Hvilken båt går fra Oslo til Danmark?

Hvor lang tid tar båten fra Danmark til Norge?

Overfarten med SuperSpeed fra Larvik til Hirtshals tar 3 timer og 45 minutter.

Hvor lang tid tar båten fra Oslo til Kiel?

Overfarten tar 20 timer.

Hvor lenge er man i land i Kiel?

Når Color Fantasy eller Color Magic klapper til kai i Kiel klokken ti, har du drøye tre timer til rådighet. Her er tips til hva du kan gjøre i land. For mange er timene i Kiel forbundet med tradisjoner.

Hvilken båt går fra Oslo til Danmark? – Related Questions

Kan man ta Kielferga uten pass?

Alle gjester må medbringe gyldig pass eller nasjonalt ID-kort med reiserett. Dette er eneste gyldig ID-dokument for nordmenn som reiser til, fra eller i Tyskland. Gjelder også barn. Disse reglene gjelder uavhengig av om du går i land i Kiel eller ikke.

Kan man drikke vann på danskebåten?

Vannet i Danmark er underlagt strenge restriksjoner, ikke minst fordi mye av det er renset, så det er generelt helt trygt å drikke det. I hvertfall så lenge det kommer ut av springen.

Hvor lang tid tar Color Line?

Fakta om skipet

Strekningen trafikkeres av SuperSpeed 1. Overfarten tar 3 timer og 15 minutter.

Hvor lenge før må man være på Color Line?

Innsjekk åpner ca. 2,5 timer før hver avgang, og du møte opp senest 1 time før avgang.

Hvor lenge tar danskebåten?

Ruten går fra Oslo i Norge til København i Danmark. Rederiet er DFDS Seaways og dagens skip på ruten er MS «Pearl Seaways» og MS «Crown Seaways» som går i pendeltrafikk mellom stedene slik at det er daglige avganger fra begge steder. Hjemmehavnen til skipene er i Frihavn i København. Overfarten tar 17 timer.

Hvor lang er Kielferga?

STOR: MS Color Fantasy er med sine 75 000 tonns deplasement og 224 meter lengde ( totalt 59 meter høy!) verdens største cruiseferge, i klasse med Queen Elizabeth II.

Hvor gammel må man være for å ta Kiel båten?

Slik jeg leser informasjonen på nettsidene til Color Line , er aldersgrensen for turer som regnes som transport 16 år og for 2-døgns cruise er det 20 år. Aldersgrensene gjelder for reisende uten følge av foreldre/foresatte.

Hva kan man gjøre på Kiel ferja?

Opplevelser om bord
  • Oslo – Kiel. Taxfree Shopping.
  • Color Spa & Fitness Center. Spa- og fitnessenteret på Color Magic og Color Fantasy tilbyr et topp moderne treningssenter, boblebad, badstue, massasjestoler og spa-behandlinger.
  • Show Lounge.
  • Tower/Palazzo Night Club.
  • Casino.
  • Golfsimulator.

Hva er forskjellen på Color Magic og Fantasy?

Det som skiller de primært utseende messing er på Magic er det tre dekk med de utstikkende vinduene helt forut. Kontra fantasy hvor du bare har to dekk med disse vinduene. Magic er noe større og har ett dekk mer enn søsterskipet med fem stjerners lugarer.

Er det frisør på Color Magic?

Som andre cruiseskip har både Color Magic og Color Fantasy et godt spa- og treningssenter. Begge skipene tilbyr et topp moderne treningssenter, boblebad, badstue, massasjestoler, frisør og spabehandlinger.

Hvor spiser man frokost på Color Line?

I Oceanic à la Carte serveres frokost til alle våre Color Class-gjester.

Hvor høye bølger tåler Super Speed?

Hvor dårlig vær tåler Superspeed? – Superspeed tåler nok mer enn passasjerene, men blir bølgehøyden åtte meter eller mer vurderes innstilling. Store bølger gjør også at vi må redusere farten.

Hvor er det mest bølger?

– De absolutt høyeste bølgene i verden dannes antakelig i Atlanterhavet sør for Island. Det er disse bølgene som kommer inn i Norskehavet og Nordsjøen, forteller Ole Johan Aarnes, bølgeforsker ved Meteorologisk institutt i Bergen.

Hvor fort går Super Speed?

MS «SuperSpeed 1»
«SuperSpeed
Dypgående6,70 meter
Toppfart31 knop
Hovedmaskin4 × Wärtsilä 9L46 dieselmotorer
Ytelse4 x 9 000 kW

Hvordan brer bølger seg?

Et bølgetog forplanter seg i retning SC med bølgehastighet vi og bølgelengde λi . I det andre mediet er bølgehastigheten (vb) mindre, og følgelig er også bølgelengden (λb) mindre. Bølgetoget som helhet skifter dermed retning og forplanter seg nå i retning CD. Av Kunnskapsforlaget.

Hva skjer når to bølger møtes?

Når to bølger møtes, interferer de med hverandre. Hvis to like bølger møtes, og de er i fase der de møtes, blir amplituden dobbel. Hvis bølgene er i motfase (altså 180⁰ fasaforskjøvet) blir amplituden null.

Leave a Comment