Hvilken kanal går Molde kampen på i dag?

Se Molde – Kisvárda direkte på VG+ Sport fra klokken 18:30 torsdag.

Hvor går godset kampen?

Hjemmekampene spilles på Marienlyst Stadion i Drammen.

Hvem viser Tippeligaen?

TV rettighetene for Eliteserien skifter eier i 2023. TV 2 overtar tvrettighetene for Eliteserien etter discovery.

Hvilken kanal går Molde kampen på i dag? – Related Questions

Hvordan se Eliteserien gratis?

Det er gratis å ha en dplay-konto, og mye av innholdet er også gratis å streame. Men for å se Eliteserien så skal du ha en dplay + sport-konto.

Hva koster TV 2 Play i måneden?

TV 2 Play Film og serier 109,-

Med TV 2 Play Film og serier får du alt innholdet du elsker på ett sted. Når du vil, hvor du vil. De siste episodene.

Hva koster abonnement på TV 2 Play?

Hva koster TV 2 Play Premium? Dersom du har en av grunnpakkene Standard, Large eller Premium koster TV 2 Play Premium 349,- /mnd. Dersom du har Basic koster det 359,- /mnd.

Er TV 2 og TV 2 Play det samme?

Strømmetjenesten gikk opprinnelig under navnet TV 2 Sumo, men i 2021 skiftet det navn til TV 2 Play. Dette skjedde som en del av at TV 2 skiftet grafisk profil og visuell identitet.

Er TV 2 Play inkludert i strim?

Strim Mest gir tilgang til TV 2 Play Film og serier. Med denne pakken kan du se et stort utvalg av serier og nye filmer hver måned. Alle TV 2s direktekanaler (med unntak av sport)*, samt Nyheter er også inkludert i denne pakken.

Hva er inkludert i TV 2 Play?

Med denne pakken får du tilgang til alle kampene i Premier League (ut 2021/22-sesongen), Champions League og La Liga, all annen sport og et stort utvalg av serier og filmer hver måned.

Er TV 2 appen gratis?

TV 2 Nyhetene på Android er gratis og reklamefritt.

Hvordan får jeg TV 2 Play På mitt Smart TV?

Du kan se tjenesten på alle steder der TV 2 Play er tilgjengelig; på TV-boks, på mobil, nettbrett, SmartTV og AppleTV, Chromecast eller via T-We appen/TV 2 Play-appen. Tjenesten er også tilgjengelig på tv2play.no.

Kan jeg se TV 2 Play på TV?

Du kan ta med deg TV 2 Play i hele EU og EØS. TV 2 Play er tilgjengelig på Smart TV, Android TV, Apple TV, TV-bokser, Chromecast, datamaskin, mobil og nettbrett.

Er Telia Play gratis?

Slik får du Telia Play

Telia Play er inkludert når du bestiller et TV-abonnement hos oss. Du setter sammen din egen TV-pakke, med de kanalene og strømmetjenestene du ønsker. Så ser du innholdet i Telia Play, når og hvor du vil.

Hvordan streame TV 2?

Se på TV 2 Play på appen på TVen eller ved å koble til en Android TV boks. Se fotball på TV 2 Play i 4K eller strøm deg bort med filmer og serier. TV 2 Play ligger forhåndsinstallert på flere TV-bokser. Overfør bildet fra en mobil, nettbrett eller en pc og over til TVen.

Hvor mye koster strim?

Strim Mye. 349,-/mnd. Strim Mye gir deg innhold fra TV 2 Play, HBO Max, SkyShowtime og Viaplay, i tillegg til TV-kanaler.

Er Strim og RiksTV det samme?

Strim: Norges mest komplette strømmetjeneste. Strim er RiksTVs egen strømmetjeneste. Den samler alt i én app.

Er Netflix på Strim?

Du kjenner til YouTube, Netflix, TV 2 Play, HBO Max, SkyShowtime, Nordisk Film+ og Viaplay, ikke sant? Dette er alle streamingtjenester du kan streame filmer, serier og annen underholdning fra. Med streaming trenger du ikke en tradisjonell TV-dekoder for å se underholdning.

Hva er fordelen med Strim?

Strim samler strømmetjenester og TV-kanaler på ett sted, for å gjøre det enklere og rimeligere for deg. Det er ingen bindingstid, ingen behov for TV-bokser eller kontroller. Alt du trenger er internett.

Hva koster Strim per måned?

Pakken Strim Mye koster 349 kr/mnd og er best for deg som vil ha de viktigste TV-kanalene og strømmetjenestene.

Leave a Comment