Hvem leverer mat på døra i Trondheim?

Hvor mye koster levering hos Oda?

Levering koster fra 0 kr, avhengig av hvilken dag og tid du velger og hvilket område du bor i.

Hva koster Hjemlevering fra Coop?

Fraktpris er kr 99,-. Du må handle for minst 800 kr for å kunne sende inn en bestilling. For spørsmål ta kontakt med kunde- og medlemsservice.

Hvor leverer Oda mat?

Vi leverer til store deler av Østlandet. Sjekk om hjemkjøring er tilgjengelig i ditt område og hva det koster på denne siden. Dersom du oppretter en konto og legger inn postnummeret ditt holder vi deg selvfølgelig også informert når vi kommer til Bergen, Trondheim og Stavanger. Vi utvider så fort vi kan!

Hvem leverer mat på døra i Trondheim? – Related Questions

Er Oda dyrere enn butikk?

Dagligvarebutikker på nett

Det har i det siste blitt flere fullsortiments-nettbutikker innen dagligvarer. Den siste prissammenligning fra VG som involverte dagligvarebutikker på nett er fra 5. februar 2021. I denne prisundersøkelsen var Oda bare 1,9 prosent dyrere enn Rema 1000.

Er Oda like billig?

Konklusjonen i Nettavisens pristest er:

Oda er 10,5 kroner dyrere enn Rema 1000. Oda er like dyr eller dyrest på 6 av 28 varer – tilsvarende 21 prosent. Extra er dyrest eller like dyr på 3 av 28 varer.

Hvem eier Oda matlevering?

Oda (selskap)
Kolonial.nos varebiler utenfor hovedlageret i Lørenskog
Offisielt navnKolonial.no AS
Eier(e)Kinnevik, Prosus, SoftBank, Rasmussengruppen
HovedkontorOslo
LandNorge

Kan Oda levere?

Se for deg at middagen kan leveres selv om du ikke har rukket hjem, at du kan legge barna uten å forstyrres, eller at lørdagsfrokosten blir levert før du står opp. Har du en bolig som passer, kan vi rett og slett bare sette fra oss varene og dra igjen.

Hvor leverer kolonial no?

Per i dag leverer Kolonial.no på store deler av Østlandet og i Oslo kan de levere varer samme dag, og innen 90 minutter. Du kan også velge å få varene sendt til et av hentepunktene, helt gratis.

Hva tjener Oda penger på?

– Vi er lønnsomme. Oda ble startet opp i 2013, den gangen under navnet Kolonial.no. Selskapet leverer mat og dagligvareprodukter på døren og har vokst raskt siden oppstarten, som også har medført store underskudd. Men nå er Oda lønnsomme på driften, ifølge gründer Karl Munthe-Kaas.

Hva regnes som en bra lønn?

Hva som er en god lønn kan oppleves forskjellig fra person til person, men gjennomsnittlig lønn i Norge er på rundt 500.000,- i året. Da er det mange som tjener både mindre og mer enn dette. Men kanskje er det riktig å si at 500.000,- er en vanlig og god lønn i Norge.

Hvor mye tjener man i dagligvarebutikk?

Ifølge Statistisk Sentralbyrå er gjennomsnittslønnen for en butikkmedarbeider på ca kr 380 000 i året. Dette er gjennomsnittstallet på tvers av alle butikkmedarbeidere i Norge.

Hvem er konkurrentene til Oda?

Meny og Coop har større nedslagsfelt. Til forskjell fra Oda som i hovedsak leverer på Østlandet, er Coop Hjemlevering landsdekkene. Meny leverer også i store deler av Norge.

Hva hete Oda før?

Kolonial.no bytter navn til Oda og satser utenfor Norge i 2021.

Hvorfor byttet Oda navn?

Vi ville at det nye navnet skulle være kort, enkelt, positivt og funke i flere land. Oda har alle de egenskapene. Vi liker også at det har røtter i Norden. Hvor vi kommer fra skal ikke bare synes i navnet, men i alt fra måten vi behandler kunder og medarbeidere, til ambisjonene vi har på klima, miljø og bærekraft.

Er Oda og kolonial det samme?

Etter rekordåret 2020 er Kolonial.no klare for å vokse også utenfor Norge. Selskapet har utviklet verdens mest effektive netthandel for dagligvarer. Det meste ligger til rette for å skape kundeverdi også i nye markeder.

Hvor lang tid bruker Oda?

Hos oss kan du bestille varer for levering neste eller samme dag* som du bestiller. Prisene endrer seg avhengig av når du ønsker varene levert, og våre beste priser får du om du bestiller litt frem i tid eller til neste dag.

Hva er Oda mat?

Oda er Norges største matbutikk på nett. Vi leverer matvarer på døren din, når det passer for deg.

Hvor lang tid tar Oda?

Levering 7 dager i uka,

Vi har laget Oda slik at du kan bruke mer tid i hverdagen til noe hyggeligere enn å gå i butikken.

Er Oda gratis?

Den viktige støtten fra våre partnere og alle frivillige timer som blir lagt ned gjør at medlemskap i ODA er gratis!

Leave a Comment