Hvilke biler selger Møller bil?

Møller Bil er Norges største forhandler av Volkswagen, Audi, ŠKODA, og Volkswagen Nyttekjøretøy. I tillegg har vi et stort utvalg av brukte biler.

Er Audi og Volkswagen det samme?

Av sine bilmerker er Volkswagen personbiler selskapets hovedmerke, og blant gruppens større datterselskaper er også velkjente bilmerker som SEAT, Audi, Škoda og prestisjemerkene Lamborghini, Bentley og Bugatti inkludert.

Hva betyr ordet Audi?

Audi: Latin, imperativ entall av «audire», betyr «lytt» eller «hør» på norsk. Navnet oppsto etter en god, gammeldags krangel om navnerettigheter. August Horch grunnla bilmerket Horch, men forlot merket etter uenighet med styret.

Hvilke biler selger Møller bil? – Related Questions

Hvor blir Audi lagd?

Audi AG har hovedkontor i Ingolstadt, og har bilproduksjon ved fabrikker i Ingolstadt og Neckarsulm i Tyskland, Györ i Ungarn, Changchun, Foshan og Qingdao i Kina, Brussels i Belgia, San José Chiapa i Mexico, Aurangabad i India, Kaluga i Russland, Bratislava i Slovakia og i Martorell i Spania.

Er Audi e-tron en god bil?

Audi etron (2021)

En kul bil, med mange gode egenskaper. Dessverre er det for mange feil/mangler ved bilen, samt høyt forbruk.

Hva betyr ringene i Audi?

Audi-logoen er fire overlappende ringer som representerer Auto Union. Logoen symboliserer samarbeidet til Audi med DKW, Horch og Wanderer: Den første representerer Audi, den andre DKW, den tredje Horch og den fjerde Wanderer.

Hvor blir Audi e-Tron produsert?

I Böllinger Höfe produseres den mest kraftfulle elbilen fra Audi, karbonnøytralt ved at både logistikk og produksjon skal foregå klimanøytralt. Allerede fra starten av 2020 har strømtilførselen til fabrikken i Neckarsulm kommet fra fornybare kilder.

Når kommer e-tron med lenger rekkevidde?

Suksessmodellen Audi etron får en kraftig forbedret rekkevidde når den skal oppdateres i 2022, i følge et ledende britisk bilmagasin. På slutten av året vil Audi ha fire ulike elektriske SUV-er i produksjon.

Har alle e-tron luftfjæring?

Som enhver etron har bilene justerbar luftfjæring med adaptiv demping og opptil 7,6 centimeter forskjell i høyde over bakken. Kjører man fort, vil bilen automatisk senkes for å minske luftmotstanden, med opptil 2,6 centimeter.

Hvor mye koster en Audi e-Tron?

Audi etron 50 quattro Black Line fra 613.660,-1 Kundefordel 115.970,- Audi etron 50 Sportback quattro Black Line fra 635.660,-1 Kundefordel 114.650,- Audi etron 55 quattro Black Line fra 706.860,-1 Kundefordel 116.870,- Audi etron 55 Sportback quattro Black Line fra 728.860,-1 Kundefordel 115.550,- Black.

Hva er forskjellen på e-tron 50 og 55?

Står valget mellom etron 50 og etron 55? Forskjellen er at etron 50 har et mindre batteri og lavere effekt, litt kortere rekkevidde og at den er snillere for lommeboka. Ellers er alt identisk. Audi etron 55 ble en av Norges mest solgte elbiler i 2019.

Hvor langt går e-tron 50?

Etron 50 har en offisiell rekkevidde på inntil 332 kilometer, altså nesten ti mil mindre enn etron 55. Vår testmodell har en oppgitt rekkevidde på inntil 299 kilometer. Vi kom 259 kilometer, mot 341 km for 55-versjonen.

Hva koster service på e-tron?

Audi etron Kr. 16.808,- (3 x service/6 år – elbil-service annethvert år). Audis elektriske biler skal inn til service for første gang etter 30.000 kilometer, eller to år, avhengig av hva som inntreffer først. Prisene er innhentet hos Albjerk Bil i Drammen, en av landets største Audi-forhandlere.

Er det dyrt å reparere Audi?

Pris på service

Det kan koste alt fra 3.000 til 20.000 kroner, avhengig av hva som må gjøres og hvilken avtale du har med produsenten eller eventuelt et forsikringsselskap. Svært ofte vil prisen for byttedeler og reparasjoner komme i tillegg. Audi tilbyr serviceavtale for de som kjøper nye biler.

Er service på elbil billigere?

Service-kostnadene er i gjennomsnitt lavere på elbiler enn de er på vanlige biler. Men dette varierer. På elbiler varierer snittkostnaden på service de første årene fra 1000 kroner til nesten 4.000 kroner.

Hvor ofte trenger elbil service?

e-up! Første gangs service skal gjøres innen to* år, eller 30 000 km. Deretter skal service utføres etter ett år/30 000 km. Service omfatter inspeksjon, bremsevæskeskift og skifte av pollenfilter.

Hva er levetiden på en elbil?

Nissan gikk ut med at et elbilbatteri holder i gjennomsnitt 22 år, og en elbil har i gjennomsnitt 10 års levetid.

Hvor mye lønner det seg å lade elbil?

Lade til 80 prosent: Grunnen til at du anbefales å kun lade til 80 prosent, er for å bevare batteriets helse. Dagens lithium-ion-teknologi er sårbar for hyppige ekstreme utladinger, som å tømmes helt og fylles til 100 prosent. Det kan degradere cellene over tid og gi deg mindre kapasitet og dermed kortere rekkevidde.

Skal man lade elbil hver dag?

Det advares mot å bruke hurtiglading for ofte, spesielt likestrømsladere. Dette kan permanent redusere ladekapasiteten til fremdriftsbatteriet, ifølge bruksanvisningen. Det anbefales at du i hovedsak lader bilen med ladekladd. Om bilen ikke brukes over lengre perioder, må batteriet lades minst hver fjerde måned.

Leave a Comment