Hvilken båt går til Frederikshavn?

Hvor lang tid tar båten fra Frederikshavn til Oslo?

Frederikshavn Oslo fergeruten knytter Danmark med Norge. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, DFDS Seaways. Det er opp til 6 avganger Uke med seiltid fra ca. 10 timer 5 minutter.

Når kommer DFDS til Frederikshavn?

juni 2020.

Hvor ligger Stena Line i Oslo?

Stena Saga mellom Oslo og Danmark

Har du planer om å ta ferge fra Oslo til Frederikshavn i Danmark, er denne båten det eneste alternativet. Hvorfor ikke nyte et deilig måltid i en av de koselige restaurantene med en deilig sjøutsikt, bli underholdt av live underholdning eller gjøre et kupp i en av taxfree-butikkene.

Hvilken båt går til Frederikshavn? – Related Questions

Hvor lang tid tar det med båt fra Oslo til Danmark?

Oslo København fergeruten knytter Norge med Danmark. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, DFDS Seaways. Det er opp til 6 avganger Uke med seiltid fra ca. 19 Timer.

Hvor lang tid tar båten fra Norge til Danmark?

Båten til København fra Oslo seiler hver dag. København er et ypperlig utgangspunkt for resten av reisen. Til Billund er det ca 3 timer, og til Rødby, eller Gedser i tar det ca. av 1,5 timer.

Hvor ligger DFDS til i Oslo?

Følg E6 mot Oslo sentrum til du ser skilt med fergesymbol, og navnene “DFDS” og “Stena”. Med bil fra E18 Drammensveien: Følg E18 mot sentrum, forbi Hjortnes/Color Line og ned i Festningstunnelen. Det er merket avkjøring til Vippetangen på høyre side inne i tunellen. Avkjøring har skilt merket med båt.

Hvor er Stena Saga nå?

Skipet ble bygget i 1981, og ble bygget om i 1991, 1995, 2000, 2002–2005, 2005–2006, 2009 og 2011. «Stena Saga» har 593 lugarer og en passasjerkapasitet på 2 000 personer. På nattseilingene fra Oslo kunne «Stena Saga» ha med 1946 passasjerer. Hun opererer i dag på ruten mellom Ancona i Italia og Dürres i Albania.

Hvilken båt Oslo København?

DFDS Seaways er det eneste rederiet som seiler fra Oslo til København. Båten til København fra Oslo seiler hver eneste dag kl 16.30 og har ankomst kl 09.45 neste morgen.

Hvor går Stena Line fra?

Stena Line
Eierandel i10 oppføringer «Skåne», MS «Marko Polo», Sassnitz, MS «Kongshavn», «Stena Saga», MV Wickersham, MS «Stena Europe», MV Queen of the North, Port of Holyhead, Normandy
HovedkontorGöteborg
LandSverige
Grunnlegger(e)Sten Allan Olsson

Hvilken båt går til Danmark?

Ta båten til Danmark – start reisen til sjøs

DFDS har daglige avganger fra Oslo til København og Frederikshavn, og når du tar ferge til Danmark, starter ferien idet du kommer om bord.

Hvor mye koster det å ta danskebåten?

Hos oss betaler du for selve lugaren, ikke antall reisende. MiniCruise (tur/retur med samme skip) fra kr 216,- per person når to reiser sammen i Standard innvendig økonomilugar. Transportreise (én vei) fra kr 224,- per person når fire reiser sammen i Standard innvendig lugar inkl.

Hvor i Danmark går danskebåten?

Eksisterende ruter
AvreisehavnAnkomsthavnReisetid
OsloFredrikshavn12 timer – 12 timer og 15 min.
BergenHirtshals18 timer
OsloKøbenhavn17 timer
LangesundHirtshals4 timer og 30 min.

Kan man drikke på danskebåten?

Opplev et bredt utvalg av restauranter, barer, live-underholdning, taxfree og Bubble Zone – der du finner basseng og boblebad. Det er også servering på soldekk, slik at du kan nyte noe kaldt å drikke mens du beundrer utsikten mens du seiler.

Hvor lenge før må man være på danskebåten?

Innsjekk åpner ca. 2,5 timer før hver avgang, og du møte opp senest 1 time før avgang.

Når går DFDS båten fra Oslo?

DFDS Seaways er det eneste rederiet som seiler fra Oslo til København. Båten til København fra Oslo seiler hver eneste dag kl 16.30 og har ankomst kl 09.45 neste morgen.

Hvor lang tid tar det å kjøre båt til Danmark?

Overfarten tar 3 timer og 15 minutter.

Hva kjøper man på danske danskebåten Oslo?

Når man skal hjem fra Danmark er det gjerne noen spesielle varer man er på jakt etter. Dette er gjerne de tingene som koster mye i Norge på grunn av det høye avgiftsnivået. På danskebåten får man både alkohol og tobakk til billige taxfree-priser. I tillegg er det et stort utvalg av kjøttvarer og snacks.

Hvor lang tid tar det å seile over til Danmark?

De fleste som legger ut på en jordomseiling setter typisk av 1–10 år dersom de seiler med en båt på 40 fot, og hvor lang tid reisen tar avhenger av hvor lang tid du vil tilbringe på destinasjonene underveis, og hvilken rute du velger.

Hvor fort går danskebåten?

Skipet er et av verdens største cruiseskip med bildekk og ble bygget av Aker Yards i Turku i Finland og er registrert i Oslo. Skipet har en brutto tonnasje på 75 100 og en servicefart på 22 knop.

Leave a Comment