Hvilke butikker kan jeg bruke gavekort på?

Kan gavekortet brukes i alle butikkene på kjøpesentrene? Bortsett fra hos Vinmonopolet, Posten og butikker med utenlandske terminaler, kan gavekortet benyttes i de aller fleste butikkene på Amfi og Thon sine kjøpesentre. Eventuelle avvik finner du på det enkelte kjøpesenter sin hjemmeside.

Hvor fungerer Dittgavekort?

Dittgavekort.no er et felles gavekort for Olav Thon Gruppen, som kan brukes på alle kjøpesentre i Olav Thon Gruppen, og alle Thon Hotels i hele Norge. Du kan også bruke gavekortet på restauranten som er tilknyttet Thon Hotels og alle restaurantene i Resthon.

Kan man bruke ditt gavekort på Elkjop?

Gavekortet kan brukes som betaling i alle våre varehus i landet, og på vår nettside elkjop.no.

Hvilke butikker kan jeg bruke gavekort på? – Related Questions

Kan jeg bruke ditt gavekort på XXL?

Gavekortene våre er gyldige i tre år fra utstedelsesdato. De kan benyttes både på nett og i våre varehus. Gavekortene kan ikke brukes på tvers av landegrensene.

Kan man bruke ditt gavekort på Coop?

Coops gavekort kan benyttes som betalingsmiddel i samtlige Coop-butikker over hele landet på alt fra dagligvarer til sport, elektro og byggevarer.

Hvordan bruke gavekort på Squeeze?

Gavekortet gjelder på alle Squeeze-klinikker.
  1. Gå til innløsningssiden for medlemskap.
  2. Skriv inn gavekortkoden din og trykk på «Bekreft»
  3. Fyll inn kontaktinformasjon og registrer deg.
  4. Bestill deilig massasje hver måned.

Hvor kan alt i ett gavekort brukes?

Altiett gavekortet kan brukes i alle butikker og spisesteder, bortsett fra hos Vinmonopolet og Posten.

Kan man bruke Carlings gavekort på nett?

Våre gavekort fungerer på tvers av land både på nett og i fysiske butikker.

Kan man få penger fra gavekort?

Gavekortene er gyldige i 3 år hvis det ikke står noe annet. Hvis du ikke handler for hele summen på kortet, kan vanligvis ikke kontanter tilbake, men en tilgodelapp. Les alt med liten skrift på gavekortet.

Kan gavekort gå ut på dato?

Et gavekort er ikke lovregulert og det er derfor selgerens avtalevilkår som er styrende for hvilke rettigheter du har. Vanligvis står det på selve gavekortet når det går ut på dato. Når gyldighetsdatoen går ut, kan du ikke bruke gavekortet, og pengene er tapt.

Hvor mange gavekort blir ikke brukt?

Dessverre er det mange som får gavekort som aldri blir brukt. Ifølge Ole Honningdal Grytten, professor ved Norges Handelshøyskole og rådgiver for Norges Bank, kan det være snakk om så mange som 20 prosent som ikke bruker gavekortene sine. Og det blir store beløp i løpet av ett år.

Kan man bruke ditt gavekort på Biltema?

Du får selvfølgelig med et flott omslag til gavekortet. Gavekortet er gyldig i 12 mnd og det kan ikke byttes inn mot kontanter. Gavekortet kan lades med en verdi mellom SEK 100 og SEK 5000. Det tradisjonelle gavekortet som du kjøper i butikk er gyldig i 12 måneder fra kjøpsdato.

Kan Presentkort brukes på Rema 1000?

Slik fungerer gavekort:

REMA 1000-gavekort kan benyttes som betalingsmiddel i alle REMA 1000 sine butikker over hele landet.

Kan jeg bruke ditt gavekort på Vinmonopolet?

Vinmonopolet selger egne gavekort, som da kun kan brukes på vinmonopolet, så du kan jo eventuelt ønske deg dette.

Kan ditt gavekort brukes på meny?

Klikk her for å gjøre det. Lurer du på hva din saldo er? Det finner du enkelt ut av her. Gavekortet kan dessverre ikke brukes på meny.no, kun i fysiske MENY-butikker foreløpig.

Kan ditt gavekort brukes på jula?

Med gavekortet kan mottakeren velge selv blant 15000 produkter i Julas brede sortiment for hjem, husholdning og fritid. Kortet gjelder både i varehus og her på vår hjemmeside.

Kan Dittgavekort brukes på Lagunen?

Hvor på senteret kan kortet brukes? Kortet brukes som et bankkort i de fleste butikker og spisesteder i Lagunen og Laguneparken. Dette er den perfekte gave til lidenskapelige shoppere.

Kan Dittgavekort brukes på kino?

Et gavekort fra dittgavekort.no kan brukes på alt fra kino og bowling til hotelltur på et av Thon Hotels mange hoteller i Norge. Få flere tips til kreative gaveinnpakninger her.

Kan man bruke Dittgavekort på Zalando?

Du kan bruke ditt gavekort på alle produkter som er på vår nettside, også varer fra en Zalando Partner. Husk at gavekortet må anvendes før du har fullført din bestilling. Les mer om hvordan du løser inn et gavekort her. Fikk du svar på det du lurte på?

Leave a Comment