Hvilken kanariøy er varmest i desember?

Hvor i Spania er det varmest i desember?

Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote og Fuerteventura har deilig vær året rundt. Desember har årets mildeste gjennomsnittstemperatur med mellom 20 og 22 grader. Varmest er det på turiststedene i de sørlige delene av Gran Canaria og Tenerife.

Hvor er det best å reise i julen?

Topp 7 destinasjoner for reise i julen
  1. Myanmar. Myanmar var på første plass når vi listet opp årets reisemål, og ikke uten grunn.
  2. Sør-Afrika. Sør-Afrika er en herlig destinasjon som kan besøkes året rundt, men den absolutt beste sesongen er fra ca.
  3. Costa Rica.
  4. Brasil.
  5. Filippinene.
  6. Colombia.
  7. Sri Lanka.

Hvor varmt er det på Gran Canaria i desember?

I desember og januar er ikke klimaet på Gran Canaria fullt så varmt som om sommeren og høsten, men hvem sier nei til herlige dagtemperaturer på rundt 21°-22° og vanntemperaturer på rundt 19° når vi har mørke og snø hjemme.

Hvilken kanariøy er varmest i desember? – Related Questions

Hvor varmt er det i Malaga i desember?

Temperaturer
DagtemperaturNattetemperatur
oktoberDagtemperatur 22°cNattetemperatur 14°c
novemberDagtemperatur 17°cNattetemperatur 10°c
desemberDagtemperatur 14°cNattetemperatur 7°c
Kilde: SMHI. Avvik kan forekomme.

Når bør man reise til Tenerife?

Generelt beskrives november til mars som “høysesongen”. Selvsagt er skoleferier også en veldig travel årstid når familier gjerne vil tilbringe noen dager i solen under en tiltrengt påskeferie. Mai, juni og juli er gode måneder å reise, når været virkelig blir varmere.

Hvor varmt er det i Tenerife i desember?

Temperaturer
DagtemperaturSoltimer pr. dag
septemberDagtemperatur 25°cSoltimer pr. dag 10h
oktoberDagtemperatur 24°cSoltimer pr. dag 9h
novemberDagtemperatur 22°cSoltimer pr. dag 8h
desemberDagtemperatur 20°cSoltimer pr. dag 8h

Hvor er det varmt i desember?

I desember er Thailand aller varmest og svært populært! Andre varme og solrike reisemål med temperaturer rundt 30 grader er Mexico, Mauritius, og Sri Lanka. Hvis du ikke vil reise så langt, er Kapp Verde og Kanariøyene også varme steder i desember.

Hvor i Europa er det varmt i desember?

Det finnes mange deilige, varme steder å reise til i desember. Vi har derfor tatt frem en rekke anbefalte reisemål og delt inn enda flere reisemål etter temperatur. Få inspirasjon til ferien din her!

Hvor er det varmt i desember?

Temperatur – dagTemperatur – nattReisemål
21°18°La Gomera
20°18°Fuerteventura
20°18°Tenerife
20°18°Lanzarote

Kan man bade på Gran Canaria i desember?

Er det varmt på Gran Canaria i desember? I desember er ikke klimaet på Gran Canaria fullt så varmt som om sommeren og høsten, men mer som en god, norsk sommer med dagtemperaturer på rundt 21°-22° og vanntemperaturer på rundt 19°.

Hvor på Gran Canaria er det varmest på vinteren?

den sørlige halvdelen av Gran Canaria er været generelt best, og her er temperaturen ofte opp til fem grader høyere enn på den nordlige delen av øya. Den store forsklellen skyldes fjellene midt på øya, og fenomenet sees også på de andre kanariske øyene.

Når er det finest vær på Gran Canaria?

Sommer – juni, juli og august. Dette er den varmeste tiden på året på Gran Canaria med en gjennomsnittstemperatur på 26 grader, og august er historisk sett den varmeste måneden. Men selv midt på sommeren er luftfuktigheten veldig lav, noe mange setter pris på.

Når er solen sterkest på Gran Canaria?

Ikke gå ut midt på dagen

Du kan halvere UV-mengden på den måten, forklarer Christensen. Sola er på sitt sterkeste mellom klokka 12 – 15.

Når er det regntid på Gran Canaria?

På Gran Canaria, denne sirkelformede øya som tilhører øygruppen Kanariøyene, er klimaet subtropisk langs kysten – og det betyr at det er veldig mildt og solrikt mesteparten av året. Man har derfor milde og våraktige vintre og varme og solrike sommere. Det er også lite nedbør, spesielt i perioden oktober til mars.

Kan man bli brun selv om det er overskyet?

Skyer er ingen hindring for solen! Du bør beskytte deg mot solen, selv om den gjemmer seg bak skyene. SMØR DEG: Det kan være lurt å smøre seg selv om det er skyer på himmelen.

Hvilken måned er sola sterkest?

Sola er sterkest midt på dagen vår og sommer. UV-strålingen fra sola blir sterkere jo nærmere ekvator du kommer. I tropiske strøk er sola omtrent dobbelt så sterk som sommersola i Sør-Norge. Jo tynnere ozonlag, jo sterkere blir sola.

Kan man bli brun med solfaktor 50?

Ja, man blir brun selv om man bruker faktor 50. Det kan ta lenger tid, men man blir brun. Det kan være lurt å se hva som står på solkremen for noen av de med faktor 50 heter sunblock. Da er det midler i solkremen som blokkerer UV-stråler og da vil man ikke bli brun.

Når bør man unngå sola?

Nyt sola, men unngå å bli solbrent og å få mye intens sol – det både øker risikoen for hudkreft og lager rynker og pigmentflekker i huden. Tar du noen pauser fra de sterke solstrålene mellom kl. 12 og 15, er faren for å bli solbrent mindre.

Kan man bli brun gjennom glass?

MYTE 3: MAN KAN BLI SOLBRENT GJENNOM ET VINDU

FAKTA: Ja, man kan faktisk bli solbrent gjennom et vindu. Glass filtrerer kun bort en av type ståling, UVB- stråler, mens UVA- stråler kommer seg gjennom skylaget, vanlige vinduer og glass.

Blir man brun sent på dagen?

Man kan bli litt brun, for sent på ettermiddagen er det fremdeles mye UV-stråling tilstede. Særlig er det mye langbølget stråling, UVA, tilstede når solen står lavt på himmelen. Denne strålingen forårsaker ikke solforbrenning veldig effektivt, men kan fremdeles være kreftfremkallende og svekke immunsystemet.

Leave a Comment