Hvilke flyselskap flyr til Chania?

Norwegian, Scandinavian Airlines og Norwegian Air Sweden flyr direkte fra Oslo til Kreta Chania.

Hvor lang er flyturen til Kreta?

Flytid til Kreta

Det tar 4 timer og 10 minutter å fly fra Oslo til Kreta.

Hvor langt er det fra Norge til Hellas med fly?

Den samlede distansen som skal flys er 2897 km. (1801 mil). I våre beregninger har vi forutsatt at din flyvning mellom Norge og Hellas foregår med en gjennomsnittlig hastighet på ca. 800 kilometer i timen.

Hvilke flyselskap flyr til Chania? – Related Questions

Er Hellas billig?

Prisene på grunnleggende produkter i Hellas er lavere enn i Norge. Du må betale 1.86 ganger mindre for shopping i Hellas enn i Norge. Den gjennomsnittlige overnatting kostnader i Hellas utvalg fra: 573 NOK (55 EUR) i herberge til 804 NOK (77 EUR) i 3-stjerners hotell.

Hvor mange timer tar det å fly til Maldivene?

Flytid til Maldivene

Hvor lang tid tar det å fly til Maldivene? Det tar omtrent 13 timer å fly til Maldivene, fra hovedøya tar du båt eller sjøfly ut til koralløya der du skal tilbringe ferien. Her blir du møtt av vaiende kokospalmer, nesten uvirkelige hvite strender og et fantastisk tropisk klima.

Hvor lang tid tar det og fly til Hellas?

Om fly til Hellas

Den kjappeste flyvningen til Hellas fra Norge tar 11t 20m (Oslo Gardermoen til Athen Eleftherios V.).

Hvor langt tid tar det å fly til Hellas?

Den beste tur/retur-flyvningen fra Oslo til Hellas funnet på momondo i løpet av de siste 72 timene, kostet 12 044 kr. Den raskeste flyvningen fra Oslo til Hellas tar 3t 20m.

Hvor mange timer er det til Hellas?

Flytid fra Stavanger Flyplass i Norge til Hellas (GR)

Det tar Ca. 4 timer og 20 minutter å fly 2884 kilometer mellom Stavanger Flyplass i Norge og Santorini Flyplass i Hellas.

Hvor lang tid tar det og fly fra Bergen til Hellas?

Flytid fra Bergen Flyplass i Norge til Hellas (GR)

Det tar Ca. 3 timer og 50 minutter å fly 2515 kilometer mellom Bergen Flyplass i Norge og Thessaloniki Flyplass i Hellas.

Hvor lang flytid til Rhodos?

En samlet flytid på Ca. 4 timer og 20 minutter. Våre beregninger er basert på den kortest mulige avstanden mellom Oslo Gardermoen Flyplass i Norge og Rhodos Flyplass i Hellas.

Hvor er det best å reise til Hellas?

5 Hellas-favoritter i 2021
  1. Rhodos. På toppen av listen finner vi Rhodos, som er et av Hellas‘ og Europa mest populære feriereisemål.
  2. Kreta. En annen klassiker blant norske reisende er Hellas‘ største øy, Kreta.
  3. Zakynthos.
  4. Kos.
  5. Limnos – nyhet 2021.

Hvor lang tid tar d å fly til Mallorca?

Den beste tur/retur-flyvningen fra Oslo Gardermoen flyplass til Palma de Mallorca funnet på momondo i løpet av de siste 72 timene, kostet 10 281 kr. Den raskeste flyvningen fra Oslo Gardermoen flyplass til Palma de Mallorca tar 3t 30m.

Hvor lang flytid til Kypros?

Flytid fra Oslo Gardermoen Flyplass i Norge til Kypros (CY)

Det tar Ca. 4 timer og 45 minutter å fly 3207 kilometer mellom Oslo Gardermoen Flyplass i Norge og Nikosia Flyplass i Kypros. Den lufthavnen som ligger lengst vekk fra Oslo Gardermoen Flyplass er Larnaca Internasjonale Flyplass (Larnaca).

Hvem flyr Oslo Malaga?

Norwegian er det eneste flyselskapet som flyr direkte fra Oslo Gardemoen til Málaga Costa del Sol. De flyr én gang hver dag.

Hvor mange timer med fly til Barcelona?

Flytid til Barcelona

Det tar 3 timer og 20 minutter å fly fra Oslo til Barcelona. For å komme deg til Barcelona sentrum kan du ta et RENFE tog fra flyplassen, og være der det skjer på 25 minutter.

Hvem flyr direkte til Barcelona?

Norwegian, Norwegian Air Sweden, Iberia, Vueling Airlines, Flyr AS og Scandinavian Airlines flyr alle direkte til Barcelona.

Hvem flyr Oslo Barcelona?

Det er mange flyselskaper som tilbyr flyreiser mellom Oslo og Barcelona. Flyselskapene som flyr direkte er Norwegian, SAS og Vueling Airlines i samarbeid med Iberia. I tillegg kan du fly mellom Barcelona og Sandefjord Torp Lufthavn med en mellomlanding hos SAS, Widerøe og KLM.

Hvilken flyplass flyr flyr til i Barcelona?

Vi flyr til Barcelona International Airport (BCN) (terminal 2). Flyplassen ligger 13 kilometer sørvest for Barcelona sentrum og har gode forbindelser inn til byen. Barcelona er en travel by og du bør beregne god til flyplassen hvis du har avreise rundt rushtid.

Er Barcelona billig?

Å dra på ferie til Barcelona behøver ikke være dyrt. Selvsagt finnes det eksklusive hoteller og luksuriøse utesteder og restauranter, men hit kan du også fint reise på budsjett.

Leave a Comment