Hvilke flyselskap flyr til Trondheim?

Wideroe, Scandinavian Airlines, Norwegian, CityJet, Lufthansa, Finnair, Turkish Airlines og LOT flyr alle direkte til Trondheim.

Hvor mye koster det å fly til Trondheim?

Om fly til Trondheim
Beste pris på enveisbillett300 kr
Beste pris på tur/retur-billett740 kr
Raskeste flytid0t 55m
Opereres av4 flyselskaper

Hva heter flyplassen utenfor Kristiansand?

Kristiansand lufthavn Kjevik er flyplassen for hele Sørlandet. Direkteruter innland: Bergen, Oslo, Stavanger og Trondheim. Direkteruter utland: Amsterdam, København og Gdańsk (hele året) samt charterturer i sesonger. Det går busser til Kristiansand sentrum, Grimstad og Arendal.

Hvilke flyselskap flyr til Trondheim? – Related Questions

Hva er den største flyplassen i Norge?

Oslo Lufthavn er den desidert største flyplassen i Norge, med totalt 28,5 millioner passasjerer i 2019.

Hvem flyr til Kristiansand?

Om fly til Kristiansand

Det finnes 3 andre flyselskaper som flyr til Kristiansand, deriblant Scandinavian Airlines, Norwegian og Wideroe.

Hva heter flyplassen i Nederland?

Schiphol (IATA: AMS, ICAO: EHAM) er hovedflyplassen for Amsterdam og Nederland.

Hva heter flyplassen i Kristiansund?

Artikkelstart. Kristiansund lufthavn, Kvernberget er en sivil stamrutelufthavn i Kristiansund kommune, om lag åtte kilometer øst for Kristiansund sentrum. Lufthavnen ble åpnet i 1970, og eies/driftes av Avinor AS.

Hva heter flyplassen i Danmark?

Syv kilometer sør for bykjernen i København finner du Kastrup flyplass som er flyplassen du vil lande på dersom du reiser til den danske hovedstaden. Flyplassen ligger like ved hovedveien som går over til den svenske byen Malmø. Kastrups internasjonale flyplasskode er CPH.

Hva heter flyplassen i Sverige?

Stockholm lufthavn, Arlanda, er en sivil, internasjonal hovedflyplass for Sverige.

Hvilken flyplass er størst i Norden?

Størst i Norden

At Oslo Lufthavn befinner seg på listen Eurocontrol har offentliggjort, betyr at Gardermoen beholder plassen som den største flyplassen i Norden.

Hva er den største flyplassen i Europa?

2016
Rang 2016Rang Endr. 2015-2016Lufthavn
1London Heathrow lufthavn
2Charles de Gaulle internasjonale lufthavn
32Schiphol lufthavn
4Frankfurt internasjonale lufthavn

Hva er den minste flyplassen i verden?

Nord i De nederlandske Antiller i Karibia, ligger det en liten øy som Columbus skal ha ment liknet på St. Kristoffer som holdt Jesusbarnet. Saba har et areal på 13 kvadratkilometer og øyas flyplass, Juancho E. Yrausquin lufthavn, byr på verdens korteste kommersielle flystripe.

Hva er verdens farligste flyplass?

Tenzing-Hillary, også kjent som Lukla Airport, er en liten flyplass i Lukla i Nepal. Den ligger på 2800 meters høyde og regnes for å være verdens farligste flyplass. Kraftige vinder og ustabil sikt byr på store utfordringer for småflyene som skal lande på eller lette fra rullebanen.

Hvorfor er det så dyrt på flyplassen?

Hvorfor er flyplassprisene utrolig høye? Cecilie Tvetenstrand, som er forbrukerøkonom i Danske Bank, forklarer at de høye prisene på flyplasser handler om etterspørsel og tilbud. – Det er begrenset hvor stor konkurranse det kan være på en flyplass.

Hva heter Norges nest største flyplass?

Norwegian øker med én million seter i Norge

Gardermoen er fortsatt Nordens neste største flyplass i antall passasjerer.

Hva er Europas travleste flyplass?

Etter å ha ekspedert over 3,6 millioner passasjerer i september, er Heathrow nå offisielt travlere enn Paris Charles de Gaulle, Amsterdam Schiphol og Frankfurt am Main International.

Hvilket land har flest flyplasser?

Det er 49.973 flyplasser i hele verden, og USA har 14.857 alene. Sjekk listen! Bilde fra Frankfurt flyplass. Norge har 101, og det er 3.130 flyplasser i hele EU.

Hva er den minste flyplassen i Norge?

Opp gjennom årene er Haga blitt kjent som en av landets mest gjestfrie flyplasser. Landingsavgiften består i å drikke en kaffekopp med flyplassdirektøren og slå av en prat. I dag er det dessuten seks fly som har fast tilhold i de to hangarene på gården.

Hvor lang tid bør man være på flyplassen?

Hvor tidlig du må være på flyplassen varierer. Sjekk informasjonen du har fått knyttet til flybilletten din eller kontakt flyselskapet ditt for eksakt oppmøtetid. Flere av flyselskapene på Oslo lufthavn anbefaler å møte opp minimum 2 timer før avreisetidspunkt.

Leave a Comment