flyvningen fra Norge til Spania tar 3t 00m.

Kan man fly til Spania uten pass?

Husk pass/ID-kort med reiserett.

For innreise til Spania kreves norsk pass eller nasjonalt ID-kort med reiserett (nødpass aksepteres også). Passet/ID-kortet trenger ikke være gyldig utover den planlagte utreisedagen fra Spania. Utenlandske borgere med oppholdstillatelse i Norge trenger ikke visum for reise til Spania.

Hvor lang er flyturen fra Oslo til Spania?

Direktefly. Den raskeste flyvningen fra Oslo til Spania tar 3t 15m.

Hvor mange timer tar det å fly til Dubai?

Flytid til Dubai

Hvor lang tid tar det å fly til Dubai? Det tar omtrent 7 timer å fly til Dubai med direktefly.

Hvor lang tid tar det å fly til Seychellene?

Hvor lang tid tar det å fly til Seychellene? Skal du fly til Seychellene fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 14 timer til hovedstaden Mahé. Til Praslin fra Oslo/Gardermoen tar det fra omtrent 16 timer og 25 minutter.

Hvor lang tid tar det å fly til Zanzibar?

Flytid: 9 timer, 42 min.

Hvor langt er det å fly til Bali?

En samlet flytid på Ca. 16 timer og 20 minutter. Våre beregninger er basert på den kortest mulige avstanden mellom Oslo Gardermoen Flyplass i Norge og Bali flypass i Indonesia.

Hvor lang tid tar det å fly til Mauritius?

Ca. 16 timer fra Oslo lufthavn inkl. mellomlanding(er).

Hvor lang tid tar det å reise til Maldivene?

Den beste tur/retur-flyvningen fra Oslo til Maldivene funnet på momondo i løpet av de siste 72 timene, kostet 66 076 kr. Den raskeste flyvningen fra Oslo til Maldivene tar 12t 50m.

Hvor lang tid tar det å reise til Egypt?

Skal du fly til Egypt, kan du reise til ulike byer, og reisetiden avhenger av hvor du drar. Reiser du fra Oslo/Gardermoen til Kairo, tar det fra 6 timer og 50 minutter. Fra Oslo/Gardermoen til Sharm el-Sheikh tar det fra omtrent 8 timer og 45 minutter, og til Hurghada tar det omtrent 9 timer og 5 minutter.

Er Egypt dyrt?

Er Egypt et dyrt land? Prisene på grunnleggende produkter i Egypt er lavere enn i Norge. Du må betale 3.35 ganger mindre for shopping i Egypt enn i Norge. Den gjennomsnittlige overnatting kostnader i Egypt utvalg fra: 162 NOK (410 EGP) i herberge til 348 NOK (881 EGP) i 3-stjerners hotell.

Leave a Comment