Hvilke artister kommer til Norge 2022?

  • Rammstein (Bjerke Travbane, Oslo) 14%
  • Iron Maiden (Tons Of Rock, Oslo)
  • Guns N`Roses (Forus Travbane, Stavanger)
  • Queen + Adam Lambert (Telenor Arena, Oslo)
  • Bryan Adams (Oslo Spektrum, Oslo)
  • Volbeat (Bergenhus Festning, Bergen)
  • Alice Cooper & Airbourne (Oslo Spektrum, Oslo)
  • Whitesnake & Europe (Tjuvholmen Arena, Hamar)

Når er post Malone konserten i Bergen?

Denne konserten er allerede gjennomført. Denne konserten ble avholdt Tirsdag 28. juni 2022.

Når starter post Malone konserten?

Det er duket for en kjempefest 28. juni 2022 når Post Malone spiller sin eneste konsert i Norge – på Koengen!

Hvilke artister kommer til Norge 2022? – Related Questions

Når begynner Rammstein konserten?

Konserten som skulle blitt avholdt på Leangen Travbane i Trondheim den 25. juli 2021 er dessverre avlyst på grunn av Covid-19. Den gledelige nyheten er at det blir ny konsert på Bjerke Travbane i Oslo den 24. juli 2022 og de som har billett til Trondheim, vil kunne beholde billetten sin til showet i Oslo.

Er Post Malone norsk?

Austin Richard Post (født 4. juli 1995 i Syracuse i New York, USA), bedre kjent som Post Malone er en amerikansk rapper og sanger.

Hvor mange skal på Post Malone i Bergen?

Én ting utmerket seg under Post Malones storkonsert: – Unge brukte mye rusmidler. Rett i underkant av 350 personer ble bortvist fra byens største fest etter pandemien. Vektere, politi og arrangører ser samme trend. POST MALONE: Den verdenskjente amerikanske rapperen spilte for et utsolgt Koengen i Bergen tirsdag kveld.

Hvor mange billetter er solgt til Post Malone?

Mandag startet billettsalget til den amerikanske superstjernen Post Malones konsert i sommer. Tirsdag formiddag var over 16.000 billetter solgt. – Det er solgt sinnssykt mange billetter.

Når var Post Malone i Norge?

Første gang siden 2018. Det er første gang han får sett Post Malone live. Forrige gang han var i Norge i 2018 og spilte både på Stavernfestivalen og Findings i Oslo, gikk det ikke.

Hva er golden circle billetter?

Golden Circle er ståplasser nærmest scenen. Har dessverre ikke hørt noe om egen bar enda. Hva inneholder Golden Circle billetten egentlig? Har disse billetten og trodde det var sitteplasser og div som bar, toaletter i nærheten.

Hva koster 50 cent billetter?

Ved kjøp av billetter på forhånd via Ticketmaster koster det kr 105,- tur/retur for voksen og kr 55,- for barn. Ønsker du å kjøpe ved holdeplassen koster det kr 125,- tur/retur for voksen og kr 65,- for barn. Kun retur koster kr 65,- for voksen og kr 35,- for barn. Vi anbefaler å kjøpe billett på forhånd!

Hvor mye koster Golden Circle billetter VG lista?

Billetter. VGlista er helt gratis, og man kan ikke få billett på forhånd. Her er det bare å møte opp! Hvis du har vunnet armbånd til Golden Circle, må du sørge for å være i ved «inngang indre område Vest» merket «V» på områdekartet, før klokken 17.00.

Hva betyr platinum billetter?

Platinum-billetter gir fans noen av de mest etterspurte billettene til et arrangement. Prisen på Platinum-billettene er dynamiske – det vil se at de er tilpasset tilbud og etterspørsel, så den avspeiler den reelle markedsverdien. Prisen kan derfor variere (gå opp og ned) fra time til time og dag til dag.

Er det sitteplasser i Golden Circle?

eller kun ståplass? egen bar? Golden Circle er ståplasser nærmest scenen.

Hvor mange billetter kan man kjøpe på Ticketmaster?

Begrensning av antall billetter en kunde kan kjøpe, avhenger av hvilket arrangement man kjøper billetter til. Antallet er oppgitt på bestillingssiden, og blir sjekket ved hver eneste transaksjon. Dette gjør vi for å hindre misbruk av vår internettside.

Er det lov å kjøpe billetter av andre?

Å videreselge billetter er i utgangspunktet ikke ulovlig, men den såkalte svartebørsloven forbyr organisert salg av billetter til høyere pris enn det arrangøren selv solgte billettene for.

Kan man selge billetter for høyere pris?

§ 1. Det er forbudt å selge billetter til kultur- og idrettsarrangementer til en høyere pris enn den som er påført billetten fra arrangørens side, eller som billetten første gang ble solgt for.

Kan man selge billetter billigere?

I Norge er det forbudt å selge billetter på svartebørs. Det vil si at en ikke har lov til å videreselge billetter til sports- og kulturarrangementer som går av stabelen i Norge, til en høyere pris enn pålydende. Men personer som bryter loven, trenger ikke være bekymret over konsekvensene dersom en blir fersket.

Leave a Comment