Hvem skal man kontakte ved strømbrudd?

Når strømmen går, er det din lokale netteier som har ansvaret for å rette feilen, ikke strømleverandøren. Er det mørkt hos naboene, kan du ringe feilmeldingstelefonen hos nettselskapet ditt. Er det bare du som har det mørkt: Kontrollér hovedsikringer og jordfeilbryter.

Hvor ringer man ved strømbrudd?

Dersom det ikke er registrert strømbrudd i ditt område og du har mistet strømmen er det fint om du ringer vår døgnåpne feilmeldingstelefon på 35 51 89 91 med informasjon.

Er Elvia og Hafslund det samme?

På tampen av 2019 ble det klart at Hafslund Nett og Eidsiva Nett skulle bli Elvia. I juni 2020 rullet vi ut Elvia-navnet, ny merkevare og nye nettsider. Her kan du lese hva alt dette betyr for deg som er kunde hos oss.

Hvem skal man kontakte ved strømbrudd? – Related Questions

Hvem er eier av Fortum?

Fortum Strøm
Eier(e)Hafslund
MorselskapFortum
HovedkontorOslo
LandNorge

Har Hafslund byttet navn til Fortum?

Hafslunds tidligere strømsalgsvirksomhet i Sverige har byttet navn til Fortum Energy. Navnebyttet fra Hafslund Energi til Fortum Energy innebærerogså at selskapet tar rollen som strømsalgsansvarlig til større foretakskunderi Sverige, ifølge en pressemelding fra Fortum.

Hva heter Hafslund nå?

Elvia er Norges nyeste nettselskap og har ansvar for forsyning av strøm til ca. 2 millioner kunder i Innlandet, Viken og Oslo. Vi sørger for at du er på i hverdagen gjennom å drifte og vedlikeholde strømnettet.

Hvem eier Hafslund?

Hafslund AS er et av Norges største energikonsern, heleid av Oslo kommune. Kjernevirksomheten er vannkraftproduksjon, hvor selskapet eier og drifter 80 vannkraftverk i det sørlige Norge med en samlet produksjon på omkring 18 TWh, med deleide verk mer enn 21 TWh.

Hva het Elvia tidligere?

Elvia er et resultat sammenslåingen av nettselskapene Hafslund Nett og Eidsiva Nett, som var hovedvirksomhetene til Eidsiva Energi og Hafslund E-CO. Fusjonen mellom de to nettselskapene ble offentliggjort sensommeren 2019. Oslo bystyre godkjente 19. juni avtalen om sammenslåingen av de to nettselskapene.

Hvem eier Elvia AS?

Stange Energi
Elvia / Moderorganisasjon

Stange Energi AS er et norsk energiselskap heleid av Stange kommune. Selskapet er organisert som konsern og tilbyr kraft, energirådgivning og nett- og entreprenørtjenester gjennom sine datterselskaper.

Wikipedia

Hvor mange kunder har Elvia?

Nøkkeltall om Elvias strømnett

Antall kunder: 960.000 husstander. Det tilsvarer over 2 millioner når man regner med alle som bor i en husstand. Ansatte: 860 ansatte jobber for at alle våre kunder skal ha strøm i kontakten.

Hvorfor får jeg regning fra Elvia?

De fleste strømleverandører har en avtale om gjennomfakturering, som betyr at du mottar en samlet faktura fra strømleverandøren din for strøm og nettleie. Dersom du har en strømleverandør som ikke har avtale om gjennomfakturering, vil du få nettleie og strøm på hver sin faktura.

Hva står Elvia for?

Hva betyr Elvia? Elvia består av ordene el og via. Navnet forteller at vi hver eneste dag forsyner over 2 millioner nordmenn med elektrisitet – vi sørger for at du er på i en elektrisk hverdag.

Hvem er billigst på strøm?

NorgesEnergi er en velkjent lavprisaktør på strømmarkedet med en av oversiktens billigste strømavtaler.

Er Elvia nettleie?

Det faktiske strømforbruket ditt kjøper du fra strømleverandøren du har valgt, mens nettleien for frakt av strømmen betales til nettselskapet som eier strømnettet der du bor. Det finnes kun én leverandør innenfor hvert geografiske område, og du kan derfor ikke velge hvilket nettselskap du betaler nettleie til.

Hvor mye strøm bruker en vaskemaskin?

– En ny vaskemaskin har normalt et energibruk på 0,5 kWh for en 40-gradersvask og dobbelt så mye, altså 1 kWh, for en vask på 60 grader. Vasker du på 90 grader, bruker maskinen omlag 1,8 kilowatt i timen, sier Paasche.

Hva trekker mest strøm i et hus?

60 prosent går til oppvarming. 15-20 prosent til varmtvann. 15 prosent til elektriske apparater. 10 prosent til belysning.

Hva koster det å dusje i 10 min?

En dusj koster da ca. 6 kr. Det utgjør over 2000 kr i året, dersom du dusjer 10 minutter hver dag. En familie på fire kan bruke over 8000 kr i året, hvis alle dusjer i 10 minutter.

Hvor mye strøm bruker en TV i standby?

Våre resultater viser at den berømte flatskjermen trekker overraskende lite strøm. En 46-tommers LCD-skjerm fra Samsung, uten en tilgjengelig av/på-knapp, trekker bare rundt én watt i standby. Til sammenligning var strømforbruket 213 watt når den sto på.

Hvor mye strøm bruker en stekeovn i timen?

1000-1500W

Bruker komfyren 1200W i 10 timer utgjør det 12 kWh i strømforbruk.

Leave a Comment