Hvem i Vazelina er død?

Eldar Vågan og resten av Vazelina Bilopphøggers er i sorg etter at Harald Elvsveen tirsdag døde brått. Han ble 55 år gammel. Harald Elvsveen var grunnlegger av Vazelina-museet i Hunndalen som ble offisielt åpnet med hele Vazelina-gjengen i tillegg til flere Toten-poppere og ordførere tilstede i 2007.

Hvorfor sluttet Viggo Sandvik?

Vazelina Bilopphøggers

I tiden med Vazelina ga Sandvik også ut to soloalbum. Han sluttet for «å gjøre noe annet». Siden er det kjent at årsaken var tinnitus, en plagsom pipelyd i ørene som etter flere år gjorde det umulig å fortsette som sanger.

Når startet Vazelina Bilopphøggers?

De ble dannet på Gjøvik i 1979 av låtskriveren og gitaristen Eldar Vågan (født 1960), vokalisten Bjørn Berg, bassisten Torbjørn Nicolaysen, trommeslageren og bilopphuggeren Arnulf Paulsen (født 1949) og koret Vrakpant (Jan Einar Johnsen og Bjørn Bogetvedt).

Hvem i Vazelina er død? – Related Questions

Når sluttet Viggo Sandvik i Vazelina?

Viggo har ellers turnert og spilt konserter med flere av våre mest kjente artister, og dette har han fortsatt med etter at han sa takk for seg i Vazelina, ved årsskiftet 2005/2006, etter 25 år.

Hvor kan jeg se Vazelina Bilopphøggers?

Vazelina Hjulkalender: Sesong 1 / Episode 1 | TV 2 Play.

Hvor er Vazelina Bilopphøggers fra?

Vazelina Bilopphøggers er et rocke- og showband som starta opp på Gjøvik i 1979. Fra 1980 til 2007 hadde bandet over seksti hits på Norsktoppen. Repertoaret består for det meste av rockeklassikere som de har satt humoristiske tekster til, og som framføres på totning.

Hvilken kanal går Vazelina Hjulkalender?

Nå gjør «Vazelina Hjulkalender» comeback på TV 2. Det er gratis å registrere seg og du får da tilgang til hele arkivet vårt.

Hvor bor Viggo Sandvik?

Viggo Sandvik bor i Gjøvik.

Hvor gammel er Viggo Sandvik?

71 år (17. april 1951)
Viggo Sandvik / Alder

Når gikk Vazelina Hjulkalender?

Vazelina Hjulkalender
Sending
Periode1. desember–24. desember 2000
TV-kanalTV 2
Teknisk informasjon

Hvem spiller Sølve i Vazelina Hjulkalender?

Hilde Lyrån spiller Inga Toppen, Maj Britt Andersen spiller bondekone og Lars Funderud Johannessen spiller SFT-kontrollør Sølve Tandsuper. I rollene som de rike Bruspulvergutta finner vi Per Egil Aske, Lasse Lindtner og Gustav Adolf Hegh. Nissen spilles av Lars Sørbø.

Hvor er Vazelina Bilopphøggers fra?

Vazelina Bilopphøggers er et rocke- og showband som starta opp på Gjøvik i 1979. Fra 1980 til 2007 hadde bandet over seksti hits på Norsktoppen. Repertoaret består for det meste av rockeklassikere som de har satt humoristiske tekster til, og som framføres på totning.

Hvor kan jeg se Vazelina Bilopphøggers?

Vazelina Hjulkalender: Sesong 1 / Episode 1 | TV 2 Play.

Hvem spiller Julenissen i Vazelina Hjulkalender?

Rolleliste
RolleSkuespiller(e)
Vazelina BilopphøggersJan Einar Johnsen, Arnulf Paulsen, Eldar Vågan, Viggo Sandvik
JulenissenLars Sørbø
Inga ToppenHilde Lyrån
Synnøve GlennaMaj Britt Andersen

Hvor bor den ekte julenissen?

Hvor julenissen bor varierer imidlertid med de nasjonale tradisjonene. Hjemstedet hans kan være Nordpolen, Alaska, nord i Canada, på Grønland, i Korvatunturi i finsk Lappland, i Dalarna i Sverige eller i Norge.

Er julenissen kristen?

Julenissen er en kulturell figur knyttet til jul med røtter i europeisk folketro. Julenissen fremstilles som en eldre, vennlig mann med kraftig hvitt skjegg og smilende øyne.

Hva er julenissen sitt navn?

Den gavmilde Sankt Nikolaus

Nikolas er trolig mannen som har gitt inspirasjon til historien om julenissen. Av den grunn kan man godt si at julenissen kommer fra Tyrkia, da det var her St. Nikolas bodde. Nikolaus ble en del av kirkehistorien som følge av sin store gavmildhet og fordi han fordelte gavene i all stillhet.

Har julenissen en kone?

Nissemor. Nissemor er Julenissens kone, og viktigste støttespiller. Hun lager verdens beste grøt, ved hjelp av en superhemmelig oppskrift som har gått i arv i generasjoner.

Hvorfor har nissen røde klær?

Rødt er kjærlighetens farge, og er vel den assosiasjonen som gjorde at Santa Claus i England og USA fra tidlig på 1900-tallet ble avbildet nettopp med en rød drakt. Julen er ment å være kjærlighetens høytid fremfor noen. Og da er rødt perfekt!

Leave a Comment