Hvem selger Lofoten produkter?

Lofotprodukt
Lofotprodukt AS
DatterselskapManger seafood AS 100%, Lofoten aqua AS 49%
HovedkontorLeknes, Lofoten
LandNorge
Produkt(er)Sjømat

Hvorfor er fiskeburger sunt?

– Å spise en porsjon med fiskekaker eller fiskegrateng bidrar faktisk med dagsbehovet til omega-3, sier Aakre. Fiskekaker og fiskepinner inneholdt mest jod. – Konklusjonen er klar: Du kan spise prosesserte fiskeprodukter med god samvittighet, sier forskeren.

Hvem selger Fiskemannen Fiskekaker?

For å finne ut om Fiskemannen fiskekaker er tilgjengelig online på Kiwi, ta en titt på Kiwi nettsiden. Merk at noen butikker på nettsiden vår selger kun på nett, eller har kun en fysisk butikk.

Hvem selger Lofoten produkter? – Related Questions

Kan Lofoten fiskekaker spises kalde?

Hei! Fiskekaker er varmebehandlet før de legges i pakken, og det går derfor helt fint å spise de kald. Så lenge holdbarhetsdatoen er innafor og de er oppbevart i kjøleskapet. Det er supert å ha med på skole/jobb og spise på brødskiva for et sunt og næringsrikt måltid.

Hvor er Lofoten fiskekaker laget?

Med hovedkontor på Leknes i Lofoten står de bak en rekke fiskeprodukter. Et av disse produktene er Fiskeriet hjertefiskekaker som du finner i kjøledisken på Rema 1000. Nå er produksjonen av disse fiskekakene flyttet fra Insula Produksjon sin fabrikk i Kongsvinger til Leknes i Lofoten.

Når er det best å reise til Lofoten?

Beste tiden å besøke Lofoten

Det er høysesong fra juni til august, men prisene er selvsagt høyere og det er kaotisk med mange nasjonale og internasjonale turister. Utenom høysesongen anbefales det å oppleve Lofoten i vinter- og høstmånedene. Det kan også være en fantastisk opplevelse, særlig vinterens lofotfisket.

Er det makrell i Lofoten?

MAKRELL-FEBER: Makrellen har tradisjonelt sett ikke vært noen populær fisk i nordområdene. Men akkurat nå foregår det et eventyrlig makrellfiske i Lofoten.

Hvorfor kommer fisken til Lofoten?

Torsken kommer til Lofoten for å gyte

I perioden januar til midten av april skjer et av verdens underverker i Lofoten. Lofotfisket, også kalt Skreifisket finner sted. Den norsk-arktiske torskebestanden returnerer fra Barentshavet til sitt fødested utenfor Lofotens kyst for å gyte.

Hvem selger Fiskemannen?

Butikkkjedene Spar, Kiwi, Meny og Joker eies av NorgesGruppen, og står bak merkene First Price og Fiskemannen. I tillegg selges disse merkene også av butikkjeden Bunnpris.

Hvilken fisk er fiskekaker?

Mager fisk

Hysen er populær til fiskekaker, men det er også mange andre fiskeslag som også kan brukes. Andre fiskeslag med god bindeevne er lyr, brosme, skjellbrosme, lange, lysing og steinbit.

Hvor lenge kan ferske fiskekaker ligge i kjøleskapet?

Fiskekaker, fiskepudding og fiskeboller holder seg lengst i originalemballasjen, og 3-4 dager i kjøleskap når emballasjen er brutt.

Hvor lenge kan fiskekaker ligge i fryseren?

Har du ikke tenkt å bruke alle, frys ned resten. Kakene egner seg godt til frysing og holder fint i opptil et halvt år.

Hvorfor kan man ikke fryse mat to ganger?

Når vi fryser mat danner det seg iskrystaller som utvider seg og gjør små skader på cellene i maten. Gjentar man dette flere ganger kan man ende opp med mat med en helt annen konsistens og kvalitet enn den man først hadde.

Blir fisk dårlig i fryseren?

Datomerking av frossen fisk

Mikroorganismer som ødelegger mat forsvinner ikke ved frysing, men går i dvale. Derfor anbefales det å forholde seg til datomerking slik at du ikke risikerer at kvaliteten forringes. Maten holder dessuten bedre på kvaliteten ved å forbli i den lukkede forpakningen den kom i.

Kan man fryse fisk to ganger?

fisk som har vært frosset kan fryses på nytt etter at den er stekt eller kokt. Tilberedt fisk som har vært frosset og tint, bør derimot ikke fryses på nytt. Ny forskning viser at tining av frossen fisk bør skje raskt og gjerne i kaldt vann for å hindre væsketap (Nofima).

Er det farlig å steke frossen kjøttdeig?

Hvis du skal bruke frossen kjøttdeig er det en fordel å tine den først. Hvis du steker den fra frossen tilstand kan den være litt vanskelig å steke og vanskelig å få riktig. Har du planlagt maten lang tid i forveien har du tid til å tine kjøttdeigen i kjøleskapet.

Kan man spise frossen fisk som har gått ut på dato?

Det er helt unødvendig å kaste nedfryst mat som har bikket datostemplingen. Det er nemlig ingen bakterier som utvikler seg i frossen tilstand. – Det er mange som er veldig opptatt av i datostemplingen på frysevarer, men datoen er bare en indikator på hvor lenge produsenten garanterer for kvaliteten på maten.

Kan man spise fisk som har gått ut på dato?

Generelt vil fersk fisk holde seg helt fint i minst ti dager etter denne datoen, men det er slett ikke uvanlig at torsk selges som fersk fisk inntil femten dager etter at den er fisket. Så lenge fisken oppbevares kaldt og på is, helst mellom 1 og 2 °C, vil den fortsatt være spiselig etter dette også.

Hvilken fisk bør man ikke spise?

Fisk du skal unngå å spise, er havmus og fjesing. Disse er nemlig giftige. Ta gjerne med en fiskebok for å kunne artsbestemme fisken du får.

Leave a Comment