Hvem spiller på underverket 2022?

På plakaten til Verket 2022 står Røyksopp, Chris Holsten, Postgirobygget, Myra, Dagny, Mew, D.D.E, Bo Kaspers Orkester, Ruben, 06 Boys og Veronica Maggio. Og det gjenstår ett slipp til før Verket 2022 er helt komplett. Programmet til Underverket er heller ikke sluppet per dato.

Når er verket?

Musikkfestivalen Verket arrangeres årlig på tampen av sommeren i Mo i Rana.

Hvor ligger verket?

Verket er et lite tettsted og en grunnkrets på Hurumlandet i Asker kommune i Viken fylke, tidligere i Hurum kommune i Buskerud. Tettstedet ligger ved Drammensfjorden, på østsida av Svelvikstrømmen. Verket har rundt 130 innbyggere, men regnes av Statistisk sentralbyrå som en del av Svelvik tettsted.

Hvem spiller på underverket 2022? – Related Questions

Når er parken festivalen?

Velkommen til Parkenfestivalen og to dager med musikk, fest og folkeliv i Rensåsparken i Bodø🌳 Vi sees 19. –20. august 2022!

Hva er den største festivalen i Norge?

På førsteplassen over Norges mest populære musikkfestivaler kommer Øyafestivalen som tar plass i Oslo, Tøyenparken hvert år i august. Øyafestivalen hadde sin oppstart i 1999, med da 1 000 besøkte. Festivalen har blitt større og større for hvert år og har nå over 85 000 besøkende tilskuere.

Når er Opptur 2022?

Location. Oppturfestivalen arrangeres i Bodø 29-30 juli 2022. Årets festival vil finne sted down town Bodø, nærmere bestemt i den nye Rådhusparken/ Solparken. Parken ligger midt i Bodø sentrum i nærheten av alt.

Hvor ligger Stavern festivalen?

Stavernfestivalen arrangeres på Larvik Golf Arena, som ligger langs fylkesvei 301 rett utenfor Larvik på vei mot Stavern.

Når er Stavern 2022?

7. jul. 2022 – 9. jul. 2022
Stavernfestivalen 2022 / Dato

Er det tivoli i Stavern?

🎡 Karuseller for store og små🎠

Når er Stavern 2023?

Stavernfestivalen 6. -8. juli 2023. Festivalen på Larvik Golf Arena samler årlig rundt 75.000 musikkglade deltagere i naturskjønne omgivelser.

Når er Treungen festivalen 2022?

Vinterfestival 2022, 18-19. November – Treungen festival. KJØP BILLETTER HER!

Hvem spiller på Øya festivalen 2022?

Mange av artistene som spiller på årets Øya-festival trenger ingen nærmere introduksjon. «Alle» skal uansett se hovednavn som Nick Cave, Gorillaz, First Aid Kit, Aurora, Florence + The Machine, Suede og rekken av sommerens mest omtalte nye og etablerte norske navn, blant dem Kamelen, Metteson, Brenn og Kvelertak.

Når startet Elvefestivalen?

Elvefestivalen
StedDrammen
ArrangørArrangement Drammen AS
Grunnlagt1995
Tidligere navnElvefesten

Hvor er pip festivalen?

PiPfest er en intim musikkfestival i Oslo med fokus på kvalitet og god musikk, med en tilbakelent og intim atmosfære. Den 15. til 17. juni 2023 arrangeres festivalen for tredje gang i Sofienbergparken.

Når er Månefestivalen?

Kl 12:00 slipper vi et begrenset antall “ille tidlig på’n”-festivalpass til en god pris. Hold av 27. -29. juli 2023.

Er Neon festivalen ute?

Etter over ett år der norske artister fikk turneer og festivaljobber avlyst, så vi det som helt betimelig å booke en helnorsk line-up da vi startet planleggingen av NEON 2022.

Hva burde man ta med på festival?

10 ting du MÅ ha med på festival!
  • Powerbank. Er det egentlig noe som er mer irriterende enn en utladet mobiltelefon når klokken nærmer seg midnatt og alle vennene dine har forsvunnet fra deg?
  • Engangskamera. Et engangskamera er perfekt å ha med seg på festival.
  • Fannypack.
  • Solbriller.
  • Ørepropper.
  • Gode sko.
  • Regnponcho.
  • Solkrem.

Hva er straffen for å snike seg inn på festival?

Straffen er bot eller fengsel inntil 2 år.

Hva heter verdens største festival?

Verdens største

Per 2021 er Donauinselfest i Østerrike regnet som den alle største med sine 3 millioner festivaldeltakere (festivalens egne tall).

Leave a Comment