Norge møter Slovenia på hjemmebane etter en fantastisk fotballkamp mot Sverige forrige søndag.

• TV 2 Sport 1 og 2.
  • 4 sportskanaler fra Viaplay.
  • 33 andre TV-kanaler.

Hvor er kampen?

Kampen er et strøk i Oslo, mellom Tøyen, Ensjø, Vålerenga og Galgeberg i bydel Gamle Oslo.

Når går Norge Sverige kampen?

NorgeSverige – 12.06.2022 18.00 – Norges Fotballforbund.

Hvor spilles kampen Brann jerv?

Kampen spilles på Intility Arena i Oslo onsdag 15. desember klokken 19.00, og sendes på MAX og Discovery+.

Hvor kan jeg se Dortmund kampen?

Dortmund på TV og livestream

Nordic Entertainment Group (NENT) har rettighetene til å vise Bundesliga. Det er TV 3 og Viasat 4 som er de åpne kanalene, så har de Viasport og Viaplay om du skal få med deg alt.

Hvor lenge varer kampen?

En fotballkamp for senior-spillere varer i to omganger à 45 minutter, altså til sammen 90 minutter. I kampen er det er en pause på ca. 15 minutter mellom hver omgang.

Hvem vant kampen Norge mot Sverige?

Norges ishockeyherrer greide ikke å kopiere onsdagens seier mot Sverige og tapte 0-7 i den siste oppkjøringskampen til VM. Norge imponerte stort med 3-2-seier etter forlengning onsdag.

Har Norge slått Sverige?

Norge spiller søndag nabooppgjør mot Sverige for 10. gang på 2000-tallet. Bare ett av de ni foregående er tapt, men forrige seier kom helt tilbake i 2005. Da ble det 3-2 på Råsunda, den legendariske arenaen der Pelé ble verdensmester i 1958 og Hege Riise i 1995.

Hvem scoret Norge Sverige?

Oppgjøret på Friends Arena endte 1-1, mens kampen på Ullevaal endte med 3-3 etter en thrilleravslutning. Stefan Johansen scoret Norges mål da oppgjøret i Stockholm for tre år siden endte 1-1. Emil Forsberg scoret for svenskene. Janne Andersson gjør for øvrig flere endringer på laget etter seieren over Slovenia.

Hvordan se Sverige Norge?

Du kan se Strim i app, på mobil og nettbrett, på nett, med Chromecast, Android TV og- Apple TV.

• HBO Max.
  • Viaplay.

Hvor kan jeg se landskampen Sverige Norge?

I kveld sitter to spente nasjoner klare for nok et skandinavisk oppgjør i Nations League. Norge møter Sverige på hjemmebane etter en stormfull 2-1 seier til Norge forrige søndag.

• HBO Max.
  • Viaplay.

Når kommer landskampen på TV?

Når sendes Landskampen 2021? Landskampen har premiere på TV 2 og TV 2 Play 20. august. Totalt 16 episoder blir sendt utover høsten.

Hvor går landskampen Norge Sverige?

NorgeSverige

Fra Ullevaal Stadion og returoppgjøret mellom Norge og Sverige i gruppe 4 i UEFA Nations League.

Hvor kan man se fotball Norge?

Etter 12 år hos TV2 er det over, og fra og med 2022/2023 sesongen er det Viaplay group (tidligere Nent) som overtar rettighetene til engelsk fotball. Dermed er det Viaplay du trenger for å se premier league på tv her i Norge.

Hvem vant Landskampen 2022?

For fjerde året på rad ble det seier til Norge under den nordiske landskampen i Nordisk Trap, som i år ble avholdt i regi av Songdalen Leirdueklubb. Foto øverst: Det norske laget sikret vandrepokalen for fjerde år på rad!