Hvilke flyselskap flyr til Tromsø?

Wideroe, Norwegian, Scandinavian Airlines, Lufthansa, Finnair, DAT, Turkish Airlines og Norwegian Air Sweden flyr alle direkte til Tromsø.

Hvor lang tid tar det og fly fra Oslo til Tromsø?

En samlet flytid på Ca. 2 timer og 5 minutter. Våre beregninger er basert på den kortest mulige avstanden mellom Oslo Gardermoen Flyplass i Norge og Tromso Langnes Flyplass i Norge.

Når går første fly i morgen fra Oslo til Tromsø?

Det tidligste flyet fra Oslo Gardermoen kl. 07:20 og lander på Tromsø kl. 09:15.

Hvilke flyselskap flyr til Tromsø? – Related Questions

Hvor mye koster det å fly til Tromsø?

Om fly til Tromsø
Beste pris på enveisbillett385 kr
Beste pris på tur/retur-billett1 136 kr
Raskeste flytid1t 55m
Opereres av4 flyselskaper

Når Stenger Tromsø Lufthavn?

Åpningstider kan variere ved helligdager/høytider.

Shopping.

Man – fre08:00 – 22:00
Lør10:30 – 16:00
Søn11:00 – 22:00

Hva koster det å parkere på Tromsø Lufthavn?

Ordinære priser (priser uten forhåndsbestilling)
P3 korttid og av-/påstigning
Deretter pr påbegynte 15 minuttKr 35,-
Pris pr time til oppnådd døgnprisKr 140,-
1 døgnKr 330,-
2 døgnKr 660,-

Kan man være på flyplassen over natten?

Storflyplassen ved Oslo har åpne dører døgnet rundt. Det meste er stengt om natta, men informasjonsskranke, sikkerhetskontroll og driftskontor er alltid bemannet.

Hvor tidlig før flyavgang?

Sjekk informasjonen du har fått knyttet til flybilletten din eller kontakt flyselskapet ditt for eksakt oppmøtetid. Flere av flyselskapene på Oslo lufthavn anbefaler å møte opp minimum 2 timer før avreisetidspunkt.

Hvorfor sjekke inn tidlig på fly?

Å sjekke inn tidlig øker sjansene dine for å få en oppgradering fra administrasjonspersonalet hvis flyet er overbooket. Hvis de vet at du har tenkt å reise, kan de oppgradere deg på forhånd, slik at de ikke trenger å blande rundt oppgraderingene på flyplassen.

Hva er ikke lov å ha med i kofferten?

miner, granater og andre militære eksplosiver. fyrverkeri og annet pyroteknisk utstyr. røykbomber og røykpatroner. dynamitt, krutt og plastiske eksplosiver.

Hvor mange kilo kan man ta med på flyet?

Hvert enkelt kolli må ikke veie mer enn 32 kg eller mindre enn 2 kg. Bagasjen din må ikke veie mer enn 74 kg til sammen. Hvert enkelt kolli kan ikke være større enn 250 x 79 x 112 cm (lengde x høyde x bredde), og den totale omkretsen kan ikke overstige 300 cm.

Kan man ta med tannkrem på fly?

Alt som er flytende, smørbart eller i gassform omfattes av reglene for væske. Frosne væsker regnes fortsatt som væsker. Eksempelvis vann, brus, vin, smørepålegg, gelé, krem, deodorant, parfyme, lipgloss, mascara, tannkrem, barberskum, spraybokser og gjenstander med lignende konsistenser.

Er hårspray lov på fly?

Man kan ta med det antall reservesylindere man trenger til reisen, men bare av samme størrelse. Hårstyling utstyr som inneholder hydrokarbongass, opptil én (1) per passasjer eller besetningsmedlem, forutsatt at sikkerhetsdekselet er godt festet over varmeelementet. Hårstyling utstyr må aldri brukes om bord på flyet.

Er det lov å ha med deodorant på fly?

Deodoranter. Deo-stick er tillatt i håndbagasjen, mens roll-on regnes som flytende og kan tas med i småbeholdere på maks 100 milliliter.

Hvor mye tannkrem på fly?

Dette regnes som flytende, og det kan tas med i småbeholdere på maks 100 milliliter. Større mengder må sendes i innsjekket bagasje.

Kan jeg strikke på fly?

På Avinors hjemmesider er strikkepinner ikke inkludert på listen over gjenstander som «anses å kunne benyttes som våpen», noe kommunikasjonsjef Kristian Løksa kan bekrefte: – På alle våre lufthavner går det fint å ta med seg strikkepinner gjennom sikkerhetskontrollen.

Kan man ta med 100ml på fly?

Du kan ha med deg en begrenset mengde med flytende væske i håndbagasjen. Til sammen kan du ha med deg én liter væske, men det er visse begrensinger. Du kan ha med deg én gjennomsiktig plastpose som kan lukkes. Posen skal ikke være større enn 1 liter, og hver væskeholder i posen kan ikke romme mer enn 100 milliliter.

Er tannkrem flytende?

Hva er væske: Alt som er flytende, smørbart (pasta og gelé) eller i gassform. Spraybokser, maskara, tannkrem, smørepålegg og mat i lake er altså definert som væske.

Er det lov til å ha med strikkepinner på fly?

Strikkepinner er tillatt i håndbagasjen. De står ikke på lista over forbudte gjenstander, og anses ikke å kunne benyttes som våpen. Du kan ta med deg vanlige strikkepinner av normal størrelse.

Leave a Comment