Hvilken iPad skal jeg velge til barn?

For de minste – og om flere skal bruke iPaden samtidig – er det godt om skjermen er litt større. Her kan det derfor være lurt å velge en iPad eller iPad Air fremfor en iPad mini. Om alle i familien skal dele én iPad, tenk gjennom hvor mye lagringsplass dere trenger – ikke bare her og nå, men også om noen år.

Hva slags iPad skal jeg kjøpe?

For studenter som står mellom en Mac / PC eller en iPad, så er iPad Air derfor et utmerket valg. Med større skjerm og bedre ytelse enn iPad og iPad mini, får studenter et arbeidsverktøy som er allsidig og kraftig nok gjennom hele studietiden – og langt inn i arbeidslivet.

Hvor gammel må man være for å ha Apple-ID?

Barn under 13 år kan ikke opprette en Apple-ID selv. (Aldersgrensen varierer etter land.) Men hvis du er familieorganisator eller foresatt, kan du opprette en Apple-ID for barnet ditt.

Hvilken iPad skal jeg velge til barn? – Related Questions

Hvordan lage en Apple-ID for barn?

Hvis barnet ditt ikke har en AppleID, kan du opprette en AppleID for barnet når du konfigurerer Familiedeling. Hvis barnet ditt allerede har en AppleID, bør barnet fortsette å bruke den. Be barnet ditt om å logge seg på appleid.apple.com og kontrollere at fødselsdatoen er registrert riktig.

Kan man ha to brukere på en iPad?

Du trenger bare å konfigurere Familiedeling på én enhet. Deretter er det tilgjengelig på alle enhetene som er pålogget med samme Apple-ID. Velg Innstillinger > [navnet ditt] > Familiedeling, og følg deretter instruksjonene på skjermen for å konfigurere Familiedeling-gruppen. Legg til ett eller flere familiemedlemmer.

Hvordan spore barnas iPhone?

Del posisjon med familiemedlemmer og finn mistede enheter på
 1. Gå til Innstillinger > [navnet ditt] > Familiedeling, rull ned og trykk på Posisjon.
 2. Trykk på navnet til et familiemedlem du vil dele posisjonen din med. Du kan gjenta dette trinnet for hvert familiemedlem du vil dele posisjonen din med.

Hvordan sette opp Gmail på iPad?

Slik setter du opp epostkontoer (imap/pop) på en iphone eller Ipad.
 1. Åpne «Innstillinger»
 2. Velg «Passord og Kontoer»
 3. Velg «Legg til e-postkonto»
 4. Velg «Annen»
 5. Her fyller du ut detaljer om kontoen din.
 6. Her fyller du ut resten av innstillingene.
 7. Trykk på “Arkiver” for å fullføre prosessen.

Hvordan styre barnas telefon?

Du kan slå av grenser for skjermtid i Family Link-appen på enheten din.
 1. Åpne Family Link-appen .
 2. Velg barnet.
 3. Trykk på Kontroller. Skjermtid.
 4. Slå av den daglige grensen for i dag. Slik slår du av daglige grenser for flere dager: Trykk på Ukentlig tidsplan. Slå daglige grenser helt av.

Hvordan endre alder på Apple-ID?

På iPhone, iPad eller iPod touch
 1. Gå til Innstillinger > [navnet ditt].
 2. Trykk på Navn, Telefonnumre, E-post. Du må kanskje oppgi AppleID-passordet.
 3. Trykk på Endre fødselsdato eller Fødselsdato.
 4. Oppdater fødselsdatoen din, og trykk deretter på Ferdig. Finn ut hva du må gjøre.

Hvordan lage en Apple-ID?

Opprett en AppleID på nettet
 1. Gå til appleid.apple.com, og klikk på Opprett en AppleID.
 2. Følg trinnene på skjermen for å oppgi en e-postadresse, lage et sterkt passord og angi enhetsregionen din.
 3. Skriv inn et telefonnummer du alltid har tilgang til.

Hvordan få tak i Apple-ID?

Du kan også gå til nettstedet for AppleID-kontoen hvis du trenger hjelp til å finne AppleID-en din. Gå til AppleID-kontonettstedet, klikk på Logg på, klikk på «Glemt AppleID eller passord?», og følg instruksjonene på skjermen.

Hva trenger man Apple-ID til?

AppleID-en er kontoen du bruker for å få tilgang til Apple-tjenester som App Store, Apple Music, iCloud, iMessage, FaceTime med flere. Den inkluderer e-postadressen og passordet du bruker til å logge på, i tillegg til all kontakt-, betalings- og sikkerhetsinformasjon du bruker på de ulike tjenestene til Apple.

Er Apple-ID og iCloud det samme?

Din Apple-ID er kontoen du bruker for å få tilgang til iCloud og alle andre Apple-tjenester. Når du logger på en enhet med Apple‑ID-en din, får du tilgang til alle bildene, filene og dataene du lagrer i iCloud.

Kan man bruke iPhone uten Apple-ID?

Du må ikke ha en Apple-ID, men da får du tilgang til svært få tjenester. Da trenger du ikke en smarttelefon. En Apple-ID er altså i praksis en nødvendighet.

Hva er en iCloud konto?

iCloud er Apple-tjenesten som lagrer bildene, filene, notatene, passordene og de generelle dataene dine på en sikker måte i nettskyen, og holder dem oppdatert på alle enhetene dine automatisk. Med iCloud er det også enkelt å dele bilder, filer, notater og mer med venner og familie.

Skal man betale for iCloud?

Ja. Alle som har en Apple-enhet, får fortsatt 5 GB med iCloud-lagring helt gratis. Du kan oppgradere til iCloud+ når som helst, og få tilgang til nyttige, nye funksjoner for personvern samt utvidet lagringsplass til dataene dine.

Hvor mye koster iCloud?

Det er automatisk og enkelt. iCloud er integrert i appene dine, så du får tilgang til alt ditt innhold på alle enheter. Og det er gratis.

Hvordan dele iCloud med familien?

Velg Apple-menyen  > Systemvalg, og klikk deretter på Familiedeling. Klikk på iCloud-lagring. Klikk på Del. Følg instruksjonene på skjermen.

Hvordan fungerer familiedeling Apple?

Du trenger bare å konfigurere Familiedeling på én enhet. Deretter er det tilgjengelig på alle enhetene som er pålogget med samme Apple-ID. Velg Innstillinger > [navnet ditt] > Familiedeling, og følg deretter instruksjonene på skjermen for å konfigurere Familiedeling-gruppen. Legg til ett eller flere familiemedlemmer.

Leave a Comment