Hvem selger North Face i Norge?

Hos Outnorth finner du et stort utvalg av jakker, turutsyr, klær mm. fra The North Face. The North Face produces high quality clothing, tents and packs with functional and trendy design. Great for the extreme conditions in the mountains or just to use in your everyday life.

Hvordan er North Face i størrelsen?

Til slutt: The North Face er et amerikansk merke, og er derfor forholdsvis romslige i størrelsen sammenlignet med europeiske merker som f. eks Peak Performance.

Hvordan vasker man en North Face jakke?

Stort sett kan man vaske jakken på normalt program på 40 grader. Husk å bruke Milo slik at dunen beholder varmeegenskapene sine. – Når det kommer til tøymykner anbefaler jeg deg å droppe dette, da det kan «tynge» dunen. Skulle du glemme deg og bruke tøymykner er det bare å vaske jakken på nytt.

Hvem selger North Face i Norge? – Related Questions

Når er en jakke vanntett?

En vannsøyle på over 3000mm regnes normalt som vanntett. Dette varierer også mellom hvilke typer produkter det gjelder. En jakke vil ikke regnes som vanntett før den har en vannsøyle på 10 000mm, mens et telt vil kunne holde vannet ute med en vannsøyle på kun 1500mm.

Er skalljakke vanntett?

En skalljakke er en jakke som skal fungere som ditt beskyttende skall mot vær og vind. Den er vanntett samtidig som den transporterer fuktighet ut, vi sier gjerne at jakka puster, slik at du blir mindre klam og svett når du er i aktivitet.

Hva er vanntett jakke?

Vatt er et materiale bestående av kardet, uspunnet bomull, ull eller syntetiske fibre, brukt til innlegg i klær og tepper og til medisinsk bruk.

Hvor mange liter er North Face bag?

Pakken leveres kontaktløst. På sporingssiden man mottar på SMS kan man be om personlig overlevering. Denne duffelbagen fra The North Face er laget av slitesterk laminatmateriale og tåler mye juling.

The North Face Base Camp Duffel-S Tnf Black.

Tilleggsinformasjon
ModellnavnBASE CAMP DUFFEL-S
FargekodeTNF BLACK
VaremerkeThe North Face
Volum50 – 59 liter

Er Helly Hansen bag vanntett?

Den sporty duffelbagen har en sammenleggbar løsning og leveres i et vanntett, mykt hovedmateriale.

Hva betyr Duffel bag?

– En duffelbag er en romslig bag som ofte er laget av tarpauline, som er et slitesterkt, vannavvisende materiale. De fleste duffelbags har skulderremmer for at du skal kunne bære den på ryggen, men våre modeller har også en vanlig bærerem slik at du kan velge, sier Erika Adolfsson, som er produktekspert på Wyte.

Er bag et norsk ord?

«Bag» er eksempel på et norsk ord som ble eksportert, og som kom tilbake. Ordet fantes i gammelnorsk som «baggi» – «pose», og ble lånt inn i engelsk på 1200-tallet. Da det ble tatt inn igjen i norsk i forrige århundre var betydningen litt endret. Bokmålsordboka definerer «bag» som en «sekklignende veske».

Hva er bag på norsk?

Bag er en stor veske, mer eller mindre sekkelignende. Ordet brukes også om en bærbar overdel til barnevogn.

Hva er douchebag på norsk?

Douchebags ble grunnlagt i 2012 av den svenske frikjøreren Jon Olsson og den norske produktdesigneren Truls Brataas. Douchebags kombinerer en urban og aktiv livsstil for å utfordre den tradisjonelle tilnærmingen til bagasjen. Deres misjon er å gjøre reiser enda bedre med smart og funksjonelt reiseutstyr.

Hva betyr Caramba på norsk?

I følge brasilianeren er det vanlig å ta det ut over seg selv når de slår seg. – Hvis man slår seg, sier vi for eksempel «caramba» eller «caraino» som betyr noe slikt som «hva har jeg gjort?», sier han.

Hva betyr Tote veske?

Totebag er en veske som kan brukes til det meste. Den er stor og rommer mye, og kommer i en rekke ulike størrelser, stoffer, farger og varianter.

Når er en veske vintage?

For at vesken ikke skal kunne komme ut på markedet igjen, er det viktig å fjerne logo og alle kjente detaljer slik at neste eier ikke blir lurt til å tro at dette er ekte vare. Moteobjekt som er over 20 år gamle kan regnes som vintage – men ikke alle gamle moteobjekter kan klassifiseres som det.

Hvordan bøye veske?

  1. Ubestemt form (ent. ): (en) veske.
  2. Bestemt form (ent. ): (den) vesken / veska.
  3. Ubestemt form (fl.): ( flere) vesker.
  4. Bestemt form (fl.): ( alle) veskene.

Hvordan impregnere veske?

Skinn: Bør smøres inn med en nøytral lærbalsam og så en nøytral impregneringsspray. Husk å la vesken tørke før du sprayer den inn. Dette beskytter skinnet ved å forhindre eventuelle flekker i å trekke inn i skinnet.

Hvor ofte bør man impregnere?

Ved tørt vær bør man impregnere skoene minst en gang i måneden. – Men ved mye nedbør og slapsete føre anbefaler vi å impregnere skoene hver fjortende dag, forteller Grændsens Skotøimagazin. Etter å ha beskyttet skoene, bør skinnet pleies for å bevare kvaliteten i læret.

Skal man impregnere Gore Tex sko?

Nei, det er ikke nødvendig å impregnere en sko med GORETEX®-membran. Du kan etter hvert bruke en impregneringsspray, men dette blir først nødvendig når den opprinnelige overflatebehandlingen er slitt av eller du begynner å se slitasje på skoen.

Leave a Comment