Hvem står bak fleks?

I 2019 startet Petter Kjøs Utengen bilabonnementstjenesten Fleks. Selskapet leier ut biler til kunder til en fast månedspris.

Hvem eier fleks bilabonnement?

Fleks er et bilabonnement-selskap som eies av Bertel O. Steen, en av Norges største bilimportører med merker som Mercedes-Benz, Kia, Peugeot, Opel, Citroën og DS.

Hva koster Flex bilabonnement?

Egenskaper til de ulike bilabonnementene
AbonnementInkluderte km/mnd Pris over inkluderte km/mnd
imoveFri0 kr/km
Toyota KINTO Flex1500 km2.50 kr/km
ALD Swap1200 kr/mnd1,25 – 5 kr/km
Bertel O. Steen Fleks1000 kr/mnd2 kr/km

Hvem står bak fleks? – Related Questions

Hva koster det å leie en bil i en måned?

Månedsleie bil
UtleiefirmaPris per døgnPris per måned
HertzKr 183,-Kr 5490,-
SixtKr 585-Kr 17562,-
BudgetKr 260,-Kr 7800,-
Rent-A-WreckKr 150,-Kr 4500,-

Hva er forskjellen på Bilabonnement og leasing?

Forskjellen på bilabonnement og leasing

De to ordningene ligner, men ved leasing må du betale en startleie, i tillegg til at du har vedlikeholdsplikt på bilen. Ved å abonnere, betaler du hverken depositum eller etableringsavgift.

Hva koster firmabil 2022?

Fordel ved privat bruk av firmabil for 2022 fastsettes til 30 % av bilens listepris som ny inntil kr 329.600 og 20 % av overskytende listepris. Satsen for trekkpliktig fordel gjelder tilsvarende ved skattefastsettingen som skattepliktig fordel.

Hvor mye betaler man for firmabil?

Bruker du bil som eies eller leases av arbeidsgiver, skal fordelen normalt regnes som lønnsinntekt, og du skal betale skatt av fordelen. Trekkpliktig fordel ved privat bruk av firmabil fastsettes til: 30 prosent av bilens listepris som ny inntil kr 338 800 og 20 prosent av overskytende listepris.

Hva koster firmabil for arbeidstaker?

Det er bilens nypris inkludert alt utstyr som avgjør hvor mye firmabilen koster deg. Beskatningen skjer ved at det beregnes et påslag i inntekten. Dette påslaget er på 30 prosent av bilens listepris inntil 286.000 kroner (280.100 kroner i 2014), og 20 prosent av den overskytende verdien.

Hva betyr Flex billetter?

Med Flex kan du velge sete og endre avreisetidspunkt, helt frem til planlagt avgang. Du kan ikke endre reisestrekning. Ved endring til en dyrere avgang vil du belastes prisdifferansen.

Hva er forskjell på flex og full flex?

Flex er noe rimeligere alternativ til Full Flex som inneholder mange av de samme fordelene. Flex kan bookes om gratis innenfor samme bestillingsklasse. Er seter kun tilgjengelig i en høyere prisklasse, må billetten oppgraderes og prisdifferansen kommer i tillegg. Billettene er fullt refunderbare.

Hvilken flex skal jeg velge?

FLEX | ALPINSTØVLER
FerdighetsnivåHerreFølelse
Mellomnivå Flex: 80-100Medium
Avansert Flex: 90-120Stiv
Ekspert Flex: 100-130Veldig stiv
Profesjonell racing Flex: 140-150Veldig stiv

Når må Flex avbestilles?

Du kan avbestille reisen senest 7 dager før avreise, men tidligst 30 dager før, og få pengene dine tilbake.

Kan man velge sete på Flyr?

At du blir redirected til en nettside er ikke å kunne gjøre ting i appen. Men når du bestiller en reise, så kan du velge sete, og alt det som trengs.

Er det honnørrabatt på fly?

Er du over 67 år? Personer over 67 år får rabatt ved å vise vanlig legitimasjonskort og trenger derfor ikke honnørkort. Hvis du pensjonerer deg før du er 67 år, vil du først ha rett til honnørrabatt når du blir 67 år.

Hva skjer hvis man ikke dukker opp til flyet?

Hvis du ikke møter til vår ombordstigningsskranke innen de tidsfrister som er satt, vil din Bestilling bli kansellert. Flyvningen vil under ingen omstendigheter bli holdt igjen, og du vil bli nektet ombordstigning for egen regning.

Hvor er det lurt å sitte i flyet?

Noen av de viktigste kriteriene for en god flyreise er ekstra benplass, roligere under turbulens og mindre motorstøy. Sitter du bakerst er det høyere risiko for at du merker turbulens og opplever mer støy. Over vingene skal være mest stabilt, mens de fremre radene er roligere.

Er det tryggest å sitte foran eller bak i flyet?

Da flyet knakk i to foran vingene, ble de enten kastet ut av kabinen eller sittende strategisk til i forhold til hurtig evakuering. Statistikken viser imidlertid at det er tryggest å sitte så langt bak i flyet som mulig.

Hvor er det tryggest i flyet?

De har gått gjennom 36 år med rapporter fra flyulykker og setekart og funnet ut at jo lenger bak i flyet du sitter, desto bedre er det. Prøv i alle fall å velge et sete bak flyets vinger, tipser nettstedet. Statistikken utarbeidet av nettstedet viste at setene bak vingene hadde en overlevelsesrate på 69 prosent.

Hvor bråker det mest på fly?

– Bakerst i flyet er det som regel to toaletter, og dermed mer kø, sier Bogdanoff. – Det er mest støy ved motorene, vingene og lenger bak derfra.

Leave a Comment