Hvilken hotellkjede er best?

Gjestene har talt! Thon Hotels gikk helt til topps i Norsk Kundebarometers kåring for 2020, og har med det Norges mest fornøyde hotellgjester.

Hvem er Nordens største hotell aktør?

Dette betyr at Scandic i dag er den største hotellkjeden i Norden med 230 hotell, hvorav nærmere 90 hotell i Norge. Du vet hva du kan forvente når du bor på et Scandic hotell.

Hvem er eier av Scandic Hotels?

Hilton-kjeden selger alle Scandic-hotellene til Wallenberg-kontrollert fond. Det er det Wallenberg-kontrollerte private equity-fondet EQT V som blir Scandic Hotels AB nye eier. Det skriver selskapet i en pressemelding i dag. EQT V er Nord-Europas ledende private equity group.

Hvilken hotellkjede er best? – Related Questions

Hvem eier Moxy Hotel?

– Det er Vastint som bygger Moxy-hotellene i Europa, totalt 14 hoteller. Det norske selskapet Belvar har driftsansvaret, og Marriott eier merkevaren Moxy.

Hvem eier Classic Hotels Norway?

Classic Norway eies i dag med 86 % av familieselskapene Berg Inverst og Canica med lik aksjefordeling.

Hvem eier hoteller i Norge?

Hotel Norge (Bergen)
Hotel Norge
Historiske fakta
Formålhotell
EierScandic Hotels
Bygningsdata

Hva het Scandic før?

Scandic ble etablert i 1963 som Esso Motor Hotel ved Laxå i Midt-Sverige. Kjeden ekspanderte til Norge og Danmark i 1972 og tok sitt nåværende navn i 1984 etter å ha fått nye eiere.

Hvem eier Sola Strand Hotel?

Sola Strand Hotel går inn i porteføljen til Glastad Holding, og vil fra 1. januar 2021 driftes av Team Hotels AS. I over 100 år har Sola Strand Hotel bygget opp sitt renommé som et av landets ledende retreat-hoteller. Nå har Glastad-familien kjøpt hotellet med ambisjoner om å løfte det ytterligere.

Hvem eier Britannia Hotel?

150-års jubileet kommer kun ett år etter den store gjenåpningen av Britannia Hotel, der eier Odd Reitan og Reitangruppen gjennomførte en av de mest omfattende totalrenoveringene i skandinavisk hotellhistorie over tre år, for å skape et internasjonalt topphotell av ypperste klasse.

Hvem eier Clarion Hotel The Hub?

Hotellbygningen eies av DNB Forsikring, som leier ut til Nordic Choice Hotels, som igjen driver hotellet under navnet Clarion Hotel The Hub. Styreleder i driftsselskapet er Leif Sigurd Lindland, André Schreiner er hotelldirektør og Marianne Høybakk er hotellsjef per vinteren 2019.

Hvor mye kostet det å pusse opp Britannia?

Har bladd opp over én milliard for å pusse opp ikonisk luksushotell. Det har tatt nesten tre år – og det har kostet 1,2 milliarder. På mandag kan forretningsmannen Odd Reitan åpne hotelldørene ved ærverdige Britannia i Trondheim igjen.

Hvor mye koster afternoon tea på Britannia?

Vår Afternoon Tea er inspirert av sesongen og inneholder de beste råvarer som er tilgjengelig til enhver tid. Kr 655,- per person. Vi har egen versjon for barn (inntil 12 år) kr. 385,- per barn.

Hva koster et dobbeltrom på Britannia?

Et dobbeltrom på Britannia kostet 2750 kroner i juni – i juli må du ut med 4400 kroner.

Hva får man på afternoon tea?

Ønsker du imidlertid å gjennomføre en tradisjonell afternoon tea etter britisk standard, er det fire viktige bestanddeler som må være med: Te, sandwicher, scones og småkaker.

Hvilket klokkeslett er afternoon tea?

Det tradisjonelle tidspunktet for Afternoon Tea er mellom klokken 15.00 og 17.00.

Hva er 3 am?

AM er en forkortelse for ante meridiem som er latin og betyr «før middag». AM brukes altså for tiden fra midnatt til 12.00. PM står for post meridiem og betyr «etter middag». PM brukes om tiden fra 12.00 og til midnatt.

Leave a Comment