Hvem flyr til Istanbul?

Turkish Airlines, Scandinavian Airlines, Pegasus Airlines flyr alle direkte til İstanbul.

Hvor mange timer med fly fra Oslo til Istanbul?

Hvor lang tid tar det å fly fra Oslo Gardermoen til İstanbul? 3 timer og 44 minutter er gjennomsnittlig flyvningstid fra Oslo Gardermoen til İstanbul.

Hvor mange timer fly fra Oslo til Thailand?

Flytid til Thailand

Det tar omtrent 10 til 12 timer å fly til Thailand med direktefly, mens det med mellomlanding kan ta mellom 15 og 18 timer alt avhengig av destinasjon.

Hvem flyr til Istanbul? – Related Questions

Hvor lang tid tar det å fly til Zanzibar?

Flytid: 9 timer, 42 min.

Hvor langt er det å fly til Bali?

En samlet flytid på Ca. 16 timer og 20 minutter. Våre beregninger er basert på den kortest mulige avstanden mellom Oslo Gardermoen Flyplass i Norge og Bali flypass i Indonesia.

Hvor langt er det å fly til Dubai?

Den beste tur/retur-flyvningen fra Oslo til Dubai funnet på momondo i løpet av de siste 72 timene, kostet 28 760 kr. Den raskeste flyvningen fra Oslo til Dubai tar 6t 45m.

Hvor lang tid tar det å fly til Seychellene?

Hvor lang tid tar det å fly til Seychellene? Skal du fly til Seychellene fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 14 timer til hovedstaden Mahé. Til Praslin fra Oslo/Gardermoen tar det fra omtrent 16 timer og 25 minutter.

Hvor lang tid tar det å fly til Mauritius?

Ca. 16 timer fra Oslo lufthavn inkl. mellomlanding(er).

Hvor lang tid tar det og fly til Thailand?

Du kan fly direkte fra Oslo Lufthavn (OSL) til Bangkok flere ganger i uken, og flyturen er ca. 11 timer lang.

Hvor lang tid å fly til Australia?

Fra Norge kan du fly til Australia på litt over 20 timer, men du kan også måtte være innstilt på å tilbringe flere timer enn det på reisefot.

Hvor lang tid tar d å fly til Gran Canaria?

Resultat: En samlet flytid på Ca. 5 timer og 40 minutter.

Hvor lang er flyturen til Tenerife?

Den beste tur/retur-flyvningen fra Oslo til Santa Cruz de Tenerife funnet på momondo i løpet av de siste 72 timene, kostet 18 905 kr. Den raskeste flyvningen fra Oslo til Santa Cruz de Tenerife tar 5t 50m.

Hvor lang flytid til Kypros?

Flytid fra Oslo Gardermoen Flyplass i Norge til Kypros (CY)

Det tar Ca. 4 timer og 45 minutter å fly 3207 kilometer mellom Oslo Gardermoen Flyplass i Norge og Nikosia Flyplass i Kypros. Den lufthavnen som ligger lengst vekk fra Oslo Gardermoen Flyplass er Larnaca Internasjonale Flyplass (Larnaca).

Hvor lang flytur til Mexico?

Det tar Ca. 10 timer og 20 minutter å fly 8416 kilometer mellom Oslo Gardermoen Flyplass i Norge og Cancún Internasjonale Flyplass i Mexico.

Hvor lang tid tar det å fly til Polen?

Det tar Ca. 2 timer og 30 minutter å fly til Krakow-Balice Flyplass, med en avstand på ca. 1458 kilometer.

Hvor lang tid tar det og fly til Paris?

Den beste tur/retur-flyvningen fra Oslo til Paris funnet på momondo i løpet av de siste 72 timene, kostet 7 223 kr. Den raskeste flyvningen fra Oslo til Paris tar 2t 10m.

Kan man reise til Polen med ID kort?

Nasjonalt IDkort med reiserett er gyldig som reisedokument når du skal reise til EU-/EØS-landene og Sveits, samt enkelte andre land.

Er det uber i Polen?

De mest populære applikasjonene i Polen er Uber, Bolt (før TaxiFy) og Free Now (før MyTaxi). Du kan tenke at de er veldig like men de er kjempe ulike samtidig… Disse applikasjonene kan du laste ned helt gratis.

Er ting billigere i Polen?

I forhold til norske priser er Polen meget billig. Polen er faktisk ett av de billigste reisemålene i Europa! Mens i Norge betaler man 10 kroner for en flaske minerallvann, i Polen kan du kjøpe en øl for dette beløpet! Det er ikke bare opphold i Polen som er billig, men også reise til Polen.

Leave a Comment